dostum adresı ver tufegımı alım gelım ya
+111111111 ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
dostum adresı ver tufegımı alım gelım ya
+111111111 ![]()
merakla sonucu bekliyorum ..
bende bekliyorum bakalım nasıl olacak =)
abim sana buradan da çok çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü
Alparslan abiyle bugün 4-5 gibi buluştuk ankarada göksu tarafında yemek yiyip güvenç köyü tarafına atışa gittik. kendisinde sumatra 500, cfx royal ve diana 350(yanılmıyorsam) bende de crosman 1077 vardı. böylece merak ettiğim silahları da tanımış oldum cfx'in tepmesi çok düşük ve hafifti güzeldi, diana baya sağlamdı
tabi bozulmasa iyi olacaktı çünkü 3-4 atış yapabildik
ama şu sumatra yok mu (6.35mm) o tahribat nedir öyle ya hayran kaldım 2cm'lik suntayı parçaladı resmen ![]()
ama abi sende kabul etmelisin kiii crosman 1077de 53 metre de çok çok iyi iş çıkardı =)
tekrar teşekkür ederim abicim sayende güzel bir gündü. bizde böyle bir geçirdik sizlerle de paylaşmak istedim teşekkür ederim, iyi atışlar dilerim sağlıcakla kalın =))
Daha Çok Gösteraynı durumla bizde karşılaştık. 9 tavuğumuzu sahipsiz köpekler boğdu parçaladı. bende vurmak zorunda kaldım mod 125 imle.mgece yarısı av tüfeğiyle ses yapıp köyü ayağa kaldırmak istemedim.
kullandığım mermı pro hunterdi 4.5 mm
önemli olan kulak altından vurmak. bunu yapabilirsen at, diğer türlü işkence olur. 3 5 atış daha gerekebilir.
hayvana acı çetiren biri olmadığım için tek mermide işimi hallettim.atış anını hayvanın duruşuna dikkat etmelisin.
gece 03.30 atış yaparken;
özellikle sunu belırteyım zevkıne hayvan ölduren biri değilim. sadece size zararlı hayvanların katli vaciptir bunu da belirteyim..
[Resim Engellendi: http://s1308.hizliresim.com/1d/t/rwhgj.jpg]
+1
fare zehiri alıp ezin,kıyma ile karıştırıp yoğurun mekana bırakın.. yedirebilrseniz sorun biter.
özel kapanlarda var,,
http://www.biyomarket.com/eticaret/index.php?sayfa=33&act=ul&subcat=0&catname=Canlı Yakalama Kafesleri
işin pri burda boşuna tekno değil yani =)
+1 saygılar
olmadı 4.5 mm ise ts10 5.5 mm ise ts-18 ya da ts-22 almanı tavsiye ederim neden diye sorarsan mod 125 le 120 metre tenekeye atış yapmıştım promagnum prohunter fln bi de ts 18 vardı prohunter magnum fln delmezken ts 18 delmişti bilgi... saygılar =)
derdine çare söyledik ama =)
dürbünu al bi av bayiisine
bence iyi fikir:)
ankarada öyle birşey sıkıntı ya gereği yok alınca denerim
ama namıssız uzağı çok iyi gösteriyor ![]()
denemek deyince aklma geldi de
şu senin dürbünü deneyebileceğim bi tüfek hala bulamadım ya ![]()
denemeye değer ![]()
alperen isocix55 benim ikizim :)) biz hatsan takılıyorduk mod 90 lar 99 lar 125 eskittik
şimdide x20 hevesi varsamsuna gidince bende alabilirim beğenirsem...
hee oldu o zmn .d
x20 atac mı ne gelecekmiş haberiniz var mı bilmiyorum
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1539 ("-" yi silin) yeni yıldan sonra mı ne gelecekmiş istersen bekle biraz 3-4 aycık
daha yakışıklı görünüyor =)
normal olsa düşmez namlu =) bi sıkıntı var onda ![]()
bu arada ne güzel ya aynı yatışlardayız ne güzel ![]()
tufek yenı kullanıldı daha 250 kutu bıtmedı bıle. bnm yapabılcegım bıse yoksa ılle fabrıkaya gndermk gerekıo sanırım.
yakından bir av bayisinden aldıysan bence onlara götür onlar halletsin. ki halletmeleri lazım yani. kargoyla onun parasıyla onla bunla sen uğraşma bence yeni almışsın üstelik sıkıntı varsa aldığın yer halletmeli =)
Keşke hil.lav şu H&N'lere de el atsa da JSB'ler gibi rahat kullanabilsek...
+1 inşallah da yapar birşeyler abi
ya da hiç uğraşmayın dürbünün bağlantı noktalarını gevşetip artı kılın kaydığı öne doğru çevirin dikey çizgiyi tüfeğinize göre ayarlayın böylece düzelmiş olur
![]()
ama içinde oynuyorsa açıp düzeltmek gerek fakat çok dikkat isteyen birşey elinizde kalabilir...
bide biz gidip görebileydik ya la =) neyse artık bidaha ki sefere gideriz ![]()
yarışmadaki herkesi tebrik ederim eğlencenize ortak olmak güzel olurdu
elinize sağlık güzel grupman ![]()
tam
Biliyorum çok eskiden kullanıldıklarını, ama o tür bilye mühimmatlar namlu ağzından doldurulur, kovansızdır ve 1800'lerde kullanımlarından vazgeçilmiştir (askeri olarak tabi). Koyduğun resmin soldan ikinci olanı gülle tabir edilen bilye-misket mermi, diğerlerinin hepsi günümüz balistik tiptekilere yakın aerodinamik mermi. Hatta ortadakinin aynısını askerde elime almıştım, onu atan silahla beraber. Gerçi kardeşimiz Osmanlı malı mermi kovanı olduğunu teyit ettirmiş ki o dönemde Osmanlının elinde amerikan Martiny Henry tüfekler vardı ve mermi tipi de buna benziyordu.
tamam kızmayın yanlış söylemiş olabilrim
dilim sürştüü ![]()
Hatsanın gözünü seveyim
Dünyayın hiçbiryerinde böyle bir servis anlayışı bulamazsınız.
gerçekten öyle abi geçen gün hatsandan birini ekledim face de bende ki tüfeğin namlusunda sıkıntı var galiba fln dedim. eklediğim kişi ateşli silahlarla ilgileniyormuş bana hemen numara verdi isim verdi merak etme her türlü ilgilenirler böyle böyle olur dedi biraz uzun bi konuşmaydı ama kendi alanı olmasada çok yardımcı oldu ayrıca kim bilir günde onu arayan kaç müşteri vardır ama üslubunda bi anormallik yoktu.
hatsan hatsan abi =) yaptıkları malların hep arkasındalar tüfekte cok güzel o sevincini düşünebiliyorum abi =)