Nothinglose adlı kullanıcının mesajları

    Firma kargo ücretini karşılamak zorunda diye biliyorum. fatura fotokopisiyle gönderin yapsınlar bende de gamo shadow igt var bahsettiğiniz problem yok. Normal de oynamaması lazım. Alo 175 tüketici hakları arayıp öğrenebilirsiniz detaylı bilgiyi.

    atışlar gerçekten çok başarılı tebrikler. ama grupmandan çok field target atışı gibi olmuş. yani dürbünün sıfırlamasını çok güzel yapmışsınız ama hedefe her vuruşta nişan noktanız muhakkak tahrip olan hedef sayesinde küçük bir miktar da olsa kayacaktır. size tavsiyem dürbünün clicklerini aklınızda tutacağınız bir sayı kadar değiştirin. mesela 8click sağa ve 8 click yukarı gibi. sonra tam hedefe nişan alıp atığınıza hedef noktanız hiç tahrip olmayacak ve grupmanınız çok daha fazla küçülecektir. daha sonra tekrar cliklerinizi tuttuğunuz sayıya göre düzeltip sıfırlamanızı normale döndürürsünüz.


    haklısınız. yanlış bilmiyorsam sporcular da diopter dediğimiz nişangahta hedefin merkezine değil çerçevesine odaklanıyor. bir de şunu denemenizi tavsiye ederim. artıkılın kesişim noktasından geniş olmayacak şekilde bir merkez noktaya nişan alıp atış yaparsanız grubun inanılmaz daraldığını göreceksiniz. hedefin merkezi ne kadar küçük olursa atışlar o kadar dar bir alanda toplanıyor.



    Önerileriniz için teşekkür ederim atışlarımda önerilerinizi muhakkak uygulamaya çalışacağım.

    Tebrikler,igt nin değil ama fabrikasyon yağlama dolayısı ile bir süre sonra tamamen oturacaktır.Ben bu tüfeğin genel olarak çok başarılı ve istikrarlı buluyorum.(kısa ve orta mesafede)yaylı tüfek olarak da dikkate alınması gereken bir seçenek olduğunu düşünüyorum.


    Teşekkür ederim tavsiyeniz üzerine aldığım 8.44 grain jsb pelletler ile şuan memnunum. Tüfeğin ağırlığı,sesi,tepmesi çok düşük bunlar beni cezbeden özellikleriydi. Hatsandan sonra baya iyi geldi bu tüfek desteksiz bile 15-17 metreden su şişesi kapakları vurulabiliyor ard arda.

    Merhaba arkadaşlar,
    Gamo Shadow igt tüfeğimle 48 metrede yapmaya çalıştığım grupman tüfekle henüz 50 atış anca yapılmıştır. Gerçi igt sistemin alışma süreci vs yoktur sanırım.



    Pellet: JSB Exact Diabolo 4.52 8.4 grains
    Tüfek: Gamo Shadow İGT 4.50
    Rüzgar sıfır gibi bir şey
    Hava ay ışığına yakın ama telefonlarla aydınlatma yapmıştım.
    Mesafe lazer metre ile ölçüldü. 48 metre.
    Dürbün : Hawke 3-9x40
    Destekli 10 atış yapıldı.


    Tüfeği 12 metreye sıfırladım. 2 pellet genişliğinde grupman yapıyordu bu mesafede. Chairgun dan destek aldım.


    Tüfekle anlaşmaya başladım sayılır tetiğine git gide alışıyorum biraz tetik yolu uzun geldi bana ama alışıyorum. Para koymayı unuttum ama 1 TL kapatıyordu.


    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/xG1d5b.jpg]



    Buda yakışıklının resmi atış bu pozisyonda yapıldı.
    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/K66onE.jpg]

    Şöyle bir video var bunun gibi uygulasak nasıl olur acaba kısa sürede deneyeceğim.



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Var arkadaş ya 1500 tl verdik tüfek pompa aldık üstüne bide tüp aldık kullanmak nasip olmadı ne talihsiz adamım ben şimdide tüfek dolum yapılan yerden hava kaçırıyor fısssss... 10 dk oldu 200 bardan 190na düştü ben ne yapayım şimdi yeminle pcp den soğudum!..


    Tüpü tamamen boşaltıp tekrar doldurdum, şuan hava kaçırmıyor hava çok soğuk ondan mı oldu bilmiyorum..

    Merhaba,


    Hatsan BT65 SB- LW modelini kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum. Tüfeğimle henüz max. 200 atış yapıldı. Tüfek 200 den 100 bara kaç atış yapabiliyor? Ben Gamo pro hunter 15.43 grain ile 20 atış yapabiliyorum. Evet 20 atışta tüfek 200 bardan 100 bara iniyor. Sizde de durum aynı mı? Altta verdiğim değerleri başka bir forumdaki arkadaş aynı tüfeğin lw olmayan modeli ile denemiş. Tüp hacmi ikimizde de 250 cc bu kadar fark nasıl olabiliyor. Hiç bir modifiye yok, tüfek ilk geldiğinde yaptığı ölçümlermiş..




    Merhaba,
    Pcp den an itibariyle soğumuş bulunmaktayım 1.nedeni hil.al.av dan gelen tüp ve dolum aparatı uyumsuzluğu bunu forumdaki arkadaşlarının tavsiyesi üzerine çözdüm çok şükür fakat şimdide tüfeğe hava basılan yerden hava kaçırıyor toplasan pompayla 3-4 kez dolum yapıldı. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar Bayram zehir oldu bi kullanamadık tüfeği onca para saydık tüfek pompa tüp vs. Daha atış yapamadık şimdi hop servise mi göndercem??

    Mng kargo Bayram nedeni ile aparatı getirmedi Cumartesi şubeye ulaştı fakat dağıtıma çıkmadı.. Bende gidip o ring buldum ve teflon bant sararak aparatı tekrar denedim hava kaçırma olayı gitti fakat dolum göstergesi 100 bardan yukarı çıkmıyor öylece bekliyor tüfekte 110 barda hiç oynamıyor şimdide havamı bitti içinde :s

    Dolum aparatını tüpe takıyorum iyice sıkıyorum fakat basınç göstergesi 360 derece çok kolay dönüyor bunu belirttiğimde tüpe uyumsuz dolum aparatı deyip yeni dolum aparatını kargoya vermişler bile.. Dolum aparatı bana ulaştığında bendekini yollarım kendilerine, gelen aparatta olmazsa hepsini paketler yollarım. Pompaya devam deriz artık.. Bt 65imi 7-8 dk da 100 bardan 200e dolduruyorum nefes nefese, 20 atışta 100 bara düşüyor atış zevki filan yok yani...60 atışta pertim



    Dolum aparatının resmi


    [Resim Engellendi: http://t1310.hizliresim.com/1g/b/tftm8.jpg]