Paşabey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Honda'dan şaşma derim sağlamlık ve kalite konusunda ülkemizin motorsiklet pazarında ve şartlarında en iyisidir üstelik yaygın servis ağınıda unutmamak gerekir..Piyasası en çok olan markadır..

Cbr bütçeni aşar ekonomi istiyorsan 125 cc uzun yol canavarı cbf al yaslan arkana derim birazda agresif olsun istiyorsan 150 cc olanı tavsiye ederim ayrıca ekipman,aksesuar çeşitliliği cbf için oldukça geniş seçenekte..

En geç Haziran başı gibi çıkacak YEni Yerli PEllet ler, Ağustos sonuna geldik neredeyse, yok ince eleniyor sık dokunuyormuş, yok ayrıntıya önem veriliyormuş, yok hatalı mı çıksaymış, yok çok kaliteli geliyomuş fln fln fln. Ya Allah aşkına geçin bu işleri. Eğer Söylendiği kadar titiz ve özenli çalışılan bir iş olsaydı, en başta piyasaya arzı konusunda istikrarlı ve tutarlı olunurdu. Atıyorum, 3-5 ay sonra aha ürün bu diye getirecekler önümüze ve biz hobidaşlardan gelen eleştirilere de , '' e sizde çok acele ettiniz canıııım biraz daha bekleseydiniz o zaman kusursuz çıkardı '' gibi aptrik cevaplar gelecek eminim.Yani sonuçta şu ürünü çıkarıyosanız çıkarın. bi tarih verin ve o tarih üzerinde istikrarlı olun. yok etiketi olmadı, yok çapağını alıyoz, yok ambalajı kaldı gibi hikayelerle biz hobiseverleri amiyane tabirle Mal yerine koymayın. iha şunu da söyleyeyim; Şu saatten sonra çıksada almıycam o ayrı konu. Hepinize saygılar...!!

Üretim süreci hakkında detaylı bilgiler verilmesi şeffaf bir yapı izlenmesi sizi niye bu kadar rahatsız etti acaba?Forum nezdinde tartışmalara mahal verecek tahrik edici cümle ve hakaretleriniz oldukça manidar?

Ya tipe ne demeli kendini bi halt sanan ödlek adamın eline geçseydi kimbilir kaç tane plastik cerrah gezecekti şahsen kendi adıma konuşursam bu şahsı plastik cerrahlara paket halinde teslim ederdim..Karşıdaki adamları tebrik etmek lazım bu denli tahrik içeren harekete karşı duyarlı bir vatandaş olarak polisi aramaları olası bir olayın önüne geçmiş..Karşıdakine silah çekmek en tabi meşru müdafa hakkı getirir..

Peletlerin üretim sürecini uzun süredir takip eden birisi olarak titiz bir çalışma yürütüldüğünden haberdarım üstelik üretimi gerçekleştiren kişiler ince eleyip sık dokuyorlar aerodinamiği,ağırlık ve kütle dağılımı,ambalajı,tasarımı vs teferruatı derken çok uzun süreler kafa patlatıldığını biliyoruz buna ilaveten çeşitli prototipler üretilip en iyiyi bulmak adına çizim tahtasına tekrar tekrar dönüldüğünü gözlemledik sonuç itibariyle kusursuz ve en iyi ürünü elde etmek adına ciddi arge ve çalışma var ürünün arkasında, sarfedilen emek ve çabalar umuyorum karşılıksız kalmayacaktır..

Bu hobide solid-bullet gibi içi dolu peletleri üretmek ciddi anlamda itina ve tecrübe istiyor neticede içi boş peletlerde hata düzeyi bir nebzeye kadar tolerans gösterebiliyor içi boş olan peletler kalibrasyon farklılıklarında dahi esneyerek şarjör yada namluya sığabilmekte,dar geldiğinde ise eteği ezilerek şarjöre tam oturmuş hissi vermektedir fakat içi dolu olan bu peletler üretilirken en ufacık kalibrasyon farklılığında şarjöre sıkışabiliyor yada dar kalabiliyor bu nedenle bu peletlerin üretim süreci çok daha zordur içi dolu bir şey üretirken formunu koruması için titiz hesaplamalar gerekiyor..

