Çok güzel yazı, diğer yazlılarınızıda kimisini keyifle kimisini hüzünle okudum. Bende İslam geçince bir iki kelam etme isteği duydum
Nedir bu islam dinin çektiği çile anlamadım. Her türlü pisliğe alet edilemesinden son derece rahatsızım.
- Cin çıkartıcaz, büyü bozcaz deyip kadın erkek ayırt etmeden üflediler fuhuşa alet ettiler,
- Kuran-ı Kerim , dua öğreticez dediler kız erkek çocuk demeden böyle bir pisliğe alet ettiler.
- Muta dediler, zinaya alet ettiler.
- Falanca filanca dış ülkede kurban, kuyu, yardım, yemek vs dediler paraları cep yaptılar hırsızlığa alet ettiler.
- Adamcılık yapıp sen bizim tarikattansın seni şuraya işe sokucaz deyip himmet aldılar gaspa alet ettiler.
- Sen bizim tarikattansın bu ihaleyi sana veriyoruz ayağı ihaleye fesat karıştırmaya alet ettiler.
Say babam say pisliklerini.
3 gün gazete okuyun bu ve bunun benzeri birçok mide bulandırıcı , sinir bozucu haberlerle karşılacaksınız. Bunları yapanların İslam dini ile ne alakası olabilir, sahte giyimleri ve sahte görünümleri dışında. Ama bunları yapan adamlar, Atatürk’e saydırmaya ahkam kesmeye sıra geldimi mangalda kül bırakmazlar.
Şu İslam dinini bi serbest bırakın!