Paşabey adlı kullanıcının mesajları

    Ferhat Abi silgi fikri de çok yerinde olmuş gibi geliyor bana tatlı sıkı yerine oturduğu zaman silgi aynı zamanda conta gibi de iş görür düşüncesine girdim hemde şekillendirmesi de kolay Kargocu arkadaşlar yeni aldığım tüfeğimi kırıp beni zaten soğuttular paramı geri öderler ise ilk işim bu tüfekten almak olacak yazılanları gördükçe iştahım kabardı

    Geçmiş olsun hangi bayiden almıştınız tüfeği gerekirse bizler forum olarak veya şahsi olarak devreye gireririz..Av bayi ile kargo şirketi muhtemelen anlaşmalıdır mutlaka kaybınızın ve hasarın bilançosu size ödenmeli..Hobi adına yaşadığınız üzücü hadise için tekrardan geçmiş olsun diyorum..Dilerseniz pm ile iletişime geçebilirsiniz elimizden geleni yaparız..

    Orhan abi aynı düşünceleri paylaşıyoruz Hüseyin abimde bu konuda yoğun çalışmalar yürütüyor nasip olursa kısa süre içerisinde hep birlikte bir araya gelerek beyin fırtınası yapıp istişarede bulunuruz..

    Mehmet abi işin aslı yaylı konseptinde Hw97 gibi kibar bir tüfek yerine Diana Mod54 ayarında ve görselliğinde bir ürün üretebilirmisiniz diye sormuştum!Tüm yaylı konsepti değişecek ama biraz zaman istiyorlar her türlü fikre sıcak bakıyorlar..Nasip olursa 6.35 pcp de ilk bigbore gücünede tanık olabiliriz bir abimizin yaptığı görüşmede 40 grain'i 1000-1200 fps atabilecek bir canavar çıkartabilirmisiniz diye sormuştuk sağolsunlar bu fikrede sıcak baktılar..Bu konuda istişare içerisindeyiz nasip olurda teknik imkanlar elverirse seri veya sınırlı bir üretim olabilir..

    Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum..


    Geçmiş zaman hobiye yeni başladığım dönemde bir at44 almıştım forumda bir çok kişi bilir tüfeği aldığım bayi bana tüpü kontrol etmeden manometresi bozuk halde yollamıştı..Diyelimki insan hatası olayı tamamen bayiye mal etmiyorum yine ilgilendiler nihayetinde değişim yaptılar fakat ben elimde faturam Hatsan servisi ile defalarca telefon ile görüşmeme rağmen üstelik bayinin bilgisi dahilinde servisten istediğim tüpü yollamadılar yok tüfeği gönderin yok şu formu doldurun falan filan diyorumki fax verin faturamı fax geçeyim yok illa tüfeği komple göndereceksiniz..Palas pandıras tüfeği yolla tüfek sonrasında geri gelsin yani kısaca bir basit tüp yüzünden malum at44 kısa süre içerisinde binlerce km katetti..


    Kral Arms servisinin tamemen değiştiğini eskiyi unutmanız gerektiğini belirtiyorum..Sağolsunlar parça temini,modifikasyon,proje amaçlı vs bir telefonunuzla size yolluyorlar tüfeğinizi Türkiye Coğrafya'sını gezdirmenize gerek kalmadığı gibi kargo şirketi çalışanlarınında özensiz taşımacılık risklerinden uzak tutmuş oluyorsunuz..Ancak tüfeğinizde bakım ve arıza durumunda gerekliyse gönderin bunun haricinde tetik kafesiniz çatladı,tüpünüz bozuldu,şarjörünüz bozuldu,yedek oring vs gibi sebeplerle tüfeğinizi yolculuğa çıkartmanıza gerek yok arayın göndersinler olay bundan ibaret..Ben ve Burak bey nezdinde servis çok iyi intiba bıraktı teknik servis sorumlusu İdris bey çok ilgili bir insan ürünün fabrikadan çıkıp kargoya veriliş safhasına kadar her aşamasıyla yakından ilgilenip sizleri bilgilendiriyor daha önceki yazımda belirtmiştim teknik servis hizmetinin değişeceğine ve örnek model olacağına dair..

    Merhabalar



    Bu başlık altında Kral Arms ürünü kullanan üyelerimizi güncel liste halinde barındıracağız yine bu sayfada Kral Arms yetkililerine istek,soru,talep,dilek,servis,şikayet gibi unsurları dile getirip karşılıklı istişare içerisinde olacağız..Aynı zamanda sayfada teknik servis ve destek hizmetinide sunacağız..Listede adının veya nickinin yer almasını isteyenler kullandıkları model ile ilgili pm atarak iletişime geçebilirler..Sayfada kullanıcılar kendi deneyimlerini,tecrübelerini,modifikasyon,tavsiye vb gibi karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilirler..

    Canım sıkıldıkça her akşam düzenli aralıklarla tüfeğin hareketli aksamını ve şarjörlerini stres,yorgunluk testlerine tabi tutuyorum sorunsuz,stabil ve yağ gibi her parçası..Reaktif hedef kağıtlarım ve beraberinde bir kaç ekipmanım geldiği zaman incelemeye kaldığı yerden devam edeceğiz velhasıl detaylı video eşliğinde yapılacak incelemede reaktif hedef kağıdı grupman açısından zengin görsellik ve kesin sonuç sunuyor..Bu arada atış alanı konusunda nihai bir sonuca vardık Reşadiye'de bizde varız..

    Herhalde diananın kendi sonuçları geçerlidir. Fakat pyramidair de yabana atılacak bir site değil. Testi tekrarlamış ve güncellemiş olabilirler. Ki zor bir şey de değil.


    Neyse ben kendi ölçümlerimi bulursaüm yayınlarım.
    Veya bulamasam bile elinde mod52 ve krono olan bir üyemizle aynı peleti kullanarak testi tekrarlayabiliriz. Yay yorgunluğunu ihmal edersek bir fikir verebilir :)

    Pyramidair'in uzmanlardan oluşan bir test ekibi var isabet,tahribat,güç ve çeşitli parametreleri inceleyip paylaşırlar bana kalırsa ürünün üretici sitesinde yer alan bilgilerden daha güncel sonuçlar sunuyorlar kaldıki üretici sitesinde yer alan bilgiler fabrika ortamındaki verilerdir..