Solid-bullet gibi içi dolu pelet üretimi yapan firma sayısı oldukça az üstelik ithal olupda şöyle kaliteli diyebileceğimiz istikrar gösterenide yok piyasada bulunan malum ünlü markaların ürün gamındaki tek tük solidlerin fiyatlarıda oldukça yüksek ayrıca kendini bu markaların fiyat aralığıyla bir tutan başka bir yerli marka ise kendini bulutların üzerinde görürken bu yeni nesil yerli üretim peletler hem kalite hem fiyat hemde istikar açısından ön plana çıkmakta benim kanaatimce en başarılısı olacağa benziyor..

Resim eklenince neden onay gerekir diyor az once mesaj attım ancak mesajım onay gerekiyormuş
    admin ve mod arkadaslardan ricam lütfen mesajımı onaylarmısınız

Merhaba

Sitemizde dışarıdan resim yüklenmiyor resim yükleyeceksiniz mesaj penceresinde ek dosyalar kısmından bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz ayrıca galeri bölümünde yüklenmiş resimlerinizi seçip mesajda yer verebilirsiniz.

Az daha sabretmek gerekiyor yüze yüze kuyruğuna geldik sanıyorum bir kaç basit merhale ve prosedür tamamlanınca ürün piyasada bomba etkisi yapacak ve sabırla bekleyişe değen bir ürün olacak..

Zetax doğru soyluyorsun ancak bana göre 3-9x32 dürbün mod 125 gibi güçlü bir silah için yetersiz kalmakta :)

Berkay kardeşim forumda en çok arzuladığımız şey abi-kardeş gibi telaffuzları kullanmak ve buna göre saygı çerçevesi oluşturmaktır forumda yapılan yeni düzenlemede bilhassa profil bilgilerinin detaylı tanımlanmasını istememizin sebebi budur kaldı ki bu sıcak samimiyeti ifade edemiyorsan resmi bir dille ifade edebilirsin Sayın,bey,beyefendi gibi telaffuzlarıda seçebilirsin..Her şey saygıyla başlar saygı duyarsan sevilirsin ve herkes elinden gelen yardımı sergiler..Kimse babamızın oğlu değil günlük yaşamda nasılsak aynı özveriyi ve saygıyı forumdada göstermeliyiz forum olarak amacımız klişeleşmiş sanal argümanları rafa kaldırmaktır..

Nickiyle telaffuz ettiğin insan değerli bir büyüğümüz ve ağabeyimiz bu nedenle saygı ve hoşgörüyü muhafaza edelim..

Polisimizin en kısa sürede aydınlatacağını umuyorum zira kriminal inceleme sonucu ve merminin geliş açısını tam hassasiyetle lazerle bulabiliyorlar zaten kriminal incelemelerde polisimiz en elit kategoridedir..Merminin geliş açısını ölçümleyerek ateşlendiği yer bulunur geriside çorap söküğü gibi gelir..Aynı zamanda merminin balistik kaydı varsa tez zamanda aydınlanır bu olay..Şu memlekette hava ve su bedava olduğu kadar yaşamda maalesef bedava..

Hobi adına duymayı özlediğimiz şeyler bunlar gerek yerel gerek uluslarası müsabakalarda çıtayı yükseltmeli katılımcı sayısını teşvik etmeliyiz sanıyorum artık bugünden sonra bu yeni anlayışla beraber pek çok şey pozitif anlamda değişecektir..Ülkemizde maalesef federasyon bazında desteklenmeyen bu spor branşı için tüm bireylerin birbirlerine destek olmaları gerekiyor..

Hayırlı olsun güzel seçim..Bu dürbünle ilgili eklemek istediğim şey turretler ve paralax tanburası çok hassas fazla zorlamamak gerekiyor bu nedenle kalabalık arkadaş ortamında atışa gidildiği vakit meraklı ellerden korumak gerekiyor..Turretler diğer dürbünlere nazaran yağ gibi akıcı çevriliyor nazik davranmakta yarar var..

v911 veya 912 modelini almak istiyorum ama gittigidiyorda var lakin bunlarda hawke ile optima kıyaslaması gibi bişeymi demek istediğim orginal sitesinden mi almak yoksa bizim TR de satılan siterleden de alsak oluyormu ?

Hobbyking,Aliexpress veya Bangood gibi sitelerden temin etmeniz lehinize olur hem yedek parça hemde set halinde seçenekler mevcut..Ülkemizde gittigidiyor,sanalpazar vs gibi sitelerde satanlarda aynı şekilde bahsettiğimiz siteler vasıtasıyla temin ediyorlar..