Paşabey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Paşabey(Kaan Özcan)Kartal

Tetikçi52(Fatih Yılmaz)Arnavutköy

korel131(Korel Göksun Alpan)Kadıköy

mtndrn(Metin Duran)Beylikdüzü

HuntersYilmaz(Yılmaz Sülük)--Kocaeli

mrt083(Murat Yılmaz)--Kartal

görkemkaram(Uğur Karaağaçlı)--Pendik

orhantan(Orhan Tan Tokdemir)--Kartal

messpin(Mesut Türkoğlu)--Kartal

laevi(---)--Edirne

Değerli Üyelerimiz;

Hobiseverlerimizin birbirinden uzak kalması neticesinde şehrimiz adına yeni bir takım kurmaya karar verdik bir çok hobi tutkunu arkadaşımızı bir arada toplayarak etkinlik,organizasyon,atış,eğlence,piknik,kamp vs gibi aktiviteleri gerçekleştirmek için bir çatıya ihtiyacımız vardı bu vesile ile iki kıtayı bir araya getiren BOSPHORUS TEAM fikri doğdu..İstanbul'da ikamet eden hobi tutkunlarımız arasında yeterli koordinasyon sağlanmadığı için takım olarak gruplaşma değil kucaklaşma fikrini benimsedik bu adımdan yola çıkarak şehrimizde güzel aktiviteler yaşamak için kapımız herkese açıktır.

ustaya veya ekspere baktırın olmazsa başka bir hatası varsa çıkar arabanı. Kapı değişmişse büyük olasılıkla tavan direkleri de zarar görmüştür gerçi. Acele etmemenizde fayda var.

Şu anda acele ihtiyacım olduğu için bugün 2 araç denedim kafama yatmadı yarın 3-4 araca birden bakacağım nasipse yarın birisinde karar kılacağım gibi..

Tüm arkadaşlara fikir verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum..

Bugün 2 araç deneme şansım oldu 1.6 ve 2.0 S40 olanları..Model olarak S40 üzerine yoğunlaştım 2.0 olan atak ve seriydi fakat yüksek km olması ve vuruntu sesi hoşuma gitmeyince eledim..1.6 olan km olarak oldukça düşük tüp değmemiş sadece araç trafiğe ilk çıktığı sene maddi hasarlı bir kaza yaşamış çamurluk,tampon ve kapı değişmiş ve ağır hasar olarak aracın siciline işlenmiş ilk çıktığı seneki aracın değerini göz önüne alırsak ağır hasar kaydını normal karşılıyorum araçta km düşük ama aracın komple boyanmış olması beni soğuttu diyebilirim siciline işlenmeden başka kazaya karışmış olması ve sanayide toplanmış olması ihtimali takıldı aklıma..

Üretim tarihi henüz yeni bayi ismini belirtirseniz sorun çıkmaz üstelik telefonlada iletişim kurabilirsiniz sağolsunlar pazarlama departmanında ismini hatırlayamadığım beyefendi bu konularla oldukça ilgili bir insan..

Yeni aldığınız tüfekte kapağın altında neden temizliğe ihtiyaç duydunuz acaba?Belirli bir atıştan sonra namlu içi temizliği ve dış aksam temizliği kafidir uzunca bir periyotta genel bakım gerekir..

At44 sökümü ile ilgili bir çok döküman ve video mevcuttur keşke göz atsaydınız..Geçmiş olsun..

Mustafa arkadaşımız sayesinde Hatsan'ın tüfekleri F/P aletlere dönüşüyor üstelik orjinal yapısını bozmadan arkadaşımız yaptığı iş dolayısıyla övgüyü hakediyor geçen sene regülatör konusunda yoğun bir talep vardı ama piyasada stabil olanı yoktu şimdi ise tüpü deldirmeden yapılan uygulama sayesinde ve kolay erişebilir olmasından ötürü bu başarıyı takdir etmekte bizlerin görevi..

