Geçmiş olsun kardeşim...
Sağolasın abi.
Umarım başıma gelen bu olay herkeze bir fikir olur." Setuskur fazla kapatılınca namluda sıkışıyor" kesin bilgi ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Geçmiş olsun kardeşim...
Sağolasın abi.
Umarım başıma gelen bu olay herkeze bir fikir olur." Setuskur fazla kapatılınca namluda sıkışıyor" kesin bilgi ![]()
yeni model tüfeklerde setiskur 15-17 tur dönüyor. eskilerde 8-9 tur arasında boşa çıkıyor. yazayım diyorum yanlıs bilgi vermekten korktum. geçmiş olsun
Sagolasın cemal kardeşim.
Aynen dediğin gibi ilk açtğımda tam 9 yada 10 tur faln açmıştım.
Evet alttan pim takarak yapıyorum ayarı. Tüfeğimin ayarı sondaydı uzun mesafe için scubam 190 bara düşünce ayarı kapamak istedim malum fazla hava harcıyor sürekli hava basıyoruz. Bu sebepten fazla kapamışım sanırım. Basınç pelleti fırlatmaya yetmedi. Namluya sıkışıp kaldı.
Bu arada namlu yivsetinin de hatalı olduğunu görmüş oldum.
Abi sorunu tamamen çözdüm ve tüfeğimi servise göndermeyeceğim için çok mutluyum:)
Setuskuru iki tur daha açtım ve attı. Hava basıncının pelleti fırlatmaya yetmediğini ögernmis oldum. En düşük haliyle bile atması gerekir diye tahmin ediyodum ama öyle değilmiş. Şuan 7 tur açik hava sarfiyatıda gayet güzel. ![]()
Yivsette bi ezilme var ferhat abi. Tufegi sokmuskn temizledim duruyo setuskuru biraz daha açıp tekrar seneyeceğim. 5 tur açıktı ama iki tur daha açip bakicam abi.
Dediğiniz gibi bnmde aklıma gldi valf açmıyormu diye.
Namluyu söktüğümde pelleti elimle koyup iktirmeyi denedim ama malesef. Taş gibi oturuyor namluya gitmiyor ileriye.
Pelleti cıkarttım tekrar attım olmadı. Sonra namluyu söktüm ve ne göreyim. Yivsetin bi kısmı tam namlu başlangıcında silinmiş. Kazınmış gibi sanki. Yani hatsan yolu göründü.
Herkeze merhabalar abilerim kardeşlerim.Şuan evimin üstünde kapalı alanda grupman yapmak için hazırlandım ama bir sorun var. Tüfeğimi pelletleri atmıyor.
Şöyle atmiyor; tetiğe basıyorum ve pellet namlunun içinde 10 cm falan ilerlemeden sıkışıp kalıyor. Acaba pellettenmi diyerek çeşitli pelletleri denedim ama olmadı. Sanki her defasında da aynı yerde takılıyor gibi. Tüfeğimin setuskurunu komple kapayıp 5 tur açtım ve ilk denemmde bunlar başıma geldi.
Şuan öylece oturuyorum tüfeğin başında. Bu sorun ile ilgili yardıma ihtiyacım var. ![]()
![]()
Bişey değil bunu bir ABD vatandaşı görse olan bizim özel harekatcılarımıza olacak boşu boşuna komik duruma düşürüyorlar..
Koyu kısım sadece ortada olsaymış iyiymiş bu şekilde 5 tane çıkartsam deli mürekkep yer ![]()
Hayır ne görüyor acaba bakınca ![]()
buda kurtlar vadisinden
üstelik dürbün ters![]()
[Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/03/kurtlar.jpg]
vay ferhat abi tam konuyu okumaya başladığımda bu foto geldi aklıma paylaşayım diye sen benden önce davranmışsın ![]()
Ne gülmüştüm buna ya
Hadi yaylı kullanıyosunuz bari dürbünü düz takın ![]()
Elinize sağlık çok güzel olmuş Yanlardaki delikler hoş durmuş ve kundağın damarları piyasaya çıkmış .10 üzrinden 10 ![]()
ikiside aynı güce sahip sadece kurma kolu farklı. BT65 sb lw Bt65 rb lw.
bat65 ve at44 ile yapılan karşılaştırmalarda genelde kazanan at44 olmuştur.
Arkadaşlar, konuyla ilgili tüm sorularınıza ben cevap vereceğim fakat şu an mesai saatleri nedeni ile pek müsait değilim.
herkes hayalinde ki yerli pellete yakında kavuşacak.Ve inanın Dünya da belki de eşi benzeri olmayan özelliklerle gelecek bu ürünler.
Ancak öncelikle biraz sabredelim lütfen.
Hadi hayırlısı. Iyice meraklandk artık
deldiği tüp bizim aygaz tüpleri kadar kalın değil sogutucu gaz tüpü imiş yalnız tabiki gücü oldukça iyi ancak bizim aygaz tüpünü deleceğini zannetmiyorum biri çıkıpta boş tüpe atış yapıp video çekip paylaşırşarsa meraknımız diner makbule geçer
Aman dikkat facia yaratmayalımda ![]()
Videoyu goremedim ama izlemistim daha once. Gamo rocket olmasi lazim. Ucundaki çelik bilye sayesinde bayağı etkili oluyor.
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/GnodP3.jpg]
Namlulara bağlanan bir aparatla ile simülasyon atışlar yapıyorlar sanırım. Havalı atış konusunu aradım ama tek bulabildiğim bu