Bu 43 mt denemesi bursa parmakla gösterdiğim yerde 3 solda da bir kaçak var. Tabiiki silahlar aynı katgoride değil bariz hız farkları var o yüzden de dağıtma normal olabilir.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu novayı aldığım zaman yaptığım bir denemeydi 63-64 mt de elde etmiştim grupmanı.
Çok fazla saçma çeşidi denememiştim ama o saçma diğer jsb nin 25 gr saçmasından çok daha iyi sonuç vermişti.
-
33.95 king heavy ile ilk 20 atışta 8-9 cm 40 mt de biraz fazla solidler ile ne yapacak acaba?
-
Merhaba link atarmısınız o hawkeye bende bakayım.
-
Çok çok eski üyeleri forumda tekrar görmek çok çok güzel.
-
Tüfek geldimi? Gelince bir iki grupman paylaşırsanız seviniriz?
-
Hocam şimdi anlamadığım bir durum var. 9 MT sifirlamainin karşılığı (18.13 ile 900 FPS de) 180 MT dir.
Yani ikinci kesişim hemen hemen 180 de olur. Yukarı yönde cevirmeseniz de 180 MT leri + dan vuruyor olanınız lazım.
Siz tufegin hızını ve mühimmati söyler misiniz
Merhaba elimde program yok ama bu 2. Kesişim noktasının 180 mt olması bana çok fazla geldi. Çok yüksek hız girilse ve dürbün ayakları çok yüksek girilse belki ancak 2. Sıfırlama noktasında 180 mt ulaşılabilir diye düşünüyorum. Programı kullanmayalıda en az 4 yıl olmuştur.
-
Siz 175 klik çevirdiniz programada sıfırlama mesafenizi 180 mt girdiniz. Bu şekilde 20. Dotta 270 mt mesafesini gördünüz. Mantık olarak doğru yaptınız. Bence şöyle bir problem var o program namlu çıkış hızı ile hesaba başlıyor. Ama siz burada 180 mt sonundaki hızınız bir hayli düşük olacağı için fiziksel olarak o dotları yakalamanız imkansız olacaktır. Bununda şu şekilde kabaca üstesinden gelirsiniz. 175 klik çevirdiniz sıfırlama mesafesini de 180 girdiniz ardından da programa 180 mt deki atış hızını girerseniz ancak dot başına gelen metreyi bulubilirsiniz. Sizin yaptığınız yöntemle dot başına düşen mesafe daha yüksek çıkar ve yanlış sonuç verir. Birde benim dediğim gibi yapın aradaki dotlardaki mesafe farkını görün anlarsınız.
-
Ben çok iyi hatırlamıyorum, iPhone a geçtikten sonra strelok programını kullanamadım. Tavsiyem strelok + plus programını kullanman. Yalnız eğerki klik çevirerekten merkezeleme yaptıktan sonra dot başına düşen metreyi hesaplıyacağını zannetmiyorum . Ya dot hesabı yada click hesabıyla atış yapman gerekecektir.
-
Bende 6-7 tane büyük yabani ceviz ağacı var. 2-3 Tüccar geldi öyle cüzi fiyatlar söylüyorlarki şaşırırsınız!!! Bizde olunca para etmiyor o Türk cevizleri. Verdikleri parayı şu şekilde söyleyeyim “ağacı keser deviririm sadece gövdeyi alır tartar yakacak odun fiyatından alırım “ söyledikleri.
-
Güzel uygulama yapılmış.
-
Keşke tüfeği aldığınız yerden bir kaç çeşit alsaydınız. O kalibre burda kullanılmadığı için bulmak zor olur burda.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Herkesin beklentileri farklıdır ama bence 100 mt grupmanı ve spoton ile yapılmış olması gözönünde bulundurulmasıyla iyi grupman boyutuna göre. 330 cc kola kutusuna sığar sanırım 100 mt grupmanı.
-
Hayırlı uğurlu olsun bunlar güzel ürünler ama hava hacmi bana çok az geliyor. O yüzden tabanca olayına pek sıcak bakmıyorum.
-
Bende pandami dolayısıyla anladım eğer yanlış anlaadıysam.
-
Ben 900 mt duymadım daha önce ama çok iyi mesafe. Çok uzun zaman önce yabancı biri 530-540 mt diye aklımda kalmış jipin içinden bir su birikintisindeki ördeğe atıyordu 5.5 cal cricket ile 18.13 gr saçma kullanıyordu YouTube da görmüştüm. 1.5 mt sürekli sapıyordu ördekte ürkmüyor ordan oraya geziyordu saçma suya çarptıkça.
-
Hayırlısı olsun ama jsb nin yerine tutacak bişey çok zor.
-
Burda siz ne amaçla kullanıyorsunuz beklenti ne o önemli; ben 50-60 mt şişe kırıcam hedefe atıcam derseniz spoton kafi . Uzun mesafe atışları, grupman vs atışlar için jsb. Benim atış sayım çok az fakat düzenli yılda 10 kutuyu geçmez. O yüzden jsb den başka saçma kullanmam az ve öz iş derim kendimce.
-
Bu at 44 her yola geliyor. Elinize sağlık
-
Şöyle anlıyorum 200 m deki taşa attınız sağ sol alt üst vs vurdu sizde dürbündeki sağ-sol ve yukarı-aşağı ayarlarıyla oynayarak dürbününüzü 200 m ye sıfırladınız. Eğer anladığım doğru ise bir arkadaşınız misafiriniz vs geldi ve merak etti atışa gitttiniz hedefleri dizdiniz geçtiniz atışa ölçtünüz biçtiniz mesafe 77 m çıktı ozaman nasıl nişan alacaksınız?