Mümkün.
1.Yayını daha güçlü olan bir yayla değiştirisiniz .(tüfeği dağıtabilir güçlü bir yay)
2. Yeşil gresle yayı yağlarsınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Mümkün.
1.Yayını daha güçlü olan bir yayla değiştirisiniz .(tüfeği dağıtabilir güçlü bir yay)
2. Yeşil gresle yayı yağlarsınız.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. ![]()
Hocam nerden aldın bende sipariş geçim bu gün?
Döviz yükselmeden önce bir arkadaşıma hunter 440 ı 270 tl ye almıştık ozamanda hatsan mod 125 225 tl di .
saygılar.
Elimdeki tüfek YataGun PCP nin prototipi olabilecek 5,56 700mm LW namlulu, yandan BoltAction AA S410 üzerine mekaniği uygulanmış hali, tabi orada görülen üst blok yeni tasarımda daha farklı olacak.
bulusma resimlerindende anlasılıyor cok eglenmıssınız. ama biseyi cok merak ettim orda degisik bir tüfek var ama anlayamadım s410 a benziyo kurma koluda t14 e benziyo acaba nedir o tüfek yoksa mustafa bey sizin üretecek oldugunuz tüfek bumu eger buysa cok hos gözüküyo.
Aman her atış 5kr denk geliyor. ![]()
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090427/ubg29uq6.jpg]
Ne derece bir site olduğu belli resimde crosman premier var ürün açıklamasında 500 lük hollow point yazıyor. ![]()
Ben geçen hafta 28 liraya aldım .
Güzel bir buluşma olmuş keşke bizde katılabilseydik .
Mustafa beyin elindeki krom kaplama namlulu tüfek markası nedir?
Nasıl yani 16 grainla sabit güçte 300 atış yaparken 18 grainle 250 atış mı yapıyorsunuz?Sonuçta namludan çıkan hava basıncı ve açık kalma süresi aynı diymi ?
O halde bu mantığı kursak olurmu kamyon lastığinin hacmini bilmiyorum ama hacimxbar bir tüpü standart 200 cc desek 200x200 40000 oda 40 metre küp hava eder bu durumda bir lastiğin tahmini olarak aşşa yukarı 5000 cc desek 5000x4=20 metre küp yapar bu durumda etrafa verdiği zatarı 2 katı olarak kabul edebiliriz sanırım öyle 100 lerce kat değil.Yanlışım varsa düzelntini.
Saygılar.
Hayırlı olsun isabetli atışları.
Aslında gamonun taklidi desek daha iyi olur çünkü aynı fabrikada üretiliyor.2 modeli hemen hemen aynı .Bende gamoyla arasında fazla fark göremediğim için tasko aldım.
1500 euroya ironarm beyde satılık var .
Diana Panther 31 ve 21 i daha önce incelemiştim. Ancak malzemesinin ahşap olmaması bana itici geldi. Ahşap olmayan silahlar oyuncak havası veriyor zevk almıyorum. Ayrıca bu silahların Gamo ya göre mermi çıkış hızlarıda oldukça düşük sanırım.
Neden herkez gamoya o kadar para vermemeniz konusunda ısrarcı olduğunu ; mağazaya gidip ikisinide elinize alın ,2. el diana olsada eninde sonunda o atışları yapacaksınız ,mod 31 gamo cfx ten daha güçlüdür aklınızda bulunsun, halbuki ben cfx in 1000 fps si hafif peleltlerle elde edilmiş 800 fps ile attığını bile sanmıyorum.Karar sizin.
Bencede diana tercih edin derim. Gamoya göre daha kaliteli, hadi hiç bişey olmasa en azından tetiği ayarlanabiliyo.
Ben bu iki silahıda kullandım cfxle 350 magnum arasındaki fark ap açık ortada alınacaksa 350 magnum alınmalı mutlaka.
5.5 lik bir derece daha iyi dianalarda wehirauch larda 4.5 tada 5.5 tada isabet son derece iyidir.Cfx i nerden alacaksınız ideal av?
Sunshade bizim güneşlik dürbünün ucuna monte ediyorsun tek özelliği görüntü diye düşünüyorum.
Bugün alıcaz silahı.
Tüfeği sıfır alacaksanız 500 lira ona vermeyin ofiyata sitede 2. el diana 350 magnum veya 460 magnum alın derim.
Dürbün olarak Gamo 4-12x44 olabilir gayet net ayrıca cfx in üstünde süper duruyor.