Paşabey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

12 Şubat günü Cabelas'tan sipariş ettiğim Primos Group Therapy Bench Anchor Rest ürünüm Cabelas'ın DHL Express ile olan anlaşması ile kargo ücreti olmadan yollandı ve ürün 2 günde İstanbul'a geldi..Ürün ülkemize gelince DHL müşteri hizmetleri iletişime geçerek ilk etapta gümrük memurunun ürünün üzerinde yer alan fiyata inanmadığını ödeme bilgilerini göndermemi rica ettiler hali hazırda mail ile ödeme sayfasını gönderip beklemeye başladık DHL gönderinin muafiyet kapsamında değerlendirmesi için kendi gümrük departmanıyla başvuru yapmış ve reddedilmiş yaklaşık bir haftadır beklerken kötü haber dün geldi gümrük memuru ürünü ticari değerlendirerek firma sahibi olursam ithal edebilirmişim..Gümrük forumlarında yaptığım araştırmalarda gümrük fasıllarına göre silah namlusu,şarjör,fişek ve silaha ait materyalleri kapsayan bir durum söz konusu bunların dışında kalanlar için muafiyet geçerli ayrıca dahili numaralarından ne kadar çabaladıysam DHL'nin antrepolarında gümrük kontrolü işlemini gerçekleştiren muayene memuruna ulaşamadım..

Gönderi Dtp şeklinde olduğu için gümrük masrafı oluşursa gönderen firma üstleniyor bu masrafları fakat gönderi muafiyet kapsamında değerlendirilmediği için işgüzar memurun keyfi kararı neticesiyle ürünü geri göndermekten başka çare kalmadı..Durumu DHL müşteri hizmetleri ve Gümrük departmanlarıyla uzunca tartıştım sözde uzman gümrük danışmanlığı ve ekibi olduklarını iddia ediyorlar bununla ilgili olarak taşıdıkları ürünlerin kapsamlarını ve değerlendirmelerini yapmaktan bi haber bir firma gönderilerinizin işgüzar memurların kucaklarına atılıveriyor adeta..DHL'yi arayarak Yenibosna'daki merkezlerine gelerek görüşmeyi ve o muayene memuruyla yüzyüze görüşmek istediğimi söyledim bana memurla görüşmenin imkansız olduğunu söylediler..Gönderiyi bu şekilde almanın imkansız olup ya gümrüğe terketmemi yada geri yollamam tavsiye edildi bunun üzerine kan beynime sıçrayınca çoban bile olamayacak bir muayene memurunun keyfi değerlendirmesi neticesinde bu ürünü gerekirse ABD'den geldiği yere hibe edeceğimi bu zihniyete sahip bir gümrük anlayışına toplu iğne bile terketmeyeceğimi söyleyerek görüşmeyi sonlandırdım..

DHL ile gelen gönderileriniz için dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum Qutdoor ve benzeri malzemeler olağan şekilde takılıyor bir başka arkadaşın paintball yeleğide kutusunda gun ibaresi var diye benim Benchrest'in kutusundada sırf gun yazıyor diye takıldığını öğrenmek ise sinir bozmaya yetiyor..

Öyle tekliflerde bulunanlara kapıyı hemen kapatacaksın..Maalesef ölücü olarak tabir ettiğimiz bir kitle var bunlar hayatın her alanında var yeterki daralmıyasın..

Kız gibi tüfek nasıl satılmadı aklım kesmedi doğrusu tüfeğin temizliğini bilmesem yorum yapmam zaten bütün gün çalışan adamsın bi kaç sefer atışa gidilmiş sıfırdan farksız bir tüfek neden yatıyor diye düşünüyorum..Bence yeni bir ilan açıp şansını bir kere daha dene..O tüfek klasmanındaki en temizi....

çanta banada görede kılıfa göre daha mantıklı zaten bu yüzden alıcam aynı çantayı 50 tl ye satan yerde var ancak şuan stokto yok gelmesini beklerim acelem yok olmadı başka yerden bakarım aksu av ın bahsi çok geçmeye başladı forumda bi umut belki foruma indirim yapıyordur diye sordum anlaşılan yapmıyormuş

Çoğu Bayi aynı dalavereyi kullanıyor stokta olmadığı için fiyatı düşük gösterip stokta olunca süpriz fiyatıyla alicengiz oyunu yapıyorlar..Bence en uygunu ve piyasada bulamayacağınız pek çok şeyi kendisinden temin edebileceğiniz Aksu Av'dır..Hatsan çanta üretiminde trafiği karşılayamıyor iç piyasada talep üzerine başlıca ana bayilerine gönderiyor..Hatsan en elit bayiler arasında Aksu Av'ın ismini telafuz etti ve kendilerinden temin edebileceğimi söyledi zaten her bayiye çanta sevkiyatı yapmıyorlarmış..At44 için üretimi yok çantanın sadece Bt65 ve Galatian için üretiliyor çantalar fakat anabayilerinden gelen istek doğrultusunda ricasını kıramadığı için yolluyorlarmış..Pek çok kişi çanta için Aksu Av'dan ricada bulundu bunun üzerine Yusuf Bey çantaları temin etti..

