Merhaba arkdaşlar bize şehirler arası kullanılacak az yakan pardan mümkünse koklayan konfor açısından üst düzey bir araç istiyoruz bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum bizim düşündüğümüz :
toyoto corolla,auris
ford focus hb
sizin önerileniz için şimdiden teşekkürler.
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tetik yanılmıyorsam 40 ytl gibi bişeydi yay ne kadar orasını bilmiyorum ama bir maccari kit vardır heralde en az 50 ytl.
-
Hayırlı olsun , iyi atışlar.
-
Sanırım Ülkü Bey yeteri kadar açıklama yaptı biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.
-
Elinize sağlık merak ettiğim konulardan biriydi.
-
Hayırlı olsun güle güle kullan.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Darısı olmayanlara:). -
Mesut abi harbiyle bir pelet geçirip resmini koyarmısın dediğin yerler anladığım kadarıyla namlu deyil crown yada susuturucuları takarken bir parça var halka halinde o olmalı .
-
Mesut abi her hangi bir civatacıdan 10*16 setkurs vida al tekrar sök ve bu vidayı yerleştir isteiğin gücü yakalarsın birde tüfeğin kendi yayını al tornacıda istediğin sertlik ve kalınlıkta yay yaptır tüfeğin gücünü ona göre arttırabilirsin .Bir de 900 üstü güç yapacaksan tüfeğine zarar gelmesin diye namlunun ucu açılabiliyor açıp susturucuyu çıkarıp atış yaparsan susturucuda tıkanma yaşamazsın.
-
Dikakatimi çeken bir olay var yatagunun açılmasıyla her tarftan pcp gelmeye başladı.
-
Yazık ya hem pellete hem dürbünü yazık olmuş , biz dürbün bulamıyoruz millet hedef yapıyo.
-
Bakarsınız yatagun bombayı patlatır,beaumont satışa çıkar...
inşallah:) -
+1 ya valla gelsin Türkiye'ye domuz v.s avlarız

getiren biri olsa 1sn tereddüt etmeden alırım valla ya 135 f/s mükemmel
-
aslında düşünürsek 300 varı basmak için epey bir cüsseye ihtiyaç var benim merak ettiğim bu tüfeği 40 joulde atış yapmak için kaç bar gerekecek ve sonunda kaç atış yapabilecez.Benim kastettiğim piyasada 300 bar basacak kompresöz vb.. hiç bişe yok belki var ben bilmiyorum vede pompayla çok zor olur.
-
.22 kalibrede en güçlü tüfeği üreten koreli evanix ama modelini bilmiyorum.
-
Ya gidin araba alın onun yerine ya ama yani 10.000 dolar aşırı pahalı ne bu elmas-altın filanmı bari?
-
Tüpü 300 barlık, fiyatı da gayet uygun.
Denenebilir gözüküyor?
ya iyide biz daha 200 barı zor buluyoruz 300 barı nasıl bulacaz:)
-
en iyisi birazdaha araştırım bakalım ne bulcaz .20 kalibresi olabilirmi
valla başka fikrim yok:) -
Benim bildiğim en güçlü havalı evanix ar6 dır 5.5 pelelti 1314 fps güçle atıyor.Korede üretiliyor.Ülekemize 750 800 eoro gibi bir fiyata gelecekti.
-
Soğol Cahit abi
Haklısın alışmaya devam ettikçe gurupta daralıyor.