Aville adlı kullanıcının mesajları

    Hangi şartlarda kullanacağınıza ve bütçenize göre değişir nasıl birşey olacağı. Decathlon' da idare eder türden bir çadır gördüm 2 gün önce. Kurulmuş vaziyette sergliyorlar bir bakın bence. Yok ben bu işe iyi bütçe ayırdım diyorsanız marka olarak Vaude tavsiye ederim.

    Garanti kapsamında Western Digital tarafından değiştirilen Hard Diski bile gümrüğe takıyorlar. Siz olayı anlatana kadar (şanslıysanız) geçen zamanda antrepo ücreti şu masrafı vs. çok baş ağrıtıyorlar. Donanım ile ilgili ünlü bir forum var malumunuz. DHL marifetleri destan olmuş gidiyor orada. İmkan dahilinde ise kullanmamak lazım.

    Öncelikle tebrik ederim. Yerli üretim olması çok sevindirici. Ben üreticinin yerinde olsam tecrübesine ve tarafsızlığına güvendiğim bir grup oluşturup onlardan geri dönüşleri alır daha sonrada son düzeltmeleri yapıp piyasaya sürerdim. Umarım başarılı bir ürün ortaya çıkar hem firma kalkınır hemde paramız ülkemizde kalır. Herzaman iletişim kurabileceğimiz bir üreticinin rahatlığı da cabası.

    Harika video. Paylaşım için teşekkürler.
    Videonun 11.dk sında 6 hedefe ait yard bilgilerini söylüyor ve sadece bir kez daha tekrarlıyor.Üstüne basarak söylemiş bir kez daha söylemeyeceğini. Öyle bir ortamda onları hafizaya almak bile mesele (382, 431, 473, 656, 713, 802). Kaldı ki hedefler çok küçük yardaların küsüratı bile etkiler sanırım atışı.

    Sorum var :
    Simdi surat kargo bize hk3022 durbunun parasini oder ise ve 1 ay sonra kendi durbunumuzu bulursa bize odedigi parayi faiziyle geri alir mi?


    Lutfen tanidiginiz biri varsa sorarmisiniz? Veya bilginiz varsa soylermisiniz?
    Yoruma degil gercek bilgiye ihtiyacimiz var...


    Hocam uzman hukukçu değilim ama işim gereği baya bir iç içeyim. Kaybolan ürün için sana ödeme yapmayı kabul ederler ise bu ödeme sırasında senden bir taahhüt alacaklardır. O taahhütname de bahsettiğin ibare geçiyor ise ve sende imzalarsan söylediğin gerçekleşebilir. Böyle bir durumda sen maddi değil ayni tazmin talebinde bulunursan yani parasını değilde ürünü alın verin kardeşim dersen o yolu kapatmış olursun. Senin dürbünü bulduklarında parayı değil ürünü geri isteyebilirler. Bu da saçma olur onlar açısından. Diye düşünüyorum :)

    Kargo Şirkelerinin Sorumluluğu : http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=6357


    Kargo şirketine Karşı Ne Yapılır : http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=40758


    Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah kargo şirketi samimiyeti korur ve tazmin yoluna gider yada kargonuz bulunur. İlk linkdeki yargtay kararını dikkatli okumanızı tavsiye ederim çünkü genelde kargo şirketleri kargo ücreti kadar sorumlulukları olduğunu iddia ederek işin içinden çıkmaya çalışıyorlar. Yasal zemini tüketici açısından çok net belirlenmemiş bir alan maalesef kargo işi.


    Bu arada arkadaşlar anladığım kadarıyla malın cinsini (mesela elektronik) belirtmiş olmak, taşıma sırasında özen gösterilmesi için üzerinize düşeni yapmış olmanız açısından; eşyanın marka modelini yazmak veya fatura kopyasını koymak ise zararın tazmini noktasında öncem kazanıyor. Tabi hepsinden önce gönderi yerine gidene kadar sözleşmenizi (makbuzu) kaybetmemeniz gerekli.


    Bu aparatı bitiremediler gitti kardeşim....
    Bana da gönderildi aynısı geri iade ettim. Berbat durumda bilmem kaç kişinin elinden geçmiş aparat, her tarafı ezik dolu, kimin yaptığı belli olmayan vs vs vs


    [Resim Engellendi: http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/IMG_2152_zps8f2684d6.jpg]


    [Resim Engellendi: http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/somun_zps4094a9ed.jpg]


    [Resim Engellendi: http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/aparat_zpsb459128a.jpg]

    İncek tarafı oluyor sanırım.


    Doğrudur.


    Youtube da bir video izlemiştim. Adam pelletlerin baş kısmını ona denk bir oyuğun içine başaşağı koyuyordu. Sonra etek kısmının içine uygunnölçüde bir bilya koyarak çekiçle biriki tıklıyarak pelleti modifye ediyordu. Modifye ettiği peletle mükemmel sonuçlar çıkarıyordu.


    Bilmiyorum uygulanabilirmi çok vakit öldürür sanki.


