serkanst15 adlı kullanıcının mesajları

    bugun hw100 ile denedim, sarjor ile atamiyorsunuz el ile yukledim bulletlar parlak ve temiz.

    20 metre isabeti hn 21 gr den daha iyi cikti.

    45m de orta halli (2-3cm) grupman yapti, jsb 16gr ve hn piledriver da ayni grubu yapti ancak surekli degisken ruzgar vardi sonuca cok guvenemedim.iyi yada kotu diyemiyorum.

    Onumuzdeki haftalarda tekrar denerim, masadan atma imkani bulursam video cekicem.

    Hawke mtc nikko stirling konuspro gibi guvenilir markalarin uygun fiyatli fire arms rated veya durbun ile uygun kalibrelerin belirtildigi teknik föy sayfasina bakarak durbun secebilirsiniz. O rakamlara cikmaniza gerek yok.durbun katili olarak bilinen rws56 da dampa ayak ile kullaniyorum ve hicbir problem yasamadim.

    Bildigim kadariyla hawke nin tum durbunleri magnum yivli tufeklerle uyumludur. Saglam bir dampa ayak kullanmalisiniz, yayli tufeklerin atesli silahlardan farkli olarak 2 yonlu hareketinden dolayi daha fazla tepmeye maruz kalacaktir.

    Ayrica dizelleme devam ettikce hem tufegin mekanizmasina hemde saglam durbun ve dampa kombinasyonu yapsaniz dahi durbune zarar gelme ihtimali var, bilginize.

    tufeginizi eger geri gonderecekseniz tufek ve namlu uzerindeki seri numaralarinin resmini cekip saklayin ve 3. Nesil patroit ile degistirmelerinide kabul etmeyin.

    muhtemelen yedek parcasi bulunmayacak forumdan tamir eden birileri cikacaktir biraz beklemenizi oneririm

    Hatsan yapimi webleyler bir suredir avmarketlerde gorunmuyor muhtemelen uretimi durmus olabilir forumda tamiri yapabilecek kisiler var ancak ucreti ne olur bilemem zahmetli bir is.

    Bahsettiginiz ariza sadece yay degisimi ile cozulcek gibi gorunmuyor hatsanda uygun yay takilabilirdi.

    Bence bir sure bekleyin tamire gonullu biri cikarsa size yardimci olabilir.

    Telefonda görüştüğüm eleman başından savmak için konuşuyor gibiydi tüfeğiniz çok eski parçasını bulamıyoruz lafından başka bişey diyemedi ben üsteledikçe telefonu bi başkası aldı o bi başkasına verdi, tüfeğin arızası ney diye sordular bende tüfek sizde bakın diye yolladım dedim bi 5 dakka tüfeği aradılar sonrada gene tüfeğiniz çok eski yapamıyoruz dediler. ayrıca elemanın birisi ucuz fiyatla tüfek verelim dedi sonrada amirim kızdı böyle dediğimi diye yok veremiyoruz dedi anlayamadım bi türlü ne yapmak istediklerini hatsan gibi bir firmada yedek parça bulunmaz mı

    1. Nesil ingilterede uretildi eger tufeginizi cok seviyor ve kullanmak istiyorsaniz sanayiye goturup istediginiz parcalari tornada yaptirabilir ve yayin benzeri cektirebilirsiniz. Nadir bulunan tufeginizi hatsana hediye etmenizi tavsiye etmem yazik olur.

    bende motor kullandim, kacabilecek durumdaysam sabit hizda giderken kopek yaklastiginda aniden gazlayarak kactim. Kacamayacak durumda kaldigimda oldugum yerde bekledim havlayip gittiler. Kopek saldirisi gece karanliginda yaya olarak da basima cok geldi.

    Yalin elestiri olarak algilamayin lutfen, Co2 tabancasi cok zayif size faydasi kesinlikle olmayacak, isirmaya yeltendimi gene isirilirsiniz.

    Asagidaki urun benzerlerini tavsiye ederim.

    https://m.n11.com/mac-kornasi-…0-ml-guclu-ses-P226640222

    Mno kardesım co2 uzmanı olarak arada sana danısayım konuyu acan arkadasın musadesi ile,,Bisiklet ve motorsıklet kullanıyorum bulundugumuz cevrede köpekler gec saatlerde ciddi derece tehlıkelı oldular 3 gun once bisikletı atıp yakındakı kamyonetın kasasına kendımı zor attım yoksa halim yamandı,o an aklıma bır co2 olsa dedim ve sen geldin :)...Şimdi öncelıkle kedı kopek kuş beslerım fazlasıylada merhametlıyımdır çok zorda kalmadıkca can yakmayıda yakanıda sevmem ancak canın yandımıda care yok,öncelıkle gece bır co2 nın patlama sesı kopeklerı dagıtır buna ınanıyorum zaten can yakmak zorunda kalmayız...Kimseye tavsıye etmedıgım co2 ye muhtac olduk sankı,kimbilir bu niyetle alıyolar belkıde,Zoraki ultrayı cepte taşımak ımkansız hadı taşıdın tek atış....Senin tavsıyenle küçük, üst mekanızma oynamayan az hava tuketen,fiyatı çok olmayan sorunsuz demıycem,sorunu az olabılcek,şekil çok önemli değil,önemli olan zorda iş yapsın co2 ler nelerdir


    Maclarda kullanilan sprey kutu kornalar var onlardan kullanin.

    Kopek saldirisinda co2 pellet hayvanin derisinde veya birazcik altinda takilacak yani hayvan saldiri aninda caydirici bir aci cekmeyecek bu yuzden hayvancagiza bosuna eziyet etmis olursunuz, ayrica kanunlara aykiri.

    akus veya aktas firmalarini tavsiye ederim
    Yerli ve yabanci av tufegi konusunda avlak forum sitesi gayet kapsamlidir, kullanici yorumlari yardimci olacaktir tufek almadan once uzun uzun arastirmakta fayda var.

    her malin bir alicisi vardir ben is yapmayacagina inanmiyorum, hatta meraklisi olarak almayi da dusunuyorum. Av bayilerimize de cesitli ithal pelletleri sundugu icin minnetrarim.

    Evin önünde 20 metreye jsb ile farklı paketlerden 300 den fazla atış yaptım. Gurupman kotu ve duman yoğun şekilde geliyor. Gamo pellette ise böyle duman atma olayı olmuyor.

    gamo pelletler daha agir gramajli olmali , tufeginiz sokup dizelleme yapamamasi icin yanici olmayan tam sentetik yag ile yaglamanizi oneririm.