yasin53 adlı kullanıcının mesajları

    herkese selamlar.. merak ettiğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. daha önce sorduğumda x20 synthetic ve suppressor modellerinin aynı olduğunu söylemişti birisi bu doğrumudur? eğer doğruysa neden aynı tüfeği farklı isimle piyasaya tekrar sürmüşler ve neden bu kadar fiyat farkı var? ayrıca şimdi farkettim suppressor modelinin namlusu daha kalın, synthetic öyle değil. fark varmı yok mu varsa nedir ve gücü ve isabeti etkileyen şeylermidir?
    yardımcı olan herkese teşekkürler...

    50 cm boyunda bir kertenkele ne gördüm ne de duydum. Bukalemunun yavaş bir hayvan olduğunu biliyorum onu rahat yakalarsınız ama kertenkele türü bişeyse zaten çok hızlı hayvanlardır bir de o boyda işiniz zor gibi gözüküyor :)

    Hatsan mod 99 limited edition isminden de anlaşılacağı gibi belirli sayıda üretilmiş bir tüfektir ve şuan hatsan sitesinde bu tüfekle ilgili bilgi bulunmaması artık üretilmediğindendir. Şuan hatsanın ürettiği sas ve quattro sistemli mod 99dur ve sitesinde de bu tüfeğin bilgileri var. Sizin satın aldığınız sitede şuanki üretimde olan sas ve quattro modelin resmi ve bilgileri bulunduğu halde size eski üretim 99 l.e. gönderilmesi tamamen satıcının suçudur, hatsanın bu konuyla hiçbir ilgisi yoktur. Tabiri caizse size yeni tüfeği gösterip ellerinde kalmış eskisini kakalamış satan kişiler. Şuan hatsan zaten bu tüfeği üretmediği için silahın size fabrikadan gelme ihtimali sıfırdır. Tamamen satıcı firmanın suçudur. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
    Saygılar.

    Bu hatsanın değil tüfeği aldığınız yerin kabahatidir. Internetten aldınız sanırım, orada gösterilen silahla size gönderilen silah farklıysa bunun hatsan firmasıyla hiçbir ilgisi yok. Satın aldığınız siteden yetkililere ulaşarak durumu bildirin değişim yaparlarmı bilmiyorum ama denemekte fayda var. Tüfekteki işçiliğin kötü olması hatsanın kabahati tabi o ayrı mesele ama gösterilenle size gönderilen silahın farklı olması tamamen satıcının kabahati. Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yine yardımcı olacaktır.
    Saygılar.