Paşabey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Her yarışma öncesi bu eleştirileri aşinayız artık ;) Zerre kadar faydası olmayanların iş lafa gelince üstüne yok :thumbup:

Her nedense çıtayı nasıl daha yükseltiriz yerine kafa yormaktansa hala müsabakaya gölge düşürmekten feyz alanlar var..Maalesef geçen seferki müsabakada farklı bir konu bahane edilmişti bu senede moda "Güç" oldu..Bahanesi çok olan bir milletiz her şeye kılıf buluruz..

Bu müsabaka ilk defa tam anlamıyla profesyonel olarak nitelenecek düzeyde hem Avrupa normlarında hemde kati kurallar eşliğinde geçmiş dönemlerde yaşanan sıkıntılar bertaraf olacak..Her kalibreye her güce özel parkur açılırsa silüetten ziyade tahribat atışına döner bu müsabaka..

Müsabakayı gerçekleştirenlere başarılar diliyorum hem fiziksel,hem zihinsel olarak büyük çaba sarfediyorlar..

Nedense hep Ft müsabakaları öncesi ve sonrası bu tarz tatsız atışmalar ve kısır çekişmeler rutin bir hal aldı sanıyorum memnuniyetsizliklerini ifade etmek isteyenler genelde müsabaka ile ilgili konuları hedef alıyor..Son 2 müsabaka öncesinde ve sonrasında bu tatsızlıkları yaşadık nedense bu kişiler aklındaki soru işaretlerini ve memnuniyetsizlik düşüncelerini müsabaka tarihleri içerisinde dillendirirken ortada müsabaka ile ilgili bir tarih yokken niye dile getirmiyorlar?Bu durumu göz önüne alınca sanki maksatlı bir yıpratma taktiği uygulanıyor hissi uyandırıyor hobiseverlerin gözünde..

30 grain olanların etekleri şarjörden taşıyor diye biliyorum üstelik yuvaya otururken traşlanıyor diye hatırımda kalmış geçmiş zaman forumda böyle bir konu açılmıştı etek yapısı bozulan solidden stabilite beklemek doğru olmaz..25 ve 27 grain ile başarılı sonuçlar alan arkadaşlar vardı forumda..30 grain kullananlar şarjörsüz kullanıyor sanıyorum..

Bu sorunu yaşayan bazı kişilerden aynı şeyleri işitiyorum gelen özel mesajlarda..Bildiğim kadarıyla forumdaki eski resimlerin olduğu konulardan alıntı yapıldığı takdirde ve sansürlü kelimelerde böyle bir hata veriyordu ayrıca Hızlı Cevap sekmesini kullanınca uzun bir yazı veya uzunca bekleyiş esnasında bu hatayı verebiliyor bu yüzden Gelişmiş Cevap sekmesinin kullanılmasını önermişti Sami Bey teknik konulara dair bir istişare sırasında..Hızlı Cevap sekmesi yeni sürüme geçişle beraber eklenmiş bir özellik ayrıca Hızlı Cevap sekmesi önbellek kullanmadığından uzun bir yazı yazan arkadaşlara önermiyorum bunun yerine Gelişmiş Cevap sekmesini kullanırlarsa mesaj editörüne yazılan içerikte hata verme olasılığı azalıyor..Yaşanan teknik hadise konusunda Sami Bey'i bilgilendirdim..Kullanılan script'in bir kaç ufak hatası var özellikle mesaj editöründe benim rastladığım hata Gelişmiş Cevap sekmesi kullanıldığında yazılan içeriği önbelleğe almayarak F5 yapıldığında veya kazara mevcut sekmede başka sayfa açıp geri geldiğinizde içerik siliniyor..Önceki sürümde mesaj editörü önbellekleme işlemi yapıyordu diye hatırlıyorum..