çantayı kaça aldınız bende almayı düşünüyorumda

Çantayı 69 lira'ya aldım Aksu Av'dan..Kötü naylon kılıflara 30-40 lira vermektense çanta daha mantıklı geldi bana..Tüfeği darbeye karşı koruduğu gibi en önemli getirisi dürbünün ayarını muhafaza etmesi..Arabaya tüfeği yerleştirirken sağa sola değdiği vakit dürbünün ayarı kaçıyordu bı çanta sayesinde dürbün ayarını mükemmel muhafaza ediyor..Çantanın iç süngeride yumuşak ve objenin formunu alması sayesinde içerisine yerleştirilen cisim milim oynamıyor kıpırdamıyor..

kaan güzel set yapmışsın

Sağol Hocam setteki diğer parçaların fotoğraflarını çekemedim henüz..

Tüfek,Pompa,Moderatör,Çanta,Dürbünler,Bipod,Bench,Kamera bağlantı aparatı ve diğer muhtelif gereçler hepsini sıfır almakla hata mı ettim bilmiyorum ama işin sonunda çok para gitti çok:)

At44'e sıfır ekipman yapmaya devam ediyorum..

Webley Pompa-Sıfır Alındı
    Bushnel Dürbün 6-24x50 AOEG-Sıfır Alındı
    Bsa Dürbün 6-24x50 AOEG-Sıfır Alındı (Sipariş verildi yolda)
    Hatsan Taşıma Çantası-Sıfır Alındı
    Gamo Rest-Sıfır Alınacak(yola çıkacak :))
    Dürbün Kamera Aparatı-Sıfır Alındı(Yolda)

Pcp Tüfek edinmekle iş bitmiyormuş tüfeğin bedelinden daha fazlasını ekipmana harcadım..Yaklaşık olarak bütçeden kopan rakam şu an itibariyle 1600 lira diğer muhtelif ekipman ve bench-rest hariç..

Hatsan'ın Pcp için üretmiş olduğu taşıma çantalarına 6-24x50 dürbünle birlikte rahatlıkla sığmakta çantanın iç hacminin derinliği 9 cm boyu ise 110 cm almayı düşünenler varsa bu bilgiyi aktarıyım..Taşıma çantası piyasada bulunmuyor malumunuz av tüfeği ve pompalı tüfekler için üretilmiş plastik çantalara sığmıyor ya boyları kısa oluyor yada iç plastik haznesi şekilli formlarda üretildiği için pcp tüfek oturmuyor..Sağolsun çantayı almadan evvel Aksu Av ve Yusuf beyle münazara yaparak 6-24x50 dürbün takılı halde iken sığıp sığmayacağı ihtimalide bertaraf oldu..Hatsan Pcp çanta piyasada bulunmuyor keza bir çok kişi tıpkı benim yaptığım gibi Hatsan'ı arayarak çantayı tedarik etmenin yolunu arayanlar varsa hiç uğraşmasın kesinlikle dışarıya vermiyorlar ayrıca iç piyasada bu çantalara talep olduğu fakat sadece şu an ayrıcalıklı bayilerine bu çantaların sevkiyatı yapıldığını öğrendim Hatsan'la yaptığım görüşmede çantayı bulabileceğim bayi olarak Aksu Av'ı tavsiye ettiler şahsen yine kendilerinin ne kadar elit bir müesese olduğunu tekrardan idrak ettim..Çanta için Yusuf bey'i arayarak yaptığımız görüşmede kendisi metre ile hassas ölçümler yapıp büyük çapta dürbünle sığabileceği konusunda bilgiyi paylaştı ardından çanta ertesi gün elime geçince fotoğraflar vesilesiyle bunu pekiştirmek istedim..

Tüfeğimin bir kaç fotoğrafınıda paylaşayım bari :)

Cemal kardeşimin tavsiyesi üzerine tanışmış olduğum Yusuf Bey'den almış olduğum Webley pompa ve incemehmet solidlerim rekor bir sürede 24 saatten önce İstanbul'a gönderildi..Aksu Av bu saygıyı ve övgüyü boşuna kazanmamış her türlü konuda elinden gelenin ötesinde yardım eden değerli bir şahsiyet Yusuf Aksu..Gece saatlerinde bile tüfekle ile ilgili yaşadığım teknik problemlere çözüm arayan hatta sorun çözüldümü diye kendisi telefonla arayan çok ilgili bir beyefendi ve esnaf kendileri..

Çizilmeye,darbeye karşı son derece iyi koruma sağlıyor bu boya her türlü metal yüzeye uygulanabilmesi ile meşhurdur bazen biraz hayal gücü ile ortaya muhteşem şeyler çıkabilir..Ben bu boyanın daha evvel küçük desenlere sahip karıncalanmış efektlisini almıştım 3 boyutlu bir dokusu ve görünümü var mat siyah,parlak siyah ve gri tonlarından oluşuyordu..Namlu üzerinde hoş duracağı kannatindeyim hem efekt hemde koruma amaçlı olarak amaca hizmet edeceği aşikar..Sizin eski delikanlıya sportif bir görünüm katabilir diye düşünüyorum karar ve zevk sizin!

bu nasıl bi şeyki acaba Kaan Bey.. hiç duymamıştım

Özel bir metal boyası en büyük özelliği yüzeyi temizlemeden direk oksitli ve paslı alanların üzerine uygulanabilmesi hem dekoratif görünüme sahip hemde metalle çok sağlam etkileşime geçip mukavemeti yüksek dayanıklıkta bir ürün..Dışarıdaki paslı klima ünitesini bununla boyamıştım ve mükemmel bir sonuç elde etmiştim..Yurtdışında bazı silah namlularına uygulanmış görselleri bulabilirsiniz nette..Bütün yapı marketlerden kolaylıkla temin edebilirsiniz..