Teşekkürler Mustafa Abi.Umarım set keseme uygun olur da bende Crosman 2100'ün pompalama derdinden kurtulurum. ![]()
bukalemun tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa Abi'me iki sorum olacak.
Ben T12 almayı planlıyorum.Ancak bu tüfeği sadece dürbün ile mi kullanabiliyoruz.Ben gez ve arpacıkla hedeflemeyi çok seviyorum.Uygun bir setle buna uygun hale getirilebilinir mi?
Diğer soruma gelirsek.Eminim benim gibi FX almayı düşünen diğer kişilerin de aklında olan bir sorudur diye tahmin ediyorum.Malum tüfek tek başına pek bir şey ifade etmiyor.Yanında mutlaka dürbün ve pompa ( yada tüp ) almak gerekiyor.Acaba Mustafa Abi set halinde promosyonlu bir satış düşünür mü?Eğer güzel bir fiyat ortaya çıkarsa set halinde almayı planlıyorum.Konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
-
Selamlar,
Benim Crosman 2100 10 pompada bile 12 metreden yağ tenekesini delemiyor.Anlatılanlara bakılırsa bendeki tüfekte ciddi bir hava kaçağı var.Zaten pompalamakta zorluk vermemesinden kaçak olduğu anlaşılıyor.Bu uygulamayı ben de yapmak istiyorum ancak pek gözüm kesmedi.Bu işlerden pek anlamadığımdan söktükten sonra toplayamama gibi bir durum olur mu diye çekiniyorum.Eğer uygulamayı beceremezsem bana yardımcı olabilirmisiniz.

-
Selamlar,
Bende de Crosman 2100 var ve ben çok memnunum.Gerçekten isabetliliği çok iyi.15 metreden 1-1.5 cm'lik gruplar çıkarıyor.13 metreden 4 pompa ile küçük mantarları rahatlıkla patlatıyor.Bütün bu atışlarıda dürbünsüz yapıyor.Güç konusunda bir şey diyemem ama 35-40 metreye kadar verim alınabiliyor.

-
Buluşmalarınıza ben de katılmak isterim.İstanbul Anadolu yakası için yakın tarihli bir buluşmanız olacak mı?Ayrıca ben de mod 54 hayranıyım.Yakın zamanda almayı planlıyorum ancak bulamıyorum.Mustafa Abi'nin siteyi açmasını bekliyorum ve sabırsızlanıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Peki paralaks ayarlı dürbünlerde önerebileceğiniz fiyatı makul bir model var mı?
-
Merhabalar,
Yeni almış olduğum Crosman 2100 için bir dürbün almak istiyorum.Yakın zamanda Diana Mod 54 almayı planladığım için şu an alacağım dürbünü bu silahta da kullanmayı amaçlıyorum.Ancak pahalı bir dürbün alamıyorum.Satıcının sitesinde Tasco 3-9x40 dürbün gözüme ilişti.Fiyatı da bana uygun gibi 84 ytl.Sizlerden ricam bu dürbün ihtiyaçlarımı karşılarmı ve aldığımda şu anki tüfeğime(Crosman 2100) bağlantı için başka bir aparata ihtiyaç duyarmıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Evet doğru görüyorsunuz.Rus devlet başkanı.Bu resme hayran kaldım.Adamın disiplini zaten biliniyor.Biraz araştırdım da adam kimseye haber vermeden olur olmaz zamanlarda ava gidermiş.
[Resim Engellendi: http://img519.imageshack.us/img519/8072/33cv2.th.jpg]
-
Elinize ve emeğinize sağlık.O günlerde yaşayıp onun yılmaz bir neferi olabilmek isterdim.

-
Konuyla ilgisi yok ancak yaylılarda çıkış gücü yüksek olan tüfeklerin genelde tepmesi daha yüksek olduğu söyleniyor.Çıkış güçleri yüksek olduğundan uzun mesafede ideal ancak mutlaka dürbün gereksinimi var.Fakat tepmeden dolayı dürbünün ayarının bir kaç atıştan sonra yavaş yavaş bozulduğu söyleniyor.Ben Hatsan'ın yeni çıkacak olan Torpedo serisini bekliyorum.Sormak istediğim bu tüfeği alırsam ayarı sabit kalacak tepmeden etklilenmeyecek bir dürbün sistemini nasıl edinebilirim.Bu konularda çok bilgim olmadığından sizlerden yardım bekliyorum.Eğer ki dürbünü sabitlemek mümkün değilse mecburen PCP almam gerekecek.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.