vlkan adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar bu konu başlığı altında bende şunu sormak isterim. ffp özelliği olan bir dürbün almak istiyorum fakat reticle tipi mildot değil mp reticle. Bu bana dürbün kullanımında bir sorun çıkarır mı? Mildot lu bir dürbün mü alsam daha kullanışlı olur. Hiç dürbün kullanmadım bu yüzden sorum biraz absürd olmuş olabilir.

    Ben uzun süredir atışa gitmedim. Ümraniye civarı arkadaşlar varsa bende araç var beraber paşa köy mesire alanına gidip atış yapabiliriz.

    Hocam teklifiniz için teşekkürler. Uygun bir tarih ayarlayabilirsem sizinle iletişime geçerim. En azından tüfek ve dürbün konusunu kesinleştirmiş oldum. Tüm konuda yardımcı olan arladaşlara teşekkürler.

    İstanbul'da bir havalı grubuyla tanışma imkanınız çok fazla.Bir grupla tanışıp,kaynaştıktan sonra yalnız bırakmazlar sizi.Bu işi çözmeden silaha kavuşmanız sizi baştan soğutur.

    Hocam sağ olun. Bu fikir aklım gelmemişti. Bir araştırayım.

    Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Sanırım ekipman tercihlerim doğru fakat araç olmadan istanbul da zor olacağı konusunda herkes fikirbirliğinde:) Ben bu konuyu çözmeye çalışayım bari.

    Arkadaşlar merhaba,
    Hobiye yeni başlıyorum. Bir süre gamo cfx royal kullandım sonrasında uzun bir ara verdim ve şimdi bir pcp ile tekrar başlamak istiyorum. Kendimce yaptığım araştırmalar sonucundan Kral puncher breaker 5.5'ı seçtim. Bu seçimimin nedenleri arasında, breaker'ın isabeti,hava sarfiyatı, güç ayarı, hafifliği, esnetik yapısı, Kral arms'ın servis sağlama imkanı ve sonrasında regülatör taktırmama uygun olması var. Dürbün olarak da vector optics counterpunch 6-25x56 ffp dürbün tercihi yapacağım, evet hawkeler çok iyi ama vector hem ffp hemde benim açımdan en önemlisi fiyatı daha uygun. Şimdi buraya kadar tüfek ve dürbün tercihlerimi değerlendirmenizi rica ediyorum. Ama asıl sorum şu ki İstanbul da yaşıyorum ve aracım yok. 6-7 Litrelik scuba tüp alsam taşımam çok zor. Sizce 3 litrelik 250 barlık bir tüp alsam bana yeterli olur mu? Tüfeği haftasonu bir gün kullanabileceğim. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum ve farklı fikirlerinize de açığım.