alperen692 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem abi ellerine sağlık herşey çok açıklayıcı ve net olmuş

-
elinize sağlık güzel grup çıkmış ama merak ettiğim bir şey var sizin tüfeğinizde regülatör varmı acaba ?
İsa abi müsadenle =) ...
evet audris marka regülatör var tüfekte -
güle güle kullanın abi güzel tüfenkmişş =)
-
en çok 1 gün daha sabret .
Burada bahsetmediğimiz bazı şeyler de var. Mesela; o gün isa ve tarık arkaşadşalımızdan sonra, saerdar ve erdem arkadaşlarımızla da aynı yerde görüştük. Serdar beyin f X otomatik silahı güzeldi daha sonra tüplerimizi doldurmak için tarık ın önceden telefon ederek bizi yönlendirdiği iş güvenlik firmasına gittik . Orada tüplerimiz doldurulurken kapının önünde duran arabadan tüfeklerimiz çalınıyordu. Alperen bunu farkeder etmek koştu ve adamlar hiç bir alamadan korku kaçtı ben koştum ama yakalayamadım (durun lütfen beni bekleyin dedim ama beklemediler
) Bu arada günü sonunda farkettim ki yaşlanmışım. Arabadaki 4 silahı alperen kurtardı.
Ben dakikalar sonra hala nefes nefeseydim ve alperen arabayı sürmeseydi herhalde ben süremezdim.
Buradan kendisine teşekkür ederim.Sonuç olarak hareketli bir gündü.
aah aaah ne hareketli bir gündü öyle ya

şimdi küfretmek yakışmaz, o densizlere burdan birşey diyemeyeceğim artık
-
normaldir =) benimde bir tüfeğim vardı 6. 7. sınıfta babam hediye olarak almıştı çokta güzeldi hatsan markaydı. lakin askere gitmeden önce isteyen bir arkadaşım oldu ona vermiştim..
o tüfeği en az 6-7 yıl kullanmıştım ve sadece 1 kere yayı kırılmıştı o kadar. aktif kullandığım içinde sizinki gibi pas fln yoktu tertemizdi =) bu forumlardan fln yeni haberimiz oldu daha doğrusu askerden sonra boş boş durunca kafaya dank etti birden bir ateş bastı hemen gidip bir tüfek aldım kendime o eski heyecan yeniden alev aldı diyelim =) ama böyle eski tüfekleri nostaljik şeyleri görünce o arkadaşa verdiğim yadigarımın peşine düştüm onu arıyorum..
-
bi zahmet o kadarda değil
gelip seni arayacak değiller elinizde yıllanmış tüfek var diye
sen ara tabi 
-
ahanda buldum ama fiyat yazmıyormuç önceki msjı mı dikkate almayın lütfen

-
mod 45 bu görür görmez tanıdım forumda birisi hatsani arayıp yaptırmıştı
aynen öyle =)) mod 45 demişlerdi. önceki konuları bir araştırın ordan görebilirsiniz...
tüfek geri geldiğinde şöyle denilmişti
"tüfeğin her yerine bakmıştan. pistonu, keçesi, yayı, ıvırı zıvırı değiştirilmiş yenilenmiş bakımı yapmışmış, kundağını temizlemişler, paslar kaybolmuş teşekkürler hatsan" tarzında birşey denilmişti galiba eğer yanlış hatırlamıyorsam =) ayrıca bedel olarak 35 lira fln istemişler ki 35 lira da bu tüfek için değer =))) (fiyat yanlışta olabilir emin değilim belki ücrette almamışlardır bunun için önceki konuyu açıp bakmak gerek -
alperen yaktım seniben naptım şimdi yaa

Alperen o grupmanın aktorleri farklıydı ..öyleyse tamam abi ne diyelim

-
ellerinize sağlık. at44 normal mi long mu acaba
senin tüfekten

-
hani nerde tek delik
ellerine sağlık abi =)) -
Bugün aldığım Gamo raptor pelletlerde kurşun içermiyormuş.üstünde "real gold" yazıyor. :-)))
yok abi ya altın olacağını sanmıyorum =)) ama bendeki bir pelletle (gerçi hepsiyle atış yapıldı ama
) onların arasında birinde kurşun oranı baya düşük çapaksız ve temizli diaboldu galiba adını tam hatırlamayadım o işinizi görür gibi =) -
Abi birşeyler yapmaya çalıştık ama güzel bir pelletim yoktu gördüğünüz üzere çeşit çoktu ama denk gelmedi işte =)
-
Pisman olmazsiniz...
+1
-
five seven düşünmedim değil aslında ama son gün listeden çıkarıldı. Neden zigana değil, mercedes varken niye tofaş olsunki... yerli tabancalarımız malesef istenilen standartlarda değiller son olarak canik tp9 u bayağı geliştirdi ama sıg saure bütün dünyada kendini ispatlamış saygın bir marka. yaklaşık 7 yıldır sarsılmaz mega taşıyorum en az 50 kere tutukluk yaptı iyi dilekleri için bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
7 yıl da 50 defa çokta birşey değil =) yerli malı bence sıkıntı yok. savaşa girmezsek tabi =)
five-seven sanırsam yasaklanmıştı daha doğrusu sivil personel o silaha ulaşamıyor diye biliyorum zırh delici olduğundan ötürü -
namlu güzel duruyor

-
tüfeğin resmini de isterizzz =)
-
-
gel gel geldi
atıslar ayak gez-göz ile yapılmıstır destek yoktur 50 metreden yapılmıstır 
[Resim Engellendi: http://l1310.hizliresim.com/1g/s/tvtyp.jpg]
mesafe ne kadar