Tolga tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

İlginize teşekkürederim arkadaşlar, doğru silahı aldığım kanaatine vardım. Çünki benim için önemli olan çok aşırı güçlü olması değil, tepmemesi, sonuçta amacım havalı tabancayla şişe kırmak değil sadece kağıt hedeflere çok isabetli atışlar yapabilmek. Tüfekte ise güç benim için önemli bir unsur, tüfek alırken tercihimi güçten yana kullandım.

Ayrıca ateşli silahlar konusunda bilgili ve deneğimli olmama rağmen havalı silah konusunda henüz yeni olduğumdan, yapılan toplantı ve buluşmalardan çok fazla haberim olmuyor. Ankarada ikamet ediyorum. Sitemizde de yer alan ve Ankara'da havalı silahlarla ilgili etkinlikler düzenleyen AnkaraTeam'e katılmak ve bu guruptaki değerli arkadaşlarımızla tanışmak isterim.

Merhaba arkadaşlar;

Bir hafta önce Weihrauch (HW 75) marka bir tabanca aldım. Almadan önce pek fazla bir araştırma yapmamıştım ama şimdi resmen silahıma aşığım, çok beğendim. Sitemize şöyle bir göz gezdirdiğimde HW 45' den bahsedildiğini gördüm. Bu iki silah arasındaki farkları bilemediğim için acaba HW 45 mi alsaydım diye bir soru belirdi kafamda. Her iki silahın avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar silahı yeni aldığım için yaptığım atışlarla ilgili görüntü ve mesafa/gurupman tablolarını oluşturamadım.Bunun için malesef sadece haftasonum var hafta içi vakit ayıramıyorum. Bu görüntü ve tabloları oluşturur oluşturmaz sizlerin bilgi ve görüşlerine sunacağım. Sizlerin de konuyla ilgili öneri ve eleştirilerinizi almak istiyorum.

Meraba arkadaşlar.....

Webley Royal hakkındaki düşüncelerinizi okudum. Ben bir tane aldım. Bu yüzden görüşlerim biraz taraflı olabilir ama tarafsız bir eleştiri yapmaya çalışacağım.

Sağlamlık konusunda birşey söyleyemiyorum çünki yeni aldım. Ancak işçilik mükemmel, yani fiyatına göre.

Dürbüne gelince 3x9x44 W&S güzel bir dürbün. 0 ayarını yaptım ve çok iyi gurupmanlar aldım.

Tüfeği 250 YTL' ya aldım Ankara'dan ve bu fiyata göre tüfek gerçekten mükemmel

Kesinlikle tavsiye ediyorum ama dediğim gibi sağlamlık konusunda hiçbir fikrim yok.

Şunuda ekleyeyim sağlam gibi görünüyor. Kullanılan malzeme gördüğüm kadarıyla kaliteli