proxy1us adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba,


    Konu çok eskimiş ama alüminyum kasalardan üst düzey markalar haricinde kaçınmanızı tavsiye ederim, tek kurşun atışınız fazlaysa alüminyum kasalarda kısa vadede sıkıntı olabiliyor. Fakat düşük gramajlı saçmalı fişeklerle kullanacaksanız sıkıntı yaşamazsınız.


    Kral markasının da son çıkan pozeleri fiyatlarına göre gayet güzel, Tundra modelinin çelik kasalısını önerebilirim, üstünde ejektörde mevcut.

    Denemediğiniz yem kalmamış, balıklar beğenmediğine göre bir elleri yağda bir elleri balda herhalde.


    Sazan için sarı boncuk deneyebilirsiniz, canlı boru kurdu bulabiliyorsanız onuda denemenizi öneririm, genelde bir çok tür balığın boru kurduna dayanamadığımı farkettim.

    Kullanan ve benzer problemleri yaşayan arkadaşlar conta temini konusunda daha sağlıklı yorumlarda bulunacaklardır fakat ben bu tarz tabancalarda yedek parça pek bulunmuyor diye biliyorum. Bir noktayıda eklemek gerekir, eğer tüpünüz yarım kaldı ve daha fazla atış yapmak istemiyorsanız, contayı en uzun süre kullanabilmek adına CO2 tüpünüde bir anda çıkarmayın, tüp bir seferde conta üzerine boşalacaktır. Yapacağınız en iyi işlem boş atışlarla tüpü bitirmek olacaktır. Tüm bu işlemler contanın ömrünü arttırmak adına yapılabilir, fakat conta yedek parça olarak temin edilebiliyorsa ne ala, bunları kafaya takmaya hiç gerek yok.

    Silahın içinde takılı kalması tüp açısından sorun oluşturmaz, fakat tüpü taktığınız kısımdaki conta sürekli basınç nedeniyle bir süre sonra aşınacak ve normal kullanıma göre ömrü daha kısa olacaktır. Tabancanızda bir süre sonra gaz kaçırmaya başlayacaktır. Dolayısıyla tüp bitmeden yarım kalsa bile tabanca üzerindede bırakmamak gerekir.