Yok hocam orasını baktım benim merak ettiyim tam güçtemi yoksa revoda yokmu ayar bölümü ![]()
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinize sağlık Erdem bey bu tüfeği alamayı planlıyorum biraz param biriksin:) hiç bir yazıda tamamen göremedim kendi revosuna krono ölçen varmı tam güçte
-
Bence parana kıy al neticede 80 ytl ye 1500 ytl lik silah sonuçta.
-
Uyarılarınıza katılıyorum mmtaranci biz bu canı sokakta bulmadık.Yani hatsan bunu hep yapıyor her tüfeğinde baya bir miktar kusuru var yani bu fiyata böyle diceksen hiç yapma kardeşim,daha pahalı olsun daha kaliteli olsun.Bizde TÜRK vatandaşı olarak gurur duyalım.
-
aman aman mesut abi satttırmam valla sana t12 alcaz:) cidden bundan sonra hatsana bulaşma webleyde sonuçta lw olmasına rağmen HATSAN!!!!
-
kaliteli yapsınlar 2000 ytl desinler almayanmı var? benim örendiyim bişey var hatsan alacağına alma daha iyi...
-
hayırlı uğurlu olsun süper guruplar eline sağlık
-
buna benzer sorunu raiderda bende yaşamıştım formda okuduğum kadarıyla sonuna kadar çekip geri elinizle yerine takmayı deneyin bir belki sorun ordadır.........
-
fxlerden alan herkeze hayırlı olsun bir tane bizdemi alsak napsak:) da ben kendimi başka markalara saklıyorum:)

-
ooohhh kardeşim hayırlı olsun istesdin aldın valla helal güzel günlerde kullanma dileğiyle.
-
walter cp88
-
Hayırlı olsun
ya bana öyle bir bakıyor ki gel beni al diye.. 
-
bence hava atmaktan çok anlayan arkadaşlara bilgilerini ve donanımlarını paylaşmak istemiş eline sağlık Buluthan abi
-
kalite manasında
-
hatsan 2 olmasın:)
-
benim kullandığım raiderda en ufak bir hava kaçağı yapmıyor vede şu ana kadar yaptığım gözlemlerde parçalarda vb yerlerinde şişme yok tüfekten menunum ayrıca diyelim valf sorunu olursa yollayın hatsana 20 ytl kargo parası tutar o kadargösterdirdiklerin arasından bence fx i seç biraz daha biriktir
-
chit abi eline sağlık mükemmel ötesi

-
-
onu öğreneli çok oldu:) da bir türlü yapamadık:)

-
elinize sağlık ülkü bey merak ettiğim bir konu var mağzeme kalitesi raiderle nasıl??