Sorumun cevabını aldım neden bu kadar tercih edildi anlaşıldı, banada böyle bir canavar şart oldu , belli olmaz 1-2 aya bende size katılabilirim
.Teşekkurler iyi atışlar . ![]()
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Merak ettim neden gladiatoru seçtiniz:). -
illa her peletin parlaması gerekmiyor:)
-
Ağırlığı hafif olduğunda barındırdığı enerjiyi fazla tutamıyor bu yüzden yüksek güç ve kısa menzil orataya çıkıyor bu durumda ben maximum 15 metrede isabetli atışlar yapabiliyordum çok pahalı ve gereksiz diye düşünüyorum.
-
Elinize sağlık Erdem bey . Hiç revo grupları göremiyoruz sahiplerinie duyurulur.
-
Bence bir yaylıda 1300 fps ,pcplerde bile 1000 fps çoğumuza yetmekte bu yüzden 4.5 mmde hw97k 5.5de 460 magnum paranız varsa kollarnız pazuluysa mod54
. -
İyi günler arkadaşlar kendime bir ok almak istiyorum nasıl birşey önerirsiniz 1.71 boyundayım 63 kg yım yeni başlıcam ilk olacak yani şöyle 250 300 liralık birşe istiyorum makaralı ve makarasızlar varmış nasıl farkları vardır neyse şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
-
-
Hangi ara geldi hangi ara satıldı noluyor ya:s

Alan arkadaşlardan yorumlar beklenmektedir -
Tekrardan bir bakalım bu gidişle focus hb alacaz gibi aynı zamanda 308lerde göz önünde nedeni triptonik vites:) aslında bwm 1 serisi çok hoş görünüdü ama 60 binlerde fiyatı çok pahalı focusta triptonik sistem olsa tadından yenmez o içindeki sony sistem yetiyor zaten 
-
İçindeki valfe vuran çapraz yayı daha kalını ile değiştirmek sanırım yeterli olur,fakat sonucunda tüp sarfıyatı artar.
-
Hayırlı olsun mükemmel bir seçim.
-
Hayırlı olsun kadir abi.Sıçan yememesi dileğiyle güle güle kullan.

-
Adana ideal av bayi. -
elinize sağlık ama tüfeğe yazık olmuş gibi 
-
-
Evet test etmeden almıcaz
ben teknik özellikleri ve en önemlisi yakıt durumlarını merak ettim şehirler arası mersin-adana arasında kullanıcaz vede en aradığımız özellik konfor ve az yakması kullanırkende 90 km de kullanıcamız için en uygun arabayı istiyorum aynı zamanda güvenlik özellikleride üst düzey olan. -
Ozaman ford focus hb alacaz bu gisişle:).
-
Şimdi konturol ettim corolla 4.9 litre yakıyor 1.4 dizel auris ise 5.0. mış:) bizim tercih ettiyimiz model ise corolla elegant triptonıck vitesli olanı;
Önerilerinize göre en uygun c4 dizel kalıyor bir sorum daha olacak kaç litre yakıyor sizin ortalamanıza göre:
birde aklımda focus var . -
Sanırım corrollo alacaz sormak istedişğim bir konu daha corolla yakıt açısından nasıl bana 4 litre dedler ama c4 e göre?