Zimbit adlı kullanıcının mesajları

    konuyla hem bağlantılı hemde değil fakat benim gibi yeni başlayan arkadaşlara faydalı olacağından yazmalıyım diye düşündüm..bu gün gamo pelletlerim geldi..hemen denedim.ki denemeden önce hayal kırıklığına uğradım,yamuk yumuk çapak içinde saçmaları görünce.işin komik yanı saçmalarımın gelmesini beklerken 2 günlük süreyi geçirmek için yakınlardaki bi av bayisinden aldığım öztay pelletlerle 70 80 metrede defalarca nokta atışı yapabilmemdi.yani oyalanmak için aldığım,kalitesiz sandığım saçmalar gamodan kat kat daha kaliteli.netice olarak kendime şu soruyu sordum, nedir bu bendeki-bizdeki ecnebi yaparsa iyi yapar inancı ?

    Aynen. Tüfeği ilk aldığımda verilen Gamo Hunter o kadar kötüydü ki, birisi namludan düşer, biri hiç sığmaz, çoğu yamuk yumuk, çapaklı vs.


    Son kullandığım JSB Exact'lar ise %95'in üstünde standart çıktılar (En azından namluya sürerkenki hissiyat, atışlardaki istikrar). Üç kutu attım.


    Ağırlık vb çap gibi detaylı bakmadım, ama bakmaya gerek yok bence, zaten yapılan bu detaylı test herşeyi göstermiş. Tüfek ne kadar saçma seçerse seçsin, kalite farkını gösteriyor.


    Saygılar ve test için özellikle teşekkürler.

    Buluşma olursa katılmak isterim.


    Evim Esenyurt'ta, ben şu anda Büyükçekmece gölünün kuzeyinde, Bahşeyiş köyüne yakın, ağaçlarla çevrili çok güzel bir piknik alanı vari bir yer buldum, orada rahat rahat atış yapıyorum.


    Muhtemelen eski askeri bir bölge imiş, piknik yeri gibi şu anda. Rüzgar hemen hemen hiç olmuyor diyebilirim. Gelen giden de yok pek.


    K: 41.07.22
    D: 28.33.10


    Burası da düşünülebilir belki.


    Saygılar.