İhtiyaç sebebiyle ay sonuna kadar fiyatı 22.000.- TL olarak güncelliyorum.
31.10.2025 tarihine kadar satılmazsa satıştan çekilecektir.
Tolga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu ve benzeri magnum sınıfı tüfeklerde evet dampa şart. Bununla beraber olabildiğince hafif ve düşük çaplı merceğe sahip (32-40) dürbün kullanmanızı tavsiye ederim.
-
Hocam paylaştığınız sayfada “Gelince Haber Ver” yazıyor. Bu, söz konusu ürünün stokta olmadığı anlamına geliyor. Ha şunu da belirtmek isterim ki gelince o yazan fiyatın üç katına alabilirseniz kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İşte tam da bu nedenle firmalar HW gibi ithal markaları pek de getirme taraftarı değiller. Bu arada stokta var gibi görünen bir çok HW markalı silah da bildiğim kadarıyla stokda yok maalesef.
-
Silah 2017 Meydan Av faturalıdır. Ben geçen sene ilk sahibinden aldım. Aldığım arkadaş da hiç kullanmadığını söyledi ki dizellemenin devam etmesi bunu doğruluyordu. Yaklaşık 60 civarı pelletde ben attım. Dizelleme hemen hemen sonlandı diyebilirim. Ayrıca faturası adıma olan ve garantisi devam eden bir HW 45’im daha var. Ona ithal maun ağacından özel bir dipçik yaptırdım, tüfek olarak da kullanıyorum. Bir nevi tüfanca😁. Yukarıdaki fotoğraflar bahsettiğim ilk tabancaya aittir. Bu arada almayı düşünüyorsanız, silahı bekletmeden geri kargolamak ve kargo ücretini üstlenmek kaydıyla silahı geri alır paranızı iade ederim. Kozmetik, mekanik ve çok az kullanılmış olmasına 10/10 garanti veriyorum.
-
Acil nakit ihtiyacı sebebiyle fiyatı kısa bir süre 24.000TL’ye çekiyorum.
-
HW 45 gül gibi tabanca hocam ,Bende de var evladiyelik saklıycam artık şuan sıfırı hiçbir yerde yok olsa şuanda kur ile 20 bin tl den aşağı hiçbir bayi satmaz . Pikatiny ray ile donatılmış 2025 modeli var gerçi ama ülkemize gelir mi zor.
Kesinlikle katılıyorum hocam HW kalitesi tartışılmaz. Ancak fiyat konusunda çok iyimsersiniz bence, sıfırının değil 20.000, 30.000’e bile bulunabileceğine pek kanaat getirmiyorum ben.
-
Ben teşekkür ederim Hocam, Rabbim gönlünüze göre versin. Çok daha iyilerine sahip olun inşallah.
-
Evet aynen dediğim gibi hocam, acaba mı diye ufak bir araştırma yaptım bazı yerlerde stokta görünmesine rağmen stokta yok. İşgören de bunlardan biri. Askermekani.com diye bir site var 41.500 civarı stokta görünüyor ama stokta yok. Bazı sitelerde ürün fiyatlarini otomatik olarak kurla çarparak güncelliyorlar . Bazı sitelerde de eski fiyatlar kalıyo. Sonuç olarak hiçbiryerde stokta yok.
-
Hocam stokta var gibi görünüyor ama yok. Fiyatlarda eski olunca herkes bu şekilde düşünüyor. Şu anki döviz kuru ile yapılacak ithalatta gelecek HW lerden en düşük fiyatlısı 40 - 45.000 TL den aşağı olmayacağı için artık kimse de getirmiyor. Maalesef 🤷🏻♂️
-
fiyat yazar mısınız
Yazıyor hocam bir alt satıra kaymış
-
Sıfır sayılır, çok az kullandım. ( 60-70 pellet civarı atılmıştır). 7 adet HW silah envanterini azaltmak amacıyla satmayı düşünüyorum. PCP tabancaları saymazsak, bildiğim kadarıyla piyasadaki en güçlü ve stabil havalı tabancadır. Resimdeki red dot sıfırdır ve alan arkadaşa hediyedir. Silah da, red dot da kendi orijinal kutuları ile gönderilecektir. Düşündüğüm fiyat 27.500 TL
-
Arkadaş fişek aramıyor. O fişeği atan tüfek arıyor.
-
Telefonunuzu özelden iletirseniz size de gönderirim.
-
Regülatörden bahsediyorsunuz sanırım. Tüfeğinize regülatör takabilir veya taktırabilirsiniz. Ayrıca tüp kullanacak olursanız eğer tüpe bağlı atışlarda kullanılmak üzere forumdan Ercan ( karakuscher) arkadaşımızın yaptığı bağlı atış regülatörleri var her atışta tüpten silaha dolayısı ile namluya aynı miktarda hava aktarımını sağlıyor.
-
Bu hobi ile uğraşıyorsanız tartışmasız tüp derim. Pompa zor iş. Excel’de yapılmış bir program vardı. İş yerindeki bilgisayarımda olması lazım. Telefonunuzu özelden iletirseniz, pazartesi göndereyim size
-
-
Hocam kalp ya da karaciğere, çok sivri ve jiletli kanatlara sahip bir dart ile yapılan atış ani olmasa da çok kısa sürede kan kaybından ölüme sebep olabilir. Sanırım burada en önemli olan nokta, dartın kıkırdak veya kemik gibi sert dokuları temas etmeden hedefe ulaşmasını sağlayabilmek.
-
Benim de bildiğim kadarıyla artı kıl tamiri diye birşey mümkün değil. Zaten çoğu dürbünün içine buğu oluşumunu engellemek için gaz basıyorlar. Dürbün açıldığı anda dürbün işe yaramaz hale geliyor.
-
Hocam, mermileri bulunuyor mu. Çivi tabancalarının mermilerine benziyor ama kalibre olarak aynı mı bilemiyorum.
-
Çok güzel olmuş ,Dipçiğin arkasına taban lastiğide olursa görsellik açısından daha estetik olur. Diana lp8 magnum alırsam şöyle lamine bir kundak yaptıracağım
Evet ben de aynı şeyi düşündüm. Eğer bulabilirsem hazır dipçik pedlerinden takmayı düşünüyorum. Bulamazsam evadan kendim yapmaya çalışacağım.