Tarık.E.Bilgin adlı kullanıcının mesajları

    Hiç bir bilgim yoktu bu alışveriş konusunda çok iyi oldu . sightmark marka red dot eotech in nerdeyse 1/4 fiyatına , yorumlara göre çok kaliteli bir ürünmüş, dediğiniz gibi yüksek gramajlı fişeklerde orta kalitede red dot dayanmıyor ,umarı bu marka dayanır , bi getirtelim deneyip göreceğiz.

    Selamlar, bende sarsılmaz bellum var,61 namlu, enjektör ,sellektör, tek tetik, mobil şoklu,sadece domuz avına gittiğim için kullanmıyorum ,kundağında çatlak var sadece ,tüfeğin sıfır fiyatı 1450 tl civarında,800 tl ye verebilirim , komple kundağı değiştirsen bilele (ki gerek yok , gemici tutkalıile yapıştırdım) 100tl ye kundak var .76 fişek yatağı olduğu için magnum fişekte kullanabilirsin.

    Çok teşekkür ederim . Akşam ebayda istediğim parçaları buldum aslında , teknoloji özürlü olduğum için inanın cesaret edemedim ,aslında çok enteresan izmirde bende ticaretle uğraşıyorum ama bu ticaret mantığını kafam basmıyo , bennelli m4 m2 m3 ,süper nova gibi av tüfeklerine onca para veren arkadaşlar acaba bu tip aksesuarlara para harcamıyacaklarınımı zandediyolar. Kullanılacak parçalar belli , koskoca Türkiye'de kaliteli bir red dot bile yok , neyse uzatmayayım, ebaydan alışveriş yapabileceğim veya benim adıma yapabilecek güvenilir bir yer varmı.

    Herkeze selamlar ,benelli süper nova slug almayı düşünüyorum , aldıktan sonra da uzatma tüpü, üzerine red dot için ray , iyi bir red dot,uzatma tüpünü namluya bağlayacak ve tüfek feneri ni üzerine takabileceğim raylı bağlantı parçası , bu tip aksesuarlar lazım olacak ,benelliyi satan bir çok mağazaya sordum ama bu aksesuarların olmadığını getirmek gerek tiğini söylediler , sizlerden ricam bu tip malzemeleri temin edebileceğim bir yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.