MANKU adlı kullanıcının mesajları

    Kralın her modeli isabet konusunda şüphesiz zaten başarılı,, bıgmax ıcın 6.35 daha mantıklı 250 bar sözkonusu,,yarı otomatıkler ise kısa orta mesafe çok eglencelı tüfekler bende düşünüyorum ancak uzuna atışta ve isabette manueller kadar basarı beklenemez,hava tuketımlerı bıraz daha fazladır

    Şu durumda kral alacağım kesinleşti. Fiyat performans olarak önde duruyor. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sağolun.

    Bu arada, kullanımı hoş gibi gözüken ama almaya cesaret edemediğim yarı otomatik tüfekler var. Bu tüfeklerle de uzun mesafe atışları yapılabilir mi? Teknik, mekanik olarak otomatik yuklemelerde problem yaşatıyor mu? Pellete zarar verip, isabet te olumsuz bir durum oluyor mu? Tavsiye edilir mi bu otomatik modeller? Teşekkürler.

    Syn. Karamurat

    Söylediğiniz tüfekler gerçekten güzel gözüküyor. Hercules yakından takip ettiğim bi tufek. 2. El uygun bir tüfek denk gelirse büyük ihtimal kaçırmam alırım. Kral monarch beklemeye değer mi zaman gösterecek :)

    Syn. Atos

    Uzun uzun acikladiginiz için teşekkür ederim. Son cümlenizde de söylediğiniz gibi, bana da mantıklı gelen big max gibi duruyor. Ama pek bi atış yada gurupman videosu bulamadım. İsabet benim için çok önemli. Acaba isabeti iyi bir tüfek midir? Bu arada 6.35 mm düşünüyorum.

    Arkadaşlar hali hazırda çok severek kullandığım, gerek yakın mesafe gerek uzak mesafe atışlarında beni hiç uzmeyen at44 tüfeğimi sattım ve şimdi yeni çıkan tufeklerden bir model almak istiyorum. Tufege verebileceğim max 1500 tl. Sıfır veya 2. El olabilir. At44 ü 5 yıl civarı kullandım ve bu tüfeği de uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. Beni her yönüyle tatmin etmesini istiyorum. Ustalardan tavsiye bekliyorum. Yeni çıkan bigmax 250 bar veya hercules 2.el uygun olur mu sizce?

    31.10.2017 yani bugün akşam 21:00 itibariyle tekirdağ a askere gidiyorum, yorumlara cevap yazamazsam kusura bakmayın. Selametle.

    Syn. Ramazan B. İyi dilekleriniz çok çok teşekkür ederim, umarım bir gün hayaliniz gerçek olur. Tanıdığım bir abim 67 yaşında yeni motosiklet sürmeye başladı. Geçen ay 2500 km tura gitti. Allah herkesin gönlüne göre versin. Hayırlı günler.

    Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim. Namlunun hafif one doğru kaydığını fark ettim. Yani hava namluya temas etmeden yarıdan fazlası namlu girişinde etrafına dagiliyordu. Vidalari gevşetip namluyu biraz geri çektim ve işlem tamam. Şimdi en sert ve en ağır peleti bile tek pompa da atıyor. Teşekkürler.

    Herkese merhaba,
    Zoraki hp 01 ultra tabancam tek pompa da, hatta bazen 2 pompada bile atış yapmıyor. Önceden böyle bir problem yoktu. Oring ölçülerini internet üzerinden temin ettim, ama nerde satılır bilmiyorum. tamire göndermem gerekirse hangi adrese, nereye göndereceğim?
    Saygılarımla
    İyi forumlar.

    Evde boştayken, kullanmadığım eski okul kitaplarım üzerinde güç denemesi yaptım. Buyrun videosu;


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.