Volvo kullanan veya geçmişte bu otomobili kullanan arkadaşların ve abilerimin tavsiyelerini bekliyorum işim için ek bir araç düşünüyordum malum yerli araçların ikinci elleri hakettiğinden fazla bir düzeyde seyrediyor bu sebepten ötürü modelli araçlara ayıracağım yüksek fiyat yerine İsveç'li bir güzelde gözüm kaldı..Üstelik bütçemden Volvo'ya vereceğim rakamın geri kalanına ithal bir pcp ve bir kaç ekipman almak istiyorum..Gözüme kestirdiğim Volvo'lar 06 plakalı zira son 2 aracımda Ankara arabası ve plakalıydı şahsen Ankara arabaları daha diri oluyor..Araçların plakalarından tramer,hasar vs gibi bilgileri sorguladığımda her iki araçta maddi hasarlı kaza kaydına sahip birisinde kapı,kaput değişiminden dolayı ağır hasar kaydı var orjinal servisinde ön kapı,kaput değişimi geçirmiş diğeri ise ufak çapta sürtmeden dolayı hasar kaydına sahip bu durumu dert etmiyorum baktığım modellerden Volvo V70 en beğendiğim araç oldu sadece km'nin 225.000 olması düşündürüyor diğer baktığım Volvo S40 modeli ise 116.000 km'de görünüyor..

Bakmış olduğum Volvo V70 T5 modeli 2.3 motor olup 2003 model 250 hp ve yarı otomatik şanzımana sahip..

Volvo S40 ise 2004 model olup 1.6 motor,manuel vites ve 100 hp..

Volvo'ların genel olarak motor ömürleri hakkında bilgim yok tabi kullanımda çok önemli bu sebeple bu araçlardan kullanmış olan varsa bir kaç tavsiyede bulunabilir..Ankara'da tavsiye edebilecek olan varsa gelip oradanda araç alabilirim temiz ve bakımlı Volvo olması kaydıyla..S40,S80 ve V70 düşündüğüm modeller 2001-2004 arası bakıyorum..

İstanbul'da baktığım araçlar şunlardır..

Volvo V70

Volvo S40

Şile Sofular köyünü kesinlikle tavsiye ederim üstelik yanınıza şort alırsanız tertemiz kumsalda orman manzarası eşliğinde denize girebilir,güneşlenebilirsiniz..Kamp yapmak,piknik,atış yapmak,denize girmek,kumsalın tadını çıkarmak vs gibi pek çok etkinliği tek bir güne sığdırmanız mümkün bazen iş stresinden tüm aktiviteleri bir arada yaparak kurtuluyorum..Plaj voleybolunuda tavsiye ederim..Bölgede atışa gidecek arkadaşlar için ağaçların seyrek olduğu bolca geniş alan var ve atışa müsait arkası kum öbeği yada yükselti olan noktalar atış için ideal..

İstanbul içerisinde Karadeniz'e girmenin tadı bir başkadır üstelik kumsal şeridinin genişliği,uzunluğu ve temizliği harikadır..

Hobimizin İstanbul ayağında herhangi takım üyesi olmayan münferit olarak atışa gitmek isteyenler malumunuz gerek iş gerek yoğun tempolarından dolayı organize olmakta sıkıntı yaşıyorlar iletişim ve buluşma konularında kopukluk olup izole kalmaktalar bu başlık altında buluşmalar tertipleyip organizasyon düzenleyebilir ve atış alanları hakkında bilgilendirme yapabilirsiniz..

Hobimizin İstanbul ayağında herhangi takım üyesi olmayan münferit olarak atışa gitmek isteyenler malumunuz gerek iş gerek yoğun tempolarından dolayı organize olmakta sıkıntı yaşıyorlar iletişim ve buluşma konularında kopukluk olup izole kalmaktalar bu başlık altında buluşmalar tertipleyip organizasyon düzenleyebilir ve atış alanları hakkında bilgilendirme yapabilirsiniz..

Bildiğim atış alanlarını paylaşayım..

Kartal-Yakacık,Şile-Sofular Köyü,Küçükyalı E5 üzeri Narcity civarı bildiklerim...

Değerli Üyeler;

Hobide İstanbul ayağının münferit buluşmalar tertiplemesi ve organizasyonları için Anadolu ve Avrupa kıtaları için birer konu başlığı açmayı düşünüyorum malumunuz İstanbul'daki hobiseverlerimiz gerek iş gerek yoğun tempolarından dolayı organize olmakta sıkıntı çekip biraz izole kalıyorlar herhangi bir gruba üye olmayanlar ve münferit buluşmalar tertiplemek için mevcut konu başlıkları altında iletişim kurabilirsiniz..