alperen692 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

[Resim Engellendi: http://u1311.hizliresim.com/1h/9/ud0wx.jpg]

Arkadaslar tekrar merhaba,

Forumdaki bütün sayfalari arastirdigimi düsünüyorum fakat yayli grubunda hic örnegine denk gelemedigim Weihrauch hw97k tüfekte büyük ihtimalle karar kildim. (diger aday adaylari air arms tx200 ve supersport) Tüfek hakkinda forumda bilirkisilerin görüslerini yeterince okuyup Bilgi edindigimi düsünüyorum. Eger sizlerden de son olarak Onay gelirse satin almak istiyorum,

Saygilar.

hw 97 alıp memnun olmayan..... #hims hiç sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın =))

Teşekkürler Alperen,Doğrudur çok kullanılmayan ürünü denemeyi severim.Bak ama tavsiyelere uydum ve benim için çok zor bir karar olmasına rağmen ikinci el aldım :rolleyes: beraber atışlar yaparız Alperen.

inş güzel bir günde buluşur kapışırız =)

atış sahasında biri bana diyordu ki
    "abimcim ben pcp de düşünüyorum. (o arada at44 bütçe varsa aa demiştim) yok abicim herkesin kullandığının dışında birşey alacağım benimki farklı olsun. gama dynamax düşünüyorum" demişti
    bu sözü size hatırlatmak istedim abi :) tüfeğin hayırlı olsun güle güle atış yap abi :)

sanmıyorum hacı. senin malın kayıp damgası almış ve sende bunun bedelini almışsın
    bundan sonra kargo bulunsa bile sen herşeyini (kayıp parasını aldığın) zamana göre ayarladığından kimse sen parayı ver al bulduk dürbününü diyemez. tüketici haklarına başvurursun.

diye düşünüyorumm bu bi düşünce kesinlik yoktur =)

Cok tesekkurler insallah cozulur

Alperen faturasi yokmus durbunun alpaslan abidede.faturayi kargo sirketi istiyor.durbunden tekrar alabilmeleri icin belge anlaminda

Tamam kardeşim bende onu diyorum fatura da kargonun içindeydi böyle söyle benim malzemem buydu bunu istiyorum de fatura derdine düşme o yüzden dedim gereğini onlar düşünsün. Malzemeyi kaybetmeyeceklerdi. Gerekirse dava açarım, tüketici haklarına basvururum de... işlerini düzgün yapsalardi ne diyelim hacı. Sen böyle dersen heryerde kargoyu aramaya çalışırlar. Cepten arıyorum birazdan

Silah bugün elime geçti :) hatta iş yerininin arka tarafındaki ağaçlıkta yazı işleri müdürüyle baya atış yaptık :)

Sonra dürbünü taktım tek atış yaptım. yalnız dürbün ayarı yapmam lazım mantığı anlata bilir misiniz.

mesela benim dürbün kuzey batı yönünde 10 cm. var sanırım yukarıya atıyor yani sol çarpraz 10 cm fark var

abi dorumda dürbün ayarlanmasına dair bir kaç yazı vardır onlara bir bak istersen yoksa kısaca açıklayayım. dürbünün ortasında ayar yerleri olacak. oları gevşetme yönüne sıkarsanız kapağı açılır ( her model dürbün bu şekilde olmaz bazılarını sadece yukarı çeker çevirir sonra geri aşağı bastırıp kapatırsın) sağda ve solda iki tane çıkıntı var onları açık zaten ayar yerini görürsünüz parmağınızla çevirirsiniz üst tarafta ayar yerinde ok yönüyle göstererk up yazar. up tarafına doğru çevirirseniz artıkılı yukarı kaldırır( nişan aldığınız yerin üzerinde vuruyorsa bunu yaparsınız) sağ taraftakınde R ve ya L yazar. eğer L yazıyorsa ok yönüne doğru çevirdiğinizde artıkıl sol tarafa doğru kayar. vurduğunuz yer artıkılın sağında kalıyorsa bunu yaparsınız. yoksa diğer tarafa çevirirsiniz. bu size yardımcı olur

Havalı silahlarla avın yasak olduğuna hem fikirim fakat sinsice olayına karşıyım en azından 1 pelletle 1av vuruyor peki av tüfeği 1fişekle kaç av vuruyor(kuş)ben özellikle kuş avı için av tüfeği hiç adil değil

falcone nickli abimiz şunu demek istemiştir. youtube ta bir video vardı şimdi bulamadım bir gece de 100 tane kuş (kumru ya güvercin) vuruyorlar. video şöyle birşey vardı. kuşlar ahırın üst tahtadan kirişlerine tünemiş bazıları uyuyo bazıları uyanık gece görüş dürbünüyle vuruyorlar. birini vuruyo diğeri ne olduğunu anlamıyor onuda vuruyorlar. bir yerde 5 kuş varsa hiç biri kaçmadan vurulabiliyor. sinsiden kasıt bu olabilir. ayrıca av tüfeğiyle atış yapsan bir süre beklemek lazım, ama havalı öyle değil ki bir yere otur geleni vur geleni vur o yüzden öyle