bahsedilen pompayı inceleme mkanım oldu orjinal ingiliz
hill yapımı yanı hatsan deyil
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayır belirtmeyi unttu pelletleri burda üretmiyorlarmış ispanyadaki allette bozukluk var dediler ama hadi bakalım zaten birde dükkanın içinde bütün ürünler kargoyla ispanyada geliyor üstlerinde made in spain yazısına bizzat şahidim birde pro magnum dışında hiç birin beyenmedim en kaliteli pellet aa lar geldi bana şu ana kadar
-
ideal avdan aldığım bilgilere göre aletlerimi ne bzulmuş ondan dolayı bu kadar çapaklı çıkmış kendileride çaaklı çıkanları ayırmışlar bu gün elime aldıımda bile anladım pellet den başka her şeye benziyor:)
-
dediklerinize katılmyorum istenirse bir çok yoldan ülkemize sokulabiliri ülkemiz o kadar askeri bakımdan güçsüz olsaydı zaten şimdiye milyon kere yok olmuştuk vampirin tam tersi gibi gece uyuyup gündüz avlandımızımı zannettiniz:)
-
bencede gece görüşü suçç
neden?
-
peki ya neden yasak bulundurmak vs vs
-
of be naptınız öle bir tüfekim olsun daha ne isterim:)
-
bana kalsa mod 125 e o parayı verene kadar 440 alırım namlusun sanırım fena değildi bir kaç el atıi yapmıştım çok zevkli bir tüfekti kaliteside fena değildi
-
bildiğim kadarıyla air arms tx 200 kaliteli bir kopyası kısaca benim hasta olduğum yaylılardan biri gelirse bundan alacam:)
-
tüfekte bir yamukluk olsaydı 3 cm daire içinde olmazdı yani ayarınızda hata olabilir sıfırlamasını tekrar yapıp deneyin
-
elinize sağlık:) bayılıyorum bu pcp guruplarına bir şey merak ettim uzatma tüp takılımydı resimde tam net değil
-
ilginç:)sevdim bu menevişi ama mesle bu yöntemle aliminyum boyayabilirmiyiz?
-
merak ettim bu meneviş tam olarak nedir formulu var ama ne işe yaıyor:)
-
120 metrede ağırlığı az olduğu için enerjisini hemen kaybedebilir

-
hatıladım abi bende meraktan aldım ama dürbünü kurcalayınca ayar yapmayı örendim:)
-
1. sorum pellet yüklerken pelleti yükleme yuvasında aşındırıp yüklemiş olabilirsiniz 2 ben bu pelletlerden menunum guruplarıda oldukça güzel
-
ben o aparatın 130 ytl lik olanından aldım kullanıyorum işe yarıyor faka bence gereksiz birşey ayarı zaten 4*5 atışta iyi yapabiliyorsunuz
-
zevkler ve renkler tartışılmaz mod 48 kullanıcısı az 97k en popiler tüfeklerden biri hem isabetliğiyle hem estetiğiyle mod 48 bana göre tek farkı yandan kırmalı olması benim tercihi 97k olurdu birde 48 in ağırlığıda cabası
-
şahsen bende 5-6 çeşit pellet kullandım aa lar yumuşak ama gerçekten güzel pelletler onun dışında hollow pointlerde güzel hafif olması nedeniyle hava basıncı düşünce onları kullanıyorum:)
-
1.pompayla sanırım 5 dakka tam dolum yapabiliyorsunuz başka bir yolu var scuba dalış tüpleriyle dolum yapabiliyosunuz
2. 20 metrede fabrika çıkışı haliyle yani fabrika ayarında 50 etkili atış rahat yapabiliyorsunuz