hayırlı olsun güle güle kullan iyi atışlar ![]()
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ilker abi fxler geldimi??
-
abiler gerçekten çok işime yaradı kağuçuklu gres i sürdükten sonra sılahın sesi değişti
vede silah sankı güçlendi paylaşım için çok teşekküreler elinize salık 

-
gerçekten güzel bir tufek nede olsa usta tufeğı güzel bır tufek alıms gule gule kullan
-
bence atış yaptığın balığın bır mıktar yanına sapar kırılılmanın etkisiyle aynı zamanda yukarda gorunen balık 20 cm ıse suyun dışına cıkardınız zaman 10 cm gıbı bır rakam olcğını unutmadan atış yaparsanız belkı vurabılırız denemek lazım
discovery channelde ıszlemiştim adamın bırı okla balık avlıyordu belkı bizde vururuz 
-
bidiğim kadarıyla 'rws diana' diye geçıyor sadece 'dıana' değil
-
arkadaşlar az once p23 ile 1 tuple tam 99 atış yaptım bence az atış yapmanızın nedenı havanın soğuk olmasından kaynaklanıyor hava gerçeken çok sıcaktı o yuzden bu kadar fazla atış yaptım
-
sniper abım dedıklerını yaptım ya off anahtar nerden bulcaz ılla ıncem bızım tornacılar çarşısına orda yaptırcez artık tavsıyen ıcın teşekkurler
-
bendede var p23 zaten normal olarak yaklaşık 45 atış sonunda tupünü değiştırmelısın bu arada p23 cok zevkli

-
resme dıkkatlı bakmadım pardon bende taşıma çantası sandm

-
hayırlı olsun güle gule kullan
-
hayırlı olsun. kaça aldın ve yanında stopperle contasınıdamı veriyorlar?
+1??? -
+ 100000000 esas yaşAsIn katresu
-
peki bu tüfekte regülator warmı 695 fps bayağı düşük reguatorsuzse
-
Tüfeğin fiyatı bencede uygun biraz zamandan sonra dahada uygun olur bamlar piyasa girdiği an ortalık karışıcak
.Pompa yerine scuba alınır daha iyi .
+1 hem hatsan üretiyor hem 750 ytl bence onu alacaına fx al omur boyu kullan mod 125 anılarını unutmayalım
ama belkı kalıtelı olabılır ama 750 fazla biraz bunun ıçıne +bompa+scuba tupu+aparatıda giriyor -
Nerde kaldı şu yeni tüfekler?Bekleye bekleye bir hal olduk.İkinci el satış bölümünün abonesi olduk ama bir türlü uygun bir şey bulamadık.nerde bu yeni tüfekler.
+1 evanix isteriz evanix isteriz
z -
+1 cok şık ve guzel bır tufeğe benziyor burda olsa alırım valla

-
abim superde sende tetiğin sokm we takım şeması warmı bu arada bende welı beye sordum bızım yay tutturucuyu bu hafta ıcınde gelmesını beklıyormus.saygılar
-
Neyse o kadar onemlı deıl gelınce alırız artık ilgileriniz için teşşekkur ederm, abim peki ben tufeğime daha guçlu bir yay taktırmak istersem nasıl yapabiliriz?? p,yasa dıyduğum kadarıyla maccarı denılen bır marka warmıs ondan daha kalıtelılerı warmı? SAYILAr