Tolga adlı kullanıcının mesajları

    Değerli kardeşim, öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Yukarıda bahsetmiş olduğunuz modifikasyonu aklınızdan bile geçirmemenizi tavsiye ediyorum acizane. Kuru sıkı silahların dönüştürülmesi yasal olarak suçtur, daha da önemlisi çok ciddi yaralanmalara hatta ölümlere sebebiyet verebilecek kazalara çok açık bir durum. Ateşli silah merakınızı, edinebiliyorsanız balistik bir tabanca veya av tüfeği edinerek gidermenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Lütfen yazdıklarımı göz ardı etmeyiniz. Hayırlı günler diliyorum.

    Ben de sanırım 14-15 yıldır forumu takip ediyorum. Bu süre zarfı içinde açıp bakmadığım bir gün dahi olmadı diyebilirim. Forumum cıvıl cıvıl, 40 - 50 mesaj ortalamasının olduğu günleri çok özlüyorum gerçekten. Bu hobiyle ilgili öğrendiklerimin %60-70’ ini burada yapılan paylaşımlara borçluyum.

    Forum yöneticilerimizden rica etsek, alım ve satım işlemleri tamamlanmış ilanları silebilirler mi? Oldukça fazla ilan var silinmesi gereken, aktif ilanlar gerilerde kalıyor.

    Hayırlı günler diliyorum.

    Envanter


    Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42

    Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44

    Weihrauch HW75 0.177 cal.

    Weihrauch HW45 0.177 cal.


    Weihrauch HW77 .22 cal. Envanterden ayrıldı. Çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim.

    Mustafa Hocam tekrar hoş geldin. Forumumuza o eski canlılığını, hareketliliğini kazandırabilirsek ne mutlu. Sizleri yeniden aramızda görmek çok sevindirici.

    Onu fabrika ile görüşmeniz lazım ama kapıda ödeme imkanı olacağını sanmıyorum. Genelde verdikleri hesap numarasına ücreti gönderirsiniz, akabinde onlar da parçayı kargoya verirler.

    Bence uğraşmanıza değmez, fabrikayla iletişime geçerek parçayı isteyebilirsiniz. Çok fazla bir yekün tutacağını sanmıyorum. Belki ücretsiz bile gönderirler.

    Değerli arkadaşım geçmiş olsun, pellet iticinin uç kısmının boş atış yapmaktan dolayı kırılacağını pek sanmıyorum. Şöyle bir sıkıntı yaratır, pellet namludaki hava tahliye deliğinin ilerisine geçemez ve muhtemelen tam deliğin üzerinde kalır. Buda hava basıncını arkadan değilde yandan almasına sebep olur . Pellet, namludan çıkmaya çıkar, ancak formu bozuk bir şekilde ve güç kaybıyla çıkar. Bu da stabiliteyi %100 etkiler.

    Valla bilmiyorum ben onların yalancısıyım. Öyle diyollaaaaaa.

    Değerli arkadaşım şaka bir yana, evet 750 800 metreye attığını söyleyenler var. Atıyorlardır da, ama nasıl(!) Silahı havan topu gibi kullanarak 50 atıştan bir iki tane belki tutturabilirler diye düşünüyorum.

    Bilemiyorum tabi herkesin kendi tercihi ama benim en çok, kısa ve değişken mesafelerde (ortalama 100 m) küp şeker büyüklüğündeki hedefleri her attığımda vurmak ya da vurmaya çalışmak hoşuma gidiyor. Bence yaylı bir havalı silahın hakkı maximum 100, bir PCP nin ise hakkı maximum 150 bilemedin 200 metredir. Herkese isabetli ve eğlenceli atışlar diliyorum.

    Arkadaşlar, maalesef forumumuz bir nevi ikinci el satış platformu halini aldı. Bu, forumun eski müdavimleri olan bizleri ziyadesiyle üzse de elden çok fazla bir şey de gelmiyor. Ancak hiç olmazsa satış ilanlarımızı hatırlatma babında güncel güncel güncel yazmasak. Zaten ilanlarımız silinme gibi bir risk taşımıyor. İhtiyacı olan arkadaşlarımız ilanları tarayarak almak istedikleri ürünlere rahatlıkla ulaşabiliyor. Moderatörlerimizden ricam güncel yazılan ilanların silinmesi yönünde…

    Yooo biz buradayız, forumumuzu ayakta tutmaya çalışıyoruz. Çalışıyoruz derken bir mecburiyet değil, zevkle… Eskiden çok daha aktifdi forum son zamanlarda biraz daha ikinci el satış mekanı olsa da biz buradayız ve hep burada olacağız….

    Sayın hocam çok kuvvetli metal yapıştırıcılar var. Eğer allen vidanın baş kısmı yalama olduysa (köşegen değil de yuvarlaklaltıysa) allen anahtar ile vidayı yapıştırıp vidayı söktükten sonra değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Yalnız bunu daha önce hiç denemedim, sadece bir fikir olarak aklıma geldi. Allen vidanın bulunduğu yerin durumunu da bilmediğim için birşey diyemiyorum. Yapıştırıcıyı fazla kaçırırsanız taşarak vidayı tamamıyla sabitleme riski de var tabi. Kolay gelsin umarım herhangi bir sıkıntı çıkmadan halledersiniz…