asx-89 adlı kullanıcının mesajları

    Zarari olacagini dusunmuyorum. Sonuc olarak mikron derecezinde bir kaplama olacaktir.fakat bir fayda saglayacagini dusunmuyorum.ayrica ekektroliz yapmak istiyorsan çözeltisiyi cok iyi ayarlaman gerek.hn nin bakir kapli peletleri var zahmetsiz.


    Hmm deneme yanılma ile bulurum sanırım çözelti işini. hn denemek lazım o zamn merak ettim gece gece 8o

    Ben denemist bu isi.olmadi hocam.bence digital bir kumpasla peletleri guruplandir ve imkan varsa ayrica peletleri tart.iyi sonuc alirsin.ben peletlerimi olcup yarttigimda cok daha basarili atislar yapıyorum.

    Hmm peki herhangi bi zararı olmuşmuydu namluya ? ölçme tartma işi olmaz imkan yok dijital kumpas filan.

    Erime noktalarini iyi bilmek lazim. Kaplayacagim derken pelletten olmayalim. Ayrica .22 cal lik bir pelletin uc tarafi yaklasik 5.5 mm dir. Siz bakirla kapladiginiz da bu deger 6 mm ve ya daha uste cikarki. Ya pellet namluya daha cok surtunur ya da hic girmez. Ama boyle fikirlerle neden bize has bir pellet uretmeyelim ki. Dusunsenize Ted bizim gorunce sevindigimiz sincaplari avliyor videosunda ve en sonunda da kullandigi pelletleri gosterirken Türk pelletleri diyor. Çok hayal kurdum sanirim :) saygilar..

    Ya nette araştırdım sirke, tuz, 1 kaç pil ile yapılıabilir denilmiş bakır kaplama. Yarın denemeyi düşünüyorum ki sanmıyorum 0.5 mm kadar yogun bi kaplama olacagını tahmini olarak ( tamamen atış 8o ) 5.52 yada 5.53 filan olur. Ama korktuğum nokta yivsete zarar veriri mi ? sonuç olarak bakır kurşundan daha sert bi malzeme.

    Forumda ve hobide yeniyim sanırım inceleme fırsatı bulduğum ilk FT imrenmemek elde degil gerek kullanılan silahlar gerek müsabaka alanı olsun hevesimi 2 kat arttırdı desem yalan olmaz inşallah bi gün bizde fx gbi AA gbi üstün nitelikli tam prof. silahlarla sizler gbi efsanelerin yanında atış yapma şansı buluruz ^^

    Forumda gezinirken eski konuların birinde bi kullanıcı pelletleri bakır kaplama yapsak nasıl olur gibicesine soru sormuş fakat tam cevap gelmemiş merak ettim araştırdım evde basit şekilde pellete bakır kaplanabilecek sanırım 8o Fakat bunu forumdan deneyen var mı ? yada bunun yivset'e bi zararı olur mu bilen ?duyan ? var mı ? :rolleyes:

    çok güzel seçim barajın orası :thumbup:

    Gölge bulamk zor oluyor sadece :)


    pellet bulamama sıkıntısını bende ankara-demetevlerde yaşadım. 5.5 pellet diyince norica, jet vs lkoyuyor önüme. gamoya bile razıydım, onu da bulamadım.. mecbur neten sipariş geçcez.

    Kargo şirketlerinden nefret ediyorum ;hirr; ama mecbur artık toplu alıp 3-5 ay idare etmek gerek zaten Hafta sonları gidiyorum atışa.

    Bi Gamo bulabiliyorum sadece oda benim hoşuma gitmedi :) Öyle yapacagz artık toplu sipariş verecegiz netten. Sorma Acıpayam'dan aldım benim mod 99 u ilçede ki adam daha bilgili yeminle ;lol; ;,;- Hatta vitrininde At44 vardı LW namlu. Neresi dedigin yer ?

    Geçen gün bayileri gezdim Jsb veya torpedo alayım diye Denizlide bulmak zormuş anladım. g;$i Hatta ilginç bi diyalog oluştu bayinin biri ile bu pelletleri sorduğumda bilader uçak mı düşüren al sana Avsan dedi koydu önüme :) Bakış açışı sadece av olduğu açık ;grin; Neyse gezerken bu Pellete rast geldim adını duymadığım bi pellet deneyen tecrübe eden var mı ?


    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/16/vqr2z.jpg]

    Eyvallah Denizliden havali sever bulunuyomuydu ya :) Geçen gün av bayine gittim dedim ki jsb,h&n veya Gamo var mı dedim pellet alacagım adam uçak mı düşürcen bilader al sana avsan dedi :D umudumu yitirmiştim.

    Ben merkezde oturyorum burda bulamadım ilçeye gittim varmış aldım ordan Teşhir ürünü zaten bu ucuza aldım :) diger ay Hatsana yollıcam bakım için şimdi baktım yay oldukça yagsız :)