karamurat adlı kullanıcının mesajları

    ''Spare air cylinders with regulator are available'' diyor.


    Bu kısmı okudum ama regülatör uygulanabilir diye yorumlamıştım ; regülatörlü diye yorumlamamıştım.


    teşekkürler.

    Ben bu başlığı ilk okuduğumda o zaman daha pcp tüfek almamıstım ve bunu beklediğim için yabancı sitelerdeki yayınlara bakmıştım.


    İngilizceyi az anladığımızdan mı yoksa gözden kaçırdığımızdan mıdır bilmem ama o yayınlanan katologlarda regulatore dair en ufak birşey görmedim.


    Ama sitede hep regülatörlü diye bahsediliyor.

    Ben gelip katılamadım ama olay çok mutluluk verici.


    Organizyasyonun yapılmasını sağlayan, emeği geçen, katılan herkesi ve dereceye giren arkadaşlarımı ve agabeylerimi gönülden kutlar herkesi tebrik edrim.


    İnsallah önümüzdeki yıllarda yenilerine daha fazla katılım ile ulaşırız.


    Müsabakaya katılan arkadaşlardan bir ricam var; özelikle katılımcılara hitafen Hatsan Galatian başlıgı altında bir soru sordum cevaplarsanız sevinirim.

    Sevgiler saygılar

    Nisan 'dı Mayıs' dı Almanya fuarıydı tarih 20 mayıs oldu ne oldu bu galatian tüfeklere?


    İzmir'de müsabakaya katılan arkadaşlar sırtınıza hatsan tişörtleri geçirmişşiniz sanırım firma sponsorlukta yaptı adamlardan bilgi yokmu?


    Hatsan firmasından kimse yokmuydu orda azda olsa olayı takip edicek bu spor severler ile bilgi alışverişi yapacak.


    Müsabakaya katılan arkadaşlar bilgi verirse seviniriz.


    sevgiler saygılar

    Merhaba Army Bey


    1979 yılı dogumluyum ve 1994 yılından beri havalı tüfek kullanıyorum. O yıllarda İzmit piyasasında incemehmet harici pellet bulup kullanmak mümkün değildi. yani biz bu


    maraknın pelletleri ile bu işi öğrendik. O zamanlarda şimdide bu ürünlerde yamuk paraşütlü abuk subuk pelletler defalarca denk geldi. Son üç yıldır ince mehmet, jet pellet,


    GAmo long distance, ÖZtay gibi pelletleri kullanıyorum. Abuk subuk pelletler saydıgım bu markalarda da çıkıyor. Bu güne kadar hic bir markaya bu durumu şikayet olarak


    bildirmedim.Yani bu demek değildir ki bize bilgi gelmedi biz kusursusuz.


    Şİmdi ne sizin kim olduğunuzu nede mrt83 nickli kim olduğunu bilmiyorum. Siz deneme için piyasaya mal sürmüşsünüz bu arkadaşta incelemiş paylaşmış bence gayet normal.


    Siz incemehmet firmasının sahibi veya yöneticisimisiniz bilmiyorum ama bu şekilde beğenmiyorsan k.a dan al. 20000 kutu sipariş ver daha iyisini yapalım işi çok itici olmuş kusura bakmayın.


    Ben bunları tarafsız olarak yazıyorum kusura bakmayın. inşallah çok daha iyilerini bu firma üretride muaffak olur. büyük firma ise incemehmet bu eleştirilerede kapıları açacak profosyonelligin şartlarından. birde şu klavyenin önündeki saçmaların olduğu foto baya bişey ifade ediyor benim için. biraz iyileştirme ve geliştirme gerekli gerçektende


    saygılar

    BT65 için regulator arayan arkadasa duyrulur


    Çek cumhuriyetinde bt65 için regulator mevcut fiyat nakliye dahil 84 € ayrica buraya mail attım tüpe delik delme gibi işlemler yok ve montajı çok basit diye geri bildirim
    yaptılar.


    bt65 deneme sansın olursa geri bildirim yaparsan sevinirim bende bu silaha cok heveslendim ama çoğu kişi önermiyor o yüzden vazgeçtim.


    benjamin marauder ile ilgineyiyorum o silahı inceliyorum buyuk ihtimalle benjamin marauder .22 alıcam

    merhaba
    Halil bey size bir soru daha sorayım manuelini crossman den indirdim fakat ordada göremedim veya ben bulamadım


    Bu aksam ali express de bushnell 6x24x50 dürbün buldum son 2 günüymüş sipariş vereceğimde dürbün kızagı marauderin kac mm ?


    kac mm sipariş vereyim 11mm ve 20 seçenekleri var.

