Ultra ya kısa namluda takılabiliyorsa çok iyi.
HuseyinACR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet ultrAyi daha guçlü olduğu için tercih ediyordum ama namlu farkı hoş durmuyor tabiki daha düzgün bir atış imkanı sağlıyordur ama sökülebilir namlu yapsalarmış keşke..
-
Tesekkurler.
Aklımdan geçen ultraydı ama sanırım ultra olanların namlu uzun. -
Merhabalar. Yeni konu açmadan buradan size birşey sormak istiyorum . Bende zoraki almak isteyenlerden biriyim kafama bir konu takildi. Genelde tabancanin namlusu uzun görüyorum hep açıkcası hoşuma gitmiyor extra uzunluk. O extra namlu çıkıyormu acaba çıkarsa moderatör takılabiliyormu. Bu alttaki fotoda mesele iki tabanca da aynimi yoksa namlu uzun olanla olmayan olmak uzere iki ye mi ayriliyor. Çok konuştum kusura bakmayın kafama takıldığı için sormak istedim.[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/6Rqq67.png]
-
eline sağlık abi.moderatör üretimine girmeyi düşünüyormusun ?

Uretime kara verirsen benide listeye al ferhat abi
-
Benim at44 ümünde setuskur ayarı açık ve en iyi ince mehmet 30 graini atıyor. 225 metreye kadar atış imkanı veriyor.
Ama güç açıkken grupman yapması biraz zor. Grupman için en güzel yöntem ya orjinal hali yada daha da kısık.
-
At44 ile 30 grain atılmaz demissiniz. Bunu normal namlu olan içinmi söylediniz ?
-
Pompa olayı hava sıkıntısı olmayan elinin altında her daim hava basabileceğin bir alet ama gerçekten zor oluyor. Ben 5 ay falan kullandım inanırmısın bikere doldurunca kollarda derman kalmıyo eli ayağı titriyor insanın
o yüzden ikinciye sıcak bakmıyor. Sonra scuba aldım ve atış yapmanın pcp nin zevkini asıl ozaman yaşadım. Etrafında dolum yapan yerler varsa hiç pompaya bulaşma . Üşengeç isen hiç bulaşma

-
hayırlı olsun mod 125 kullanan biri olarak bt65 alman isabetli olmuş

-
