silentships adlı kullanıcının mesajları

    mega dediğinize göre büyük tüplü modeli 330cc aldınız, büyük ihtimallede kardeş tüfeğe hava basıyorum diye heyecan yaptı, tek seferde doldurmaya kalktı, aşırı ısınmadan dolayıda 3.kademenin contasını yaktı, aldığınız av bayisine tekrar uğrayın, size 3.kademe contasını değiştirmeye yardım etsin, hemde nasıl değiştiğini görmüş olursunuz. 30 kuruş civarı bir şeydir, çok bir para değil..


    ama bir dahaki sefer hava basarken daha dikkatli olun. daha yavaş hava basmaya özen gösterin, sıcaklığı sürekli kontrol edin..


    bir süre sonra eliniz alışınca daha kolay gelecek..

    uzak mesafe atışlarında 15.5 grain pelletin düşüşü 18.5 göre gözle görülür şekilde daha azdır..


    yakın mesafede(50-70m) düşüş kendini fazla hissetirmezken 150-200 metrelerde düşüşün ivmeli bir şekilde artmasından dolayı düşüş mesafesi çok açılmaktadır..

    sayın silentships moderatörün her iki ucunda yada tek bir ucunda kapak vardır sanırım. Elle açılmadıysa mengeneye sabitleyip boru anahtarı kullanarak açmak gerekir. inceden boyayı sıyırıp ezmeden açmak lazım. içteki plastikler uyguladığınız ısıdan erimiş olmasın. selamlar.

    Aleyküm Selam efendim, yok efendim eritecek kadar sıcak vurmadım, birden sıcak soguk vurarak metal genleşmesinden faydalanayım dedim ama olmadı, boyasını çizmekde istemiyorum, plastik ayaklı mengeneye sıkıştırdım yine açamadım. resimdede görülür o plastik mengene bile üzerindeki boyayı kaldırdı hafiften,,

    Anladım hocam burada bir oyma kapı, sandıkçı abimiz var oda hep yağmurlu hafif çiseli havaları bekliyordu, toz konmasın cilanın üzerine diye, ama sıcak hava olması gerekiyor demekki. Hayırlısı artık mecbur beklicez :)

    tek atis degil 2 atista bir 15-18 pompa denmis, yani atis basi 8 pompa ort. fena degil, hemde pompalama guc gerektirmiyor...reg. e de gerek yok stabil oldugu bir aralikda atis yâpma imkani vâr surekli...hem bullpup hem dipcigi cok kisâ degiĺ, kurma sistemi rahat, pompa tasima derdi yok...hemide 250 bar :) 6.35 de 45 ftlb de guzel hatta .30 da 75 ftlb imis...kral aciĺen benzerini yapsin guzelde bir namlu ile guzel olur :)

    Pardon efendim sanırım ben yanlış anladım. .22 yani 5.5mm 30 pompa da 2 atış olarak anladım. Ondan her atış 15 pompa diye yazmıştım

    Öncelikle tabikide Alman ırkını bizden üstün tutmuyorum ama yaptıkları iş'te iyiler bununda aksini iddia edemem. Konumuza dönecek olursak yanlış anlaşılmasın benim hiç lw namlulu tüfeğim olmadı :) bende yani öyle aşk meşk davası yok ama kralın tüfeklerinin güzel , namlusunun kötü olduğunu rahatlıkla dile getirebilirim ki zaten hemen hemen herkes aynı fikirde. Elimde hatsan mod125 sniper var ah keşke onun namlusunu krala takabilsem kaç yıllık tüfeğin bir yiv-seti var ki akıllara zarar pelletlere dans ettiriyor resmen :)

    bendede mod 125 var, üzerinde lw ibaresi yok ama dediğiniz gibi set izleri ondada çok belirgin ve lw yazan namludaki ile birbirini tamamen yakalıyor desem yeri var.., ama bu pcp sistemi ile tanıştıktan sonra yaylıları yağlayıp kenara koydum, :)

    http://www.fxairguns.com/rifle/the-indy/


    https://m.youtube.com/watch?v=nNqr4As-p2E


    2 atisda bir 15-18 pompa, .22 de 30, .25 de 45 ftlb guc tamamen mobil, pompalama eforsuz, iste aranilan kral pcp :)

    hoş görünüyor efendim ama 1 atış için 15 pompa gözüme çok geldi, normalde pcp lerde bile her 50 pompada bir dinlenmeden yapmak insanı yoruyor ve o yorgunluk atışı çok etkiliyor,


    850-900fps ile 100-150 atış yapan 5.5mm bir pcp olsa, geceden dolumu yapılım, gündüz bize günü çıkarsa çok daha zevkli bir gün geçecegini düşünüyorum..

    kralın en az 6-7 tane namlusu geçti elime hepside boşluğa düşüyor, daralıyor genişliyor, hatta namlu ağzından uca kadar hiç sürtünmeyeleri bile gördüm jsp 18gr ile test ettim tamamını şu an kullandığım namluda bile namlu ortasında 5-10cm genişleme boşluğa düşme söz konusu ; özet olarak lw namluyla kıyaslanamaz kralın namluları

    Yasin Bey merhaba, sizdeki bu lw aşkı beni de etkiledi, gittim lw namlulu bir tüfek aldım :) lother walter denen firma 2.dünya savaşından bu yana silah sanayinde olan bir firma, o kaliteyi yakaladık geçtik demek çok büyük bir ego olur ancak fakat onlar bizden daha üstün bir ırk değil, bizim ülke olarak ihtiyacımız sadece deneyim, oda eğer biz destek vermezsek nasıl olacak?


    lw namluyu sizinde bahsettiğiniz gibi bakır bir telle namlunun içine pelleti iterek denedim, aynı testi kral bullpup dada denedim, pelletlerin namlu içindeki hareketleri aynıydı, sadece üzerindeki izlerde çok küçük 0,01hatta 0,005 bir fark anca vardı gözlemlediğim, şu 2,5-3 ayda 4 tane kral marka tüfek geçti elime ama sadece birinde denedim bu pellet testinide..