Farklı değiller Enpara'nın kartı Encard zira yurtdışı alışverişlerde sorunsuz kullanıyorum zaten kartın yapısı visa electron üstelik Paypal'a tanımlanabilen tek banka hesap kartıydıki diğer bankalarda sanal bankacılığın nimetlerini farkettiler şimdilerde pek çok bankanın kartı paypala tanımlanabiliyor eskiden kredi kartı harici paypala banka hesap kartı tanımlanamıyordu..Encard alma sebebim ve Enpara hesabı oluşturmamın en büyük sebebi adaletsizce kesilen hesap işletim ücretleriydi genelde vadesiz hesabı fazla kullanmam fakat hesabınıza ayda yılda bir para yatırıldığında banka hemen hesap işletim ücreti adında tıraşlıyordu..Encard bir nevi kredi kartı işlevi görüyor hesabınıza yüklediğiniz bakiye dahilinde kredi kartıyla aynı özgürlüğe sahip diğer standart banka hesap kartlarından çok daha esnek ve işlevsel en büyük artısı zahmetsizce yurtdışı alışveriş yapılabilmesi..Bkm Express ve Paypal ile anlaşmalı çalışmasıda ayrı bir artısı..

Buradan Encard merak edilenleri okuyabilirsiniz..

Herkes bu alışverişleri sanal kartlamı yapıyor yoksa normal kredi kartıyla mı ? limiti yüksek kredi kartıyla alış veriş yapmaya çekiniyorum açıkçası ben..

Kredi kartı kullanmaktan çekiniyorsanız Enpara hesabı oluşturup onunla yurtdışından alışveriş yapabilirsiniz..Ebay,Amazon,Alixpress ve diğerleri..Üstelik Enpara, Paypal ile anlaşmalı..

Estafurullah Ferhat abi..Senin gibi güzel insanların bizlerle olması destek çıkması bizi daha çok mest ediyor..

Logo işi Hüseyin abide..Şu an eksiklerimiz var en kısa zamanda bu eksikleri giderip camiaya renk getirecek faaliyetlerimiz olacak..

Fotoğrafların devamı..Bu arada Casio Exilim'de hakkını vermiş yani çoğu fotoğraf bir kaçının dışında flaşsız çekilmiştir şayet odanın karanlık olmasına rağmen performansı beni şaşırtarak envanterimin yeni gözdesi oldu..

Şavk bugün elime geçti baloncuklu naylonla özenlice kat kat sarılıp muhafaza edilmiş olup naylonun ardında yatan güzelliği naylonu her kat açışımda heyecan duymadım desem yalan olur..Nitekim naylonu açtıktan sonra karşılaştığım manzara enfesti ambalajından,içeriğine kadar özenli bir ürün olduğu hemen kendisini belli ediyor..Akşam vakti yeterli ışık olmayan loş bir ortamda bir kaç yakın plan flaşlı ve flaşsız foto çektim..Lakin loş ışıkta dahi kusursuz parlak,pürüzsüz ve kalite kokuyorlardı..

Allah razı olsun kardeşim, bunu dedin ya, bitirdin beni şimdi akşam akşam, vallahi..

Ne diyeyim ki size, yolunuz açık olsun, hatta bütün ft'lerin şampiyonluğu sizin olsun kardeşlerim.. ;tacli#

bu arada takımınızda fahri üye statüsü varmı ;)

Senin fikirlerin her zaman güzel abi fahri üyelerimizde olur hem bilgi akışı hem tecrübe paylaşım yönünden faydalı olacağı kanaatindeyim..

İnternet üstünden ulaşabilirsiniz fotoğraflarını yollayarak ayrıca sizinkine benzer ve aynı markada ülkemizde satılan antika tüfekler var bu kişilerle iletişime geçerek piyasa değeri ve benzeri bilgileri öğrenebilirsiniz..

Essen bölgesinde yer alan Alman aile şirketi silah,mühimmat,çelik ve sanayi üretimi yapan Krupp markası'nın pek çok antika değerinde tüfeği satılıyor tahmini bir fiyat yerine antika silah müzayede'lerinden bilgi alabilirsiniz..

