Silah bugün elime geçti
hatta iş yerininin arka tarafındaki ağaçlıkta yazı işleri müdürüyle baya atış yaptık
Sonra dürbünü taktım tek atış yaptım. yalnız dürbün ayarı yapmam lazım mantığı anlata bilir misiniz.
mesela benim dürbün kuzey batı yönünde 10 cm. var sanırım yukarıya atıyor yani sol çarpraz 10 cm fark var
abi dorumda dürbün ayarlanmasına dair bir kaç yazı vardır onlara bir bak istersen yoksa kısaca açıklayayım. dürbünün ortasında ayar yerleri olacak. oları gevşetme yönüne sıkarsanız kapağı açılır ( her model dürbün bu şekilde olmaz bazılarını sadece yukarı çeker çevirir sonra geri aşağı bastırıp kapatırsın) sağda ve solda iki tane çıkıntı var onları açık zaten ayar yerini görürsünüz parmağınızla çevirirsiniz üst tarafta ayar yerinde ok yönüyle göstererk up yazar. up tarafına doğru çevirirseniz artıkılı yukarı kaldırır( nişan aldığınız yerin üzerinde vuruyorsa bunu yaparsınız) sağ taraftakınde R ve ya L yazar. eğer L yazıyorsa ok yönüne doğru çevirdiğinizde artıkıl sol tarafa doğru kayar. vurduğunuz yer artıkılın sağında kalıyorsa bunu yaparsınız. yoksa diğer tarafa çevirirsiniz. bu size yardımcı olur