    Emre bey haklısınız da bende de hastalık gibi bir oldu bir şeyi almadan bu internet sayesinde ibini dibini herşeyi araştırır oldum.


    Birde nokta atışı yapmak istiyorum bir silah alıp yıllarca kullanmak istiyorum. maddi imkan bunu alayım sonra beğenmezsem başkasını alırıma veya sınıf atlar yükseltirime


    kesinlikle izin vermez.


    metrik mi inch mi diye sormamım sebebi olurda bir modifiye işlemi olursa imkan açısından sormuştum. ınch se piyasa genelde metrik olarak is yapıyor torna frezede


    whitworth iş yaptırmak zor olur.

    .22 sacma seceneğinin fazala olduğunu biliyorum benin gönlümde hep .22 kalibreden yana fakat bu aksam bu videoyu izleyince biraz kafam karıstı.


    kendimde de 12 farklı çeşit pellet mevcut.



    Bilmiyorum video biraz uzun 48 dk galiba tam izleme fırsatınız oldumu da adamlar 2 adet crono cihazı kullanmıslar 1. 1mt de 2. 55 mt de ve envai çeşit saçma ile yapmışlar


    o yüzden kafam karıştı. sizin .22 kalibreyi önermeniz benim için kafi tecrübeleriniz benim için çok önemli.


    bu kadar cabuk geri bildirim yaptığınız içinde ayrıca tesekkür edrim.

    Halil Bey az önce you tube'da benjamin marauder ile ilgili bir video seyrettim


    http://www.youtube.com/watch?v=C9jQogmztXI linki bu . Bu videodan izlediğim kadarı ile .25 kalibrenin hızı enerjisi ve isabet oranları daha iyi gözüküyor. Normal


    şartlarda .22 kalibrenin hızı daha fazla olması gerekmiyor mu?. Ben daha önce bir üstada da sormustum .22 kalibrenin isabet oranının çok daha iyi oldugunu özellikle uzun


    mesafelerde .25 kalibrenin daha fazla düşme gösterdiğini söylemişti. sizce benim için hangi kalibre daha uygun olur benim maksimum kullanmak istediğim mesafe 100 mt .


    bu mesafenın uzerine atıs yapmak hedefim veya bir gayretim kesinlikle yok. birde bu videoda 60 yard (55 m) mesafedeki grupmanlar neden bu kadar kötü yorumunuz var


    mı? formu okuyan diger ardaslarda yorumları ile aydınlatırlarsa sevinirim. birde marauder in .25 kalibresini yerli sitelerde gören var mı?

    fikir veren tum arkadaslara ve konuyu acan arkadasima cok tesekkur ederim
    Halil Bey silahi temin ettikten sonrada insallah fikir paylasiminda bulunursunuz.
    Tecrubem olmadigi icin basta biraz problem yasayabilirim



    Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

    Tamamdır Emre bey anladım siz maruder tercihiniz olsun demişşiniz teşekkür ederim.


    bir üst satırda BT 65 ile 100 mt de 10-12cm grupman için bir sey sormuştum onun ile ilgili yorumunuz varmıdır?

    Halil ve Emre bey yorumlarınız için teşekkür ederim bu silahlar aynı katogori olmayabilir bütceme ikisi yakın olduğu için bu iki silah arasında kararsızım o yüzden iki silahın artı ve eksilerini öğrenmek için soruyu sormustum yani iki silahı birbirine rakip yapmak gibi bi derdim yok.


    Halil bey birde dün gece bir amarikan forum sitesinde okudum ordada benjamin marauder için lw namluların grupman işinde cok daha basarılı oldugunu okudum standart namlusu nasıl? halil bey ted holdover hdd videosunda yapılan standart tufegın grafigi oldukca dalgalı bır grafık ama hdd olduktan sonra cok stabıl gozukuyor sızce bu sadece reklam mı yanı standart hali dah a stabilmi ?


    Hatsan bt 65 de hehangi bir modifika yapılmadan 100 metrede 2 adet 1 lira grupmanı yapmak hayal mi? benim için 100 mt ve 10 - 12 cm grupman yeterli isabet olarak bunu göz önünde bulundurmanızı istedim.