    Güzel atışlar güzel mekan . Aynı tip pellet ile ilgili problemi bizzat yaşadım. 500'lük kutunun 100 tanesi kullanılmaz durumdaydı.


    Yanlız olmadığımı bilmek güzel :)


    Pelletler dediğiniz gibi kötüyse yine de iyi bir atış olmuş. Eteklerin yamuk olması aerodinamik olarak çok etkiliyor pelletlerin izlediği yolu.


    Pellet kutusundan diğerlerine zarar vermeden üsttekilerden seçebildiklerimin resmini ekledim alltaki linke. 1, 2 cm yi dert eden insanların atışlarını mutlaka etkiler diyedüşünüyorum. Özellikle sıfırlamada dikkatli olmak lazım galiba.


    [Resim Engellendi: http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/IMG_2303_zpseef777cb.jpg]


    [Resim Engellendi: http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/IMG_2302_zps2211b0e0.jpg]


    elinize sağlık.hedefi büyütüm diğer peletleride görsek daha iyi olur.
    jsb den böyle kötü pelet çıkmasına imkan yok. kargocunuz yada satan firmanın hatası...


    Teşekkürler. Önceki kutu gayet iyiydi, umarım nakliyedendir ve tekrar etmez. Birde yeşil kutulu aa-jsb var. Ondan hiç bahsetmiyorum bile. Mermileri yay çizerek dağa taşa gittiğini görüyorum dürbünden. Bu atışlarda hiç kullanmadın onu.



    Silahınız hayırlı olsun,iyi atış yapmak,keyif almaktan daha az önem arzeden bi durumdur gayet başarılı elinize sağlık.


    Teşekkür ederim. Çok haklısınız. Kafa dengi insanlarla geçirilen keyifli saatler gibisi yok.



    Gayet güzel ve başarılı olmuş ellerinize sağlık


    Teşekkür ederim. Cesaretlendirdiniz beni.



    Tulumtaş köyünü geçtikten sonra sağlı sollu bir sürü tarla var. Onlardan birini seçtik.


    silaha alışman lazım biraz 22 eylül ft yarısmasına katıl ayar cekeriz o silaha biz 110 metre yine iyi o dürbünü saka bi yana ünsal abi... tebrikler


    Teşekkürler Onur. Bu haftasonu birşeyler yapabilsek fena olmaz aslında.

    Bugün akşam arkadaşım atışa gidelim dedi. Apar topar hazırlanıp çıktık. Hava kararmadan önce 1,5 saat zamanımız vardı. Güzel bir yer bulduk oldukça güvenli. Hedeflerin uzaklığı 110 mt ölçtük. Resimde arka planda araçların olduğu yerden yaptık atışları. Tüfeği aldıktan hemen sonra parmağım kırıldı bu yüzden ilk uzun mesafe denememi henüz yapabildim.
    Tüfek: AA S510 5.5
    Dürbün: Hawke 3-9x40
    Pellet: AA Exact Jumbo 15.89 grain (Kutunun içinden çıkan mermilerin durumu çok vahim. En az 20 tanesi şarjöre dahi girmiyor. Belki abartı gibi gelecek ama 200 taneden fazlasının kuyruk kısmında bükülen bir yer mutlaka var. Normal mi bilemedim X( )
    Atış pozisyonu: Oturarak destekli
    Rüzgar: Neredeyse sıfır


    10 atışın altısı hedefte 4 tanesi meçhul, Hiç üstüme almıyorum suç pelletlerde ;şrofls;.


    http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/IMG_2294_zps6c9589a2.jpg


    http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/IMG_2292_zpsb55fb6ff.jpg

    ioffer ıben de inceledim, bazı ürünleri ciddi pahalı satıyor ve anladığım kadarıyla direkt site satış yapmıyor, satıcılara aracılık yapıyor. http://www.lyqus.com.tr/ yi deneyebilirsin, site Türkçe, ayrıca Türkçe müşteri desteği var, kargo parası ödemiyorsun, takip koduyla kargonun nerede olduğunu izleyebiliyorsun.


    ioffer ıben de inceledim, bazı ürünleri ciddi pahalı satıyor ve anladığım kadarıyla direkt site satış yapmıyor, satıcılara aracılık yapıyor. http://www.lyqus.com.tr/ yi deneyebilirsin, site Türkçe, ayrıca Türkçe müşteri desteği var, kargo parası ödemiyorsun, takip koduyla kargonun nerede olduğunu izleyebiliyorsun.


    Lyqus adlı sitenin problemli olma ihtimali var sanırım http://www.sikayetvar.com/firma/detay/28234

    Yıldız süperpoze kullanıyorum ben. Sağlamlık konusunda 12 yıllık otomatik olanı bizi hiç üzmediğinden süperpozede de onu seçtim. Üretimin çok küçük bir kısmı TR ye satılıyor. Asıl satışları Yurt Dışına yapılıyor. İhracat söz konusu olduğundan AB standartlarına (çap, metal hammaddesi) uyma zorunlulukları var. Bu yüzden tercih sebebi oldu benim için. Abartı bütçeler ayıracaksanız yabancılara bakın derim.