karamurat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Tazzdingo arkadaşım senin anladigin seyleri bir cok insan anlıyordur sanirim. Bu şekilde yazinca direk polemik oluyor gerek yok bence tufegi eline al fiyati yaz bu konuya noktayi koy enguzeli boyle olur. Bende arastiriyorum konyuda yakindan takip ediyorum varsa elimizden gelen Birsey destege hazirim. İnşallah bu işte muavfak olursunuz.

    Isin doğrusu benimde gönlüm ruslardan yana sizin bu olayi bende yakindan takip ediyorum. Insallah olumlu sonuç alirsiniz da bu olayin onu acilir.
    Ben yurdisindan bir bayi ile irtibattayim 3 yada 4 mail oldu onlarda oradan nasil olur diye arastiriyorlar .

    Merhaba arkadaşlar buluşmalarinizin daim olmasini dilerim. Atis alanin kısa olmasından şikayet etmişsiniz tam olarak nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama 116. Alayın kullandığı atis alani süper bir yerdi mevkinin adıda sanırım Şeker Pınar'di. Burasi acik alan yakinsa burayi kullanabilirsiniz. Aklimda kaldigi kadariyla Bursa Balıkesir istikametin Alaya gelmeden 500metre önce sola donululuyor mustakil evlerin agarlikta olduğu bir mahalleden sonra tahta bir köprüden gecince 500 ilerde poligon ana yoldanda maksimum 2 km diye hatırlıyorum.

    Yeni tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Araçtan yaptığınız atışları Range Rover'dan mı yoksa Land Rover'dan mı yaptınız? Bu uzunlukta tüfekle ancak bunlardan atış yapılır herhalde.

    Bu uzunluk araç içinde problem çıkarıyor mu acaba? Bende imkan olursa at44 long ile bullpup yapma sevdasındayım o yüzden sordum.

    El kundagini kesmeden el kundaginin bittigi noktadan namlu ceketi yapsan kotumu olur. Gördüğüm kadarı ile edgun ve criket de de yarim namlu ceketi var. Tabi siz kendiniz canli olarak yasadiginiz icin olayı belirli bir noktaya getirmissiniz. Benimki uzaktan gördüğüm kadariyla fikir verebilmek.

    Merhaba eline sağlık baya ugrasmissin o tufege holta kamisindan namlu ceketi yaparsan cok sönük kalir. Endüstride kullanilan karbonlu teflon diye siyah teflon var ceket dis capini nekadar istiyorsan ayarlat icinide namlu capi kadar deldir boydan boya namluya sıkı gecme tak bence cok hos durur ben at44 göre arkadasima hesaplattim 50 tl tutmustu gecen yil. Hatta bu orjinal ceketli namlularin sonunda baffle denen parcalar onlarida kopya cekebilirsen 10 numarada moderatör olur senin için .

    Sana kolay gelsin.

    Tamamdır Cemal bildi 1,4 g yazıyorsa TS22 dir kesin. Kafkas arkadaşım isabet arıyorsan önceliği jsb ver ve vazgeçme benim fikrim ince Mehmet de bu TS 22 den daha kararlı isabet için. Hayırlı ve güvenli atışlar dilerim.

    Halil Bey sizin yol sanirim sapana (atmaca) doğru gidiyor anlasilan.

    Sizin durum gecmise gidersek sapan, havali, ateşli, pcp , havali ve tekrar saban olarak bir döngü tamalanacak.

    Siz eminim sapandada 5li iyi grupmanlar yaparsiniz

    Allah (cc) size cok döngüler nasip eder inşallah.

    Saygilarimla

    Eger 9 metreden kesme şekeri 2,3 atışta üst üste vuruyorsan tamamdır bence. Fırsatın olursa biraz daha mesafeyi uzatarak da deneme yap mesala 20 metrede de aynı noktaya yada biraz üstüne gidiyorsa bu iş haltedilmiş demektir. Kolay gelsin.

    Diana magnum 460 başlığını görünce direk siz aklıma gelmiştiniz birde altına baktım Halil61 yazıyor kendi kendime Halil Bey döktürmüştür dedim yanılmamışım.

    Tebrik ederim ellerinize sağlık. Atış 5 yazmışsınız 10 olsada eminim aynısını yapardınız. Şu an Tüfeğin üzerinde ne var diana dürbünü satmışsınız onuda daha şimdi gördüm.

    sevgiler saygılar.