lokdai38 adlı kullanıcının mesajları

    merhabalar arkadaşlar, bir av bayiden at44 w-10 long modelini alacağım da kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım ?


    Zaten kutu içerisinde poşetlenmiş geliyor ama bin de bir de olsa kullanılmış denk geliyor. mesela namludan kırmalı tüfekler için pellet yerleştirdiğimiz yerin boyası silinerek parlak metal bir renk alıyor, at44 içinde bu tarzda herhangi birşey püf nokta varmı?

    paylaşımınızı çok beğendim. emeğinize saygı gösteriyorum ancak, 100 mt den aynı yere gez ve arpacıkla nişan almak imkansız denebilir :) yani grupman olayı biraz abes kaçıyor. 100 mt den atılan atışların belli bir yerde toplanması çok hoş olmuş fakat aynı noktaya odaklı bir isabet mi ? :)

    bu kadar net... yorum için çok teşekkür ederim. alınabilcek en uygunu wx-10 long oluyo o zaman hem gücü hem fiyatı lw ye göre hemde namlu ceketli olması güzel..

    arkadaşlar hayırlı akşamlar hatsanın ürettiği at44 ler arasında başlıkta yazdığım gibi "w - wx - w long - wx long - lw" sürümlerinin birbir lerinden ne gibi farkının olduğunu tam olarak anlamış değilim kendi sitesinde dahi özellikleri aynı.


    rica etsem bu konu hakkında yeteri kadar bilgisi olan bir dostum arkadaşım beni aydınlatabilir mi ? herkes bir şeyler söylüyor lakin araştırmalarım sonucu kimsenin tam olarak doğru bildiğine emin olamadım..


    1 kutu jsb bitircek kadar acemi olamazsınız
    yazık olmuş.keşke araştırıp gitseydin. acaba dürbün mü bozuk.


    insaf be kardeşim 1 kutu peleti dağa taşa atmışsın

    yaptığımız işte amaç eğlenmek dürbünüm nokta atışı yapmıyo du da artı kısmının 1. bölgesinde vuruyodu belli bi atıştan 4. bölgeye düşüyodu bi müddet sonra şişeleri vurmaya başladım tabi 3-5 atış yaptık sonra zar zor vuruyodum açıkcası eğlendiğim için pek önemsemedim acemilik kısmına gelince çok fazla araştırma yaptım denedim ettim lakin olmadı hepsini denedim son olarak tarretleri sıfırlayıp sona kadar saydım 226 adım geriye dönderdim ortaladım artı kılını bugunde öyle deneyeceğim. ya dampada iş var ya dürbünde yada tam oturtamıyorum ben 2 sinide. dürbün çatlar diye tam anlamıyla sıkmaya çekiniyorum.

    selam arkadaşlar hayırlı akşamlar,


    bugun kameraları telefonları pelletleri masaları tabureleri hazırlayıp güzel bir video çekmek için Erhan arkadaşımızla yola koyulduk. ( forumdan emperian)
    dm60 dampayı yeni aldım ve deneyemediğim için baya sabırsızdım ama gel gör ki çok kötü bir gün geçti.
    dürbün sıfırlama adına 1 kutu 500 lük jsb pellet bitirdik de yinede sıfırlayamadık :) :) baya bir çekim yaptık ama sonuç olmayınca foruma koymama kararı aldık..


    dürbün ve sıfırlama adına bana yardımcı olabilcek püf noktaları anlatabilcek yardım sever bir arkadaş arıyorum. :) umarım bulurum :) :)

    arkadaşlar bugun dürbün sıfırlayamadığım için dampa nın arkasına dürbün stopperini geri takmıştım fakat tepme sonucu 100 150 atıştan sonra civatası kırıldı bu normal midir ? dampa varsa stoppere gerek yok diyordunuz ?

    mavu kutu exact rs 13.43 grain ler kutunun içinde ince bir sünger koymuşlar pelletler ezilmesin diye. kutuyu da güzelce önce havalı naylonla kaplamışlar, ardından kalın bir karton kutuya koymuşlar onuda kagitla güzelce kaplamışlar yani kargodan olma ihtimali çookk çok düşük bence fabrikasyon.

    pelletleri bugun bende almış bulunmaktayım güzel paketlemiş olmaları benimde hoşuma gitti lakin kutuyu açtığımda pelletlerin etekleri yamuk yamuktu ince mehmetin kutusunda bile yamuk pellet daha az çıkıyordu