Ozman bu nedenle 14 gramlık crosman hollow point 90 derecelik açıyla atılan 50 cm uzunluğundaki su dolu boryu delemezken 16 gram baracudalar param parça ediyor.
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet plastik halkaların adı oring.Sorun buysa değiştirmeniz halinde sorun giderilecektir.
-
1.Hava dolum aparatının ucundaki sarı parçanın girdiği bolümden çıkıyorsa oring patlamış olabilir bir oringleri kontrol edin.
2.Sarı parçanın dolum apratıyla birlerştiği yerin düzgün sıkıldığından emin olun deneyin derim. -
Lw namluya göre:
1.Jsb
2.AA
3.Diablo baracuda(h&n ve diana arasında ben bir fakını göremedim)
4.Crosman hollow point
5.....
Fx denemedim henüz ama ikisini kullananlar jsb daha iyi diyorlar. -
http://www.pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=307tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu benim daha çok hoşuma gidiyor en azından ruhsat istemeden domuz indirebilir gibime geliyor

-
Bende bir kere :
Bütün tüfeği komple söküp yağladım o arada pistondan artan gres tetik mekanizmasına gelmişti bir türlü kurlmadı en son tetik mekanızmasında ki gresi silince sorun kalktı. -
merhaba! webley raider 10 lu, setuskur ayarıyla bile 830fps yi geçemiyor. çok düzgün atışlara sahip olmakla beraber, patentli olduğundan modifikasyona da pek yatkın değil. 60-70 m için ideal. at 44 lw ise güç ve uzun mesafe için daha uygun bence. selamlar.
Yayı 1.5 mm kalınlaştırıp 10^16 setkurs takınca 900 fps lere yaklaşıyor belki daha fazladır diye düşünüyorum ama gücü bu dereceye getirince 200 100 bar arası 2 şarjöre düşer (biraz daha az olabilir) bu güce getirilebiliniyor fakat bu sefer saçma susturucuyu dağıtıyor bu yüzden susuturucuyu çıkarmak lazım. Namlu boyunu 60 cm ye çekersek at44 gibi uzun meseafede iyi olabilir diye düşünüyorum tabi nakit meslesi . saygılar.
-
en iyi 5 pellet sıralaması tüfeğe göre değişir.
+1 -
Webley hepimizin bildiği gibi ingiliz bir marka ,Hatsan sadece patentli üretimini yapıyor , bir kısmı iç piyasa sürülüp geri kalanı yurt dışına dağıtılıyor.
Piyasaya sürülenlerden bir kısmı l.w namlulu olup bazıları hatsan namlu ben geçen sene aldım ilk pcpm yani isabetli gayet zevkli bir tüfek ideal ayarı 200 le 100 bar arası 4 şarjore göre gücünün ayarlanması diye düşünüyorum ozaman daha stabil atışlar yapıyor tabiyki bir AA bir fx kadar iyi olması beklenemez ama düzgün kullnıldığı halde fiyatını hakettiğini düşünüyorum ; at 44 mü raidermi dersen raider derim tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ama şimdi geçmişe dönme imkanım üstüne biraz daha koyup Air arms alırdım. -
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana , fazladan getirmilerse ücret karşılığı takmaları lazım arayıp sormanız en iyisi .

-
Tüpü boşaltmaya gerek yok hocam aslında tam olarak kurma kolunu geri çekiyorsunuz pelleti iten bir sarı parça var kurma kolunu çekince namluya pelet süren işte o parçanın oturduğu yerde oring olması lazım tahminimce oring düştü sorun bu olması lazım ,oringi yatagundan temin edebilirsiniz takamam diyorsanız hatsana yollayin bakımını filanda yapar gönderirler.
-
Tahminimce sarı parçanın pellet yüklediği oringler, düşmüş o kısma bir bakın saçmayı iten sarı parçanın girdiği yere yaslanıyor yaslandığı kısımda bir oring olması lazım yoksa sorun burda.
-
Bir kaç tane yol var çoğunluk scuba tüpü kullanıyorun bildiğimiz dalış tüpü yakınınzdaki dalış merkezlerinden yaralanarak halledebiliyorsunuz, tabi doldurabilirseniz diyer yüksek basınç tüpleri da var azot tüpü mesela .
-
Serkan o zaman biz YataGunda yanlış bilgimi vermiş oluyoruz.?
Ahh pardon hocam dalgınlıma geldi özür dilerim. -
Bence direk harsanı arayın bu oringler uymayabilir.
-
-
Denemek lazım.
200 tane gamo pro magnum : 6,64 TL
200 tane fx: 11.52 tl geliyor
Saygılar. -
merhaba arkadaşlar mod 125 le kullanmak için en uygun pellet hangisidir sizce ..parası önemli değil....isabetlilik oranı önemli..yardımcı olursanız sevinirim
-
Hatsan 0 232 878 91 00 buyrun arayın sorun mutlaka ellerinde vardır. Hatta bu garanti kapsamında olması lazım .
-
Son üretilenlerin hepsi böyle gerçek ispanyadan geliyor adanadaki dağıtıcısında kargoları gördüm bana dedikleri fabrikadaki basma makinası arızalanmış gördüklerini aynıyırıyorlarmış tabi ellerinde ne kadar geldiği belli şahsen ben sadece şişe kırmakta kullanıyorum:)