Abi wikipediada ki bilgilere göre: ''Bu sözcük inek ya da öküz anlamına gelen βος (bous) ve yol, geçit anlamlarına gelen πόρος (poros) adlarının birleştirilmesiyle türetilmişti. (Öküz yada inek geçidi.)'' İstanbul Boğazının ilk isimlerinden biriymiş.

Mitolojik geçmişi ve manası önemli değil ayrıca Wikipedia'da yazan her şeye intiba etmemeni tavsiye ederim küresel dilde Dünya bu kelimeyi Boğaziçi olarak telaffuz ediyor..Buradan kontrol edebilirsin anlamlarını..

Oldukça güzel olmuş ellerine sağlık kaan abi inşallah arkadaşlar arasında yer ve mekan konusunda ulaşım bakımından sıkıntı çekmeyiz çalışmadığım taktirde ulaşımda problem olmazsa her zaman takımda yer almak isterim tekrar camiamıza hayırlı olsun.

Sağolasın Fatih kardeşim..

Lokasyon olarak her iki kıtadan rahat ulaşımın sağlanabileceği Ümraniye üzerinde duruyoruz ayrıca alternatif ve birden fazla mekan düşünüyoruz..

Alabileceğiniz en kaliteli,sağlam ve prestijli vagonludur V70. Motoru iyi bakılmışsa 2 milyon km yapar ki, 250.000 km olması ürkütmesin bu arabalar motor bakımından da en az çeliği kadar sağlamdır. Ben uzun süre kullandım. Adana Mersin arası Buzdolabi, çamaşır makinası bile götürdüm yazlığa. Ava gittim,araziye çıktım otobanda zaten süratte hiçbir sıkıntısı yoktu. Vagonlu araba sonuçta bu sebeple amaca göre karar verin derim. Benim gibi her işte koşturayım yıkayıp piyasa bile yaparım derseniz tavsiye ederim. Neden sattığıma gelince biraz küçük arabaya bineyim dedim ama yine olmadı şuan Nissan Primera Traveller (Vagon) var. Babam kullanıyor 1998 model olmasına rağmen 135.000 km'de, cam gibi kıyamıyorum satmaya satsam alacağım araba tekrar V70 olacak.

Çok teşekkür ediyorum açıklamalarınız için zaten en başından beri aklımı çelen V70 idi ama km'sinin 250 bin olması korkutmuştu Sw segmentinin en güçlü aracı bu..Bagaj hacmi inanılmaz diğer Sw'lar yanında çocuk gibi kalıyor desem yeridir..Değerli önerileriniz üzerine bu aracı yeniden radarıma alıyorum zaten S40'ların hangisine baktıysam otomatik olanların bir çoğunda vuruntu sesi veya yığılma mevcut idi motoru sağlam olanların ise pert kayıtları çıkması Volvo düşüncemin rafa kalkmasına sebep olacaktı 2 gündür başka araçlara göz atıyordum ibre şu anda yeniden V70'e dönmüş vaziyette :D

Abim hayırlı olsun.Ne yalan söyleyim İstanbul'dan böyle yeni bir takım çıkacağını tahmin etmiştim.
    Ft müsabakalarına katılmayı düşünüyormusunız?
    Çizginiz nasıl olacak takım olarak?

Sağolasın Togay abi.

İlk etapta takımımızın oluşması için gerekli çalışmayı yapacağız..Her türlü aktiviteye açığız Ft konusunda tecrübemiz yok değerli büyüklerimizin iştirakiyle bu yoldada adımlar atılabilir..İstanbul gibi bir metropole yakışır biçimde herkesin yararlanabileceği atış alanı için gerekli araştırmalarımızı tamamlayıp başvuru yapacağız normalde pek çok atış yapılabilecek mekanlar mevcut ulaşımı her iki kıtadan rahat olacak bir konum arıyoruz..