elinize sağlık güzel omuş bir an önce gelsede pcpler bizde yapsak bole gruplar ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ooo elinize sağlık bastırır bizdee gurup yaparız artık

-
Damba hem silahın tepmesinden kaynaklanan dürbün ayarı bozulmesını ve büyük çaplı dürbünlerdeki mercek çatlamalarını önler Legolas abime katılıyorum katresuyu beklemeni öneriyorum bende;bizim gibi beklemeye dayanamayan çok abimiz var ama napalım beklicez.

-
elinize sağlık güzel gurupman

-
SAKIN BÖYLE Bİ HATA YAPMA HATSAN ALCAKSAN GİT PARANI Bİ HAYIR KURUMUNA BAĞIŞLA DAHA İYİ EN AZINDAN SEVABIN GARANTİSİ VAR

+10000000000

-
sanıyorum katresu açıldıktan sonra hazıranda felan gelir
-
belli bir saysı vardı ondan sonra tekrar test yaptırmanız gerekıyordu rakamını unuttum ama bayağı dolum yapabılırısınız
zaten boş ağırlığı 6 kgyse dolu ağırlığı mxumum 6kg 60 gram olur olmaz -
14 atış kapasıtesi var yani 14 atışlık şarjoru var 6 kg değilde lire olabilirmi acaba

-
valla hepsinden 1 tane almak istiyorum gerçek üstün işçilik ve teknolojının ürünlerı bunlar her erkeğin istiyeceği 'et av.... silah' av.. var at=araba oda var bi silah kaldı

oda inşallah katresu sayesinde elimize geçecek -
illa hatsan diyorsanız torpedo alın ama sitedeki bütün çoğunluk webley alınd diyecek bende dahil patırot alın hatta 2. el satılık çok temiz var 2-3 tane onlardan bırını alın daha uzun sure kullanırsınız
-
-
düzelttim
gözümden kaçmış 
-
Allahtan tanıdık ideal av gittim söyledim saolsunlar 4 gğn sonra geldi ama tüfek gelmedi gelsin abim takacaz inşallah ilker abi ,asepsus abim yardımlarınız için teşekkür ederim

-
inşallah gelır benim bir tanıdığım var amerkalı kocası var bizim incirlik ussunde subay onla konuşacam bir belki getirtebilirim olmassa
dürbün istiyecem:) 
-
-
tek kelime 'YAMAHA'
-
evet dizel etkisini arttırıor ama tüfeğin bir yayına surunde gorun farkı gerçekten sesi değişti 
vede tüfekte bir performans artışı oldu mutlaka gerekli aç ata saman yedirmiş gibi oldum tüfekte hem ses hem güç açısıından değişmeler oldu şıddetle tavsiye ediyorum sorunuzun cevabı aldığınız kutunun arkasına bakarsanız diğer greslerden farklı olması için yeşil renge boyanmıştır diye bir yazı olacak 

-
valla hunter abi bende çok merak ediyourum almak istiyorum valla 1 tane ne oldu evanixler??
şöyle bizim ormana ınme hayllerrım gecıkecekmi:) 

-
gerçekten elinize sağlık çok güzel yapmışsınız kapzeyi gülle güle kullanın
sanırım sılahınızın eskı gücüyle bayağı bır fark olacak 

-
Merhaba arkadaşlar çok sevdiğim bir abimde gamo mod 610 var dedım hafta sonu gel beraber bakım yapalım baktık yay kaymış keçe yarısı yok yapacak bır şey olmadığı için geri topladık kaldı tufek ole atış yapabiliyoruz ama randıman alamıyoruz arkadaşlar gamo mod 610 için yay ve keçe nerden bulabiliriz???????