kralmertzxy adlı kullanıcının mesajları

    hemen cevapliyim. Bu tüfek ile küçük kuşlar avlanır. Bülbül,incir kuşu gibi...
    Normal bi tekkırma tüfek gibi. Nenımki 9mm lik. Fişeği koyuyosunuz ve ates ediyosunuz. Kapsul falan atmıyo. Otomatik atüfeği gibi diil.


    Saygılar...

    daha öncede dediğim gibi kümes evin sag tarafında kabak gibi açıkta. Kümes hafif capraz durdugundan girişi ve bi kenarı cok ne görünüyor. Buda baa onu daha net görmeme yardımcı oluyor. Gece çatıya cıkıcam orda bklicem. Zaten dün tavuk öldüremedi iyice sinirlenmiştir :) o öfkeyle gelicek zararla oturacak :) umarım tek atış hakkımı sabit yakaladıgımda işini bitiririm.


    Saygılar...

    şuan skandallardayım :) kasabaya gittim pellet alıcaktım. Bide ne görim. Adam bana ince mehmet var dedi. Nasıl ya dedim. Valla abi burda herkes bunu alıyo. Gamoyu özel siparişle getiriyoruz oda carsamba günü servis gelyio demez mi. :( kan beynime sıçradı. Ya skandal yasıyorum su an. Eger pellet bulamazsan teknosman abinin kıyma taktiğini bu gece ve salı geceside denicez. Kafayı yiyecem adam incemehmet var diyo. Skandal ya.


    Saygılar...

    İşte korktugumuz basımıza geldi.
    Kıymayı yememiş. Saat gece 2 gibi tavukların bagırtısına uyandık. Kıymayı yemediği gibi kümesin altından çukur kazmaya calısmış. Bagırdık falan zor kaçırttık. Ya bu beladan kurtulmamız zalım.
    Şimdi işini bitirecek pellet lazım.


    Saygılar...

    ya kıymayı koydum bekliyoruz :) umarım beni silaha sarılmaya mecbur etmez :) kümeside max. Güvenlikçli yptık. Umarım girmeden kıymayı yerde dayımında duasını alırım :)


    Saygılar...

    Cok tesekkürler :) mod 125 zaten bu dediğim özellikleri tasıyor. Cok işimize yarıyacaktır :)
    acaba mod 95te bu dediğim özllikteki pellet ile basarılı bi aış yaparmı.
    Gamodan baska pellet tavsiyesi yk mu ?


    Saytılar..

    şimdi hem isabetli hemde tahribatı yüksek bi pellet lazım. Menzili 25-30 metre arası olsun. Bi kere atıs yaptıktan snra ikinci bi hakkım olmayabilir. Bu yüzdn benzili kısa tahribatı yüksek isabetli bi pellet.


    Saygılar...

    baska yapabilcegimiz bişey yok. Hayvan cok fazla telef ediyo. Dayımın emeklerinedyazık tavuklarada.
    Şimdi bide 15-20 metreden mod 95 etkili olabilir mi sansara ?


    çok tesekkürle.r Ts-10 ve pro hunter den baska pellet öneren var mı ?


    Saygılar...

    abi o derece ps.kopat bi hayvanmış be :) ben bile kortum :) abi kümes zaten bize göre yeterince saglam heryeri kapalı dediğiniz gibi tel diblerinede taşlar koyduk ama nasıl lluyosa adam girip 2-3 tane telef ediyo. Ama buna dur demek lazım :) bazı abilerim kafes önermiş. Abi o kafesi sipariş ederiz en az 2-3 günnde gelir vd o zaan tavuk biter :)


    Saygılar...

    kümes evin yan tarafında. Görünüyor kafes ay ışıgıda yeterince yüksek. gece evin üstüne cıkıcaz orda bklesek. Boynuna veya gövdesine değse öldürebilcek 4.5mm tahribatı yüksekpellet lazım.


    Abi şimdi o kafes siparişten gelene kadar tavuk kalmaz :D


    Saygılar...

    Ya artık ne oldugunuda bilmeıyoruz. 4 ayaklı bi hayvandı gece bunu görebildik :) köpeklei yok ama kedileri var. Onu tutup baglasak gece baskasınn köpegi gelir bu sefer kedi telef olur :( Nasıl kurtulcaz bundan.


    Saygılar...