PCP FX VİDEOLARI
Pcp ler tepmez bu yüzden dampaya gerek yok pompayla 5 dakkada doluyor heralde 65 kg ve üstü olmak gerekiyor pompa için bence gayet kullanışlı.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
PCP FX VİDEOLARI
Pcp ler tepmez bu yüzden dampaya gerek yok pompayla 5 dakkada doluyor heralde 65 kg ve üstü olmak gerekiyor pompa için bence gayet kullanışlı.
Dürbün göreceli tercih. Bencede dampa ayaksız tüfeğin üstünde sağlam tutmakmümkün değil. Selamlar
+1
Tek parça ayak kullanılırsa tüfeğin tepmesi her halükarda bir süre sonra dürbünün merceklerin çatlamasına sebep olacak.
Hayır değildir cfx royal daha kaliteli en azından ömürlük tak diyebir arıza yapıp yarıda bırakmıyor.Ama namlu çıkış hızı düşük sıfır alınacaksa aynı fiyata diana mod 31 panther.
Ülkü beyden öğrendiğim kadarıylada her 2.5 cm namlu bayu uzaması 10-20 fps civarında imiş buda en aşşağı 40 fps güç artışı sağlar.
Bunun üzerinede 40 fps gücü kısarsak hem daha stabil hemde daha fazla atış anlamına gelir bence gayet avantajlı. Moderatörsüz daha estetik hale gelir
.
2. el diana 350 magnum.Aksine bana göre başlarken kaliteli bir tüfek almak daha iyi olur.
Hem başlar başlamaz soğumazsınız.
Daha Çok GösterSerkancım sen bu hafta gelemezsen haftaya gelırsın anlaşılan bu cumartesi kime müsait değil gelebilecek olanlar yine aynı yerde saat 9 da buluşalım.Uzun zamndır gidilmiyor pas tuttuk valla.Ben müsaitim var mı başka gelen?
1- Togay YURTSEVER
2-?
3-?
4-?
5-?
6-?
7-?
8-?
9-?
10-?
Abi valla biliyosun çok gelmek istiyodum ama adanada ev yaptırıyorum bu hafta işleri halledersek haftaya kesin gelirim.
Daha Çok Gösterherkese selam.
uzun zamandır buluşamıyoruz.
bence bu hafta yapalım arkadaşlar.
ben haftaya gelemeyebilirim.
hem serkan kardeşimizlede tanışmış oluruz.
ne dersiniz ?
görüşmek üzere
![]()
![]()
Haftaya pazar müsayitmisiniz?Veya cumartesi yapalım arkadaşlar.
Benim bu pazar adanada olmam gerekiyor yoksa bu pazar yapardık herkez müsayit olurdu.
Hem haftaya yaparsak 18 litrelik tüp getirebilirim. Kimler gelebilir ne zaman yapalım?
O zaman herkez iyice ayarlasın haftaya pazar yapalım ne dersiniz ?
Bizim çukurova üniversitesinden ; bu deney için deney alnına giden profesörlerden duyduğum kadarıyla ertelenmiş .
Valla en iyisi 2 tane dogoyu salmak heralde evin içine yiyosa girsin hadi
.
Eline sağlık Cahit abi süper bir fuarmış.
http://s10b.directupload.net/file/d/1780/cr4p3jhy_jpg.htm
burdaki tüfek hakkında bilgi alabilrmiyim çok merak ettim 50 calibre sanki.
Farketmez hocam ne zaman olursa bana uyar tabi diyer arkadaşları bilmiyorum.
Arkadaşlar 9 mayıs kimler müsayit kimler gelebilir, bi buluşma ayarlasak Togay abi?
Abi valla dorudur bana öyle gelmişti 10 aydır kullanmayınca aklımdan giti ama fx peleltlerle en zevklsi 20 metrede ayakta ağaçtan kozalak düşürmek
.
Alacaksanız en iyi peletlerden biri fx .Ama bence en iyisi bu markaları kullanarak en iyisine siz karar verin çünkü kullanma alanınıza göre değişir.
Raiderlarla bazı parçalarında çok benzerlik var benim tüfeğime göre:
1. Air arms diyorum yumuşak olduğu için yağ gibi giriyor ve 30-40 metrede 25 kuruşa rahatça sığıyor.(şu an piyasada yok)
2. Fx diyorum air armslar kadar yumuşak değil ama cidden kaliteli .
3. Crosman holllow point
Hayırlı olsun güle güle kullanın. ![]()
Hayırlı olsun.
300 metrede şişe kıracaksan önemlidir.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Tetik tertibatının üstünde yayı tutatn büyük bir parça var onu çekiç le ufak ufak vurarak çıkartıyorsun.AMAN tetik tertibatını dağıtma.Bu arada dikkat et o parçayı sökünce yay fılıyor yayı alıp komple yeşil gres uygula bitti yanlız ben nasıl yayı geri taktığımı hatırlamıyorum. ![]()