Paşabey adlı kullanıcının mesajları

    Maalesef Vatan ve Teknosa gibi elektromarketlerin işgüzar elemanları oluyor ve sayıca az oldukları için bazen başından savmak için hareket ettiklerini düşünüyorum..


    Ram olayına gelince arkadaşımızın bahsettiği gibi 1333 ve 1600 mhz ile çalışabilir fakat sen anakartının modelini chipsetini falan yazarsan buradan sana teknik konuda yardımcı olabiliriz.Aldığın ram ddr2 mi ddr3 müdür ayrıca gözden kaçırdığın husus bizlere işletim sistemini yazmaman olmuş zira 32 bit işletim sistemleri 4 gb ram'dan sonrasını görmez yani stabil çalışmaz ama 8 gb ram kullanacam diyorsan işletim sistemin 64 bit olmalı.Aldığın ram'i eskisinin slotuna takıp denedinmi?Başka bilgisayarda denerken mevcut ram'i çıkarıp mı denediniz yoksa yanındaki slota takıpmı denediniz?

    Kundağa sadece 5 kat tung yağı uyguladım onun haricinde hiçbirşey uygulanmadı. Bu şekilde ahşabın tüm deseni damarları ortaya çıkıyor ve mat bir görünüm oluyor. Vernikli kundak hoşuma gitmiyor parlak mobilya gibi geliyor ele alınca.


    Vernik parlamaz hocam dolgu malzemesidir ahşabı doyurup doğal rengini ortaya çıkarır ayrıca parlak görünümü bende sevmem o yüzden mat cila tavsiye ettim..Tung yağı kullanmanız güzel netice vermiş bizde İstanbul'un bazı gece kuluplerinde yanmış motor yağı kullanarak ahşaba eskitilmiş görünümü kazandırıyoruz..Ahşabın damarlarını ve budaklarını ortaya çıkarmayı çok severim..

    güzel bir çalışma ellerine sağlık..kundağa pinotex uygulamışsın maun görünümü hoş olmuş gerçi ahşabın doğal rengide ayrı bir güzel.. sanırım cila atılmamış gördüğüm kadarıyla..ahşabın ömrünü uzun yıllar korumak için emprenye malzemesi uygulamanı tavsiye edebilirim veya 2 kat dolgu verniği ile doyurduktan sonra yarı mat yada tamamen mat cila enfes gösterir..

    Hatsan'ın ankette yer almaması üzücü halbuki bir çok yurtdışı sitede Hatsan'ın ahşap modellerinde kundakta kullandığı ceviz ağacı'nın kalitesinden verdiği garantiye kadar ve atış hızlarından bahsediyorlar..Hatsan etkileyici atış hızlarında bir çok yabancı markadan üstün görünüyor..Üstelik fiyat-performans-isabet üçlüsünü göz önüne alırsak hem yerli olması hemde uygun fiyatından dolayı Hatsan'a sempati duyuyorum..Mod 125,Mod 135,Torpedo,Dominator gibi modelleri yaylılarda öne çıkıyor..Youtube veya Dailymotion 5.5 mm yada Hatsan yazdığınızda karşımıza çıkan yabancı video sayısı yabancı markaların tüfeklerinden fazla görünüyor..