Hatsan-Lother namlu
![]()
![]()
![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hatsan-Lother namlu
![]()
![]()
![]()
bundan 10 yıl öncesine kadar ne kene ısırığı yüzünden ölen varmıdı ülkemizde peki ya şimi bu kene cinsi nasıl girdi ülkemize artık dünyamızda biyolojık savaş sürüyor. Ve bundan en zararlı çıkan nedense hep bizim ülkemiz.
220 de güzel 440 da ama benim tercihim 440
Elinize sağlık...
Hayırlı olusun merak ettiğim bir konu var namlu hatsan mı?
teşekkürler... ![]()
çok işimize yarıyacak sağolun ![]()
![]()
![]()
2001 model scenic i 18 milayara alacaksanız neden 2 000 daha koyup sıfır clio almıyosunuz ![]()
oooo dürbün süpermiş hayırlı olsun abim hw 100 ün üstündede süper olmuş keyifli atışlar
2.000 ytl maxmimim kadar;kaliteli bir çifte nerden bulabilirim ithal ve yerli malları arasındaki fark nedir bir de bu ruhsat işini nasıl hallediyoruz ruhsat çıkardık diyelim avcılık iznini nasıl alıyoruz.
saygılar ![]()
Herkeze teşekkür ederim inşallah sizde yakın bir zamanda pcp sahibi olursunuz. ![]()
Bu arada tüp dolumu yaparken her şeyin önemi vardır mesela dolarken yüksek sıcaklık dışarıya vurduğu için biz tüpleri bir su tankında dolduruyoruz böylece hem daha fazla hava basmış oluyoruz hemde sıcaklığı düşürerek daha hızlı dolum yapıyor.Bu arada bir 20 litrelik tüp 16 dakikada 200 bar doluyor bilgilerinize. ![]()
![]()
abim o dediğiniz tüpler o kadar yüksek bar basıncına çıkmaz bu yüzden iş görmez .
ideal av türkiye disibitörü olduğu için sadece onda bulabilirsin ama kaliteki olsun diyorsan yurt dışından maccari set getirt
1.http://img84.imageshack.us/my.php?image=img0308sa5.jpg
2.http://img84.imageshack.us/my.php?image=img0307qo6.jpg
şimdilik 2 fotoğraf var
akşam hepsini yüklerim şu an pek zamanım yok. ![]()
abi valla ilk 1-2 atışta anlayamadım noldunu;
gerçekten bu pcpler mükemmel ötesi. yaylılarla arasında dağlar kadar fark var.
herkeze öneriyorum pcple bir atış yapın birde yaylıyla aradaki farkı göreceksiniz
doğrusu bu kervan süpermiş. ![]()
![]()
ilginç bir ideal avı ara anlat orda emin bey var o yardımcı olur size
çok ilginç benim bir amcamda var mod 440 4000 atış yapmış sorunsuz devam ediyor ![]()

evet 4-5 atış sonunda sorun çıkmış sanıyorum çok ufak bir sorun bu gün değiştirdim elime geçti yenisi tek kolumla atış yapıyorum alıştım sayılır ilk günden 1 kutu diablo bitti
sorunsuz çalışıyor kuruluma alışmak biraz zaman aldı ama çok zevkli
her kese öneririm zaten yeni pcpler gelene kadar oyalanma amaçlı aldım ama bayıldım doğrusu ![]()
![]()
sağolun abilerim
; ama bir sorunla karşılaştım mı desem yaptığım 4-5 atıştan sonra farkettimki kurma kolunun mekanizmasında sorun ver bende tüfeğin içinden tıkır tıkır sesler geliyor hemen bayiğiyi aradım yenisiyle değiştireceklerini söylediler sonuç hüsrana uğradım ama moralim bozulmadı
allahtan p23 idare ediyor beni
ama isabet konusunda çok iyi 4 atış mükemmel namlusu super ama sistem rezalet kendi kendine kitlenior kurmam halinde açılır diyip 2 dafa kuruyorum bu seferde 2 pelelt sürüyor yine atmıyor tek çözüm şarjoru çıkarıp takmak oldu oda 10 sağat zamanımı alınca hiç menun kalmadım doğrusu yinede mekanizması kötü olmasına rağmen atışları süperdi
bu pcpler bir harika
bir ses geliyor atış yaptığnızı anlamak biraz zaman alıyor ![]()
Merhaba değerli abilerim;
Bu gün kendime yeni pcpler gelene kadar alışma amaçlı bir raider aldım çok hafif ve super birşeye benziyor şimdi dalış tüplerini doldurmak için gidiyorum akşama guruplar ve fotoğraflarını yayınlarım bu arada yanında gelen aparatı benim dalışta kullandığım regülatörümün boş ucuna bağlayarak aparat sorununuda çözdüm. ![]()
![]()
ilk atışınız ve desteksiz olmasına rağmen bence güzel atışlar ![]()
birde dürbünsüz atsanız daha iyi yapabilirsiniz bu mesafeden ![]()
![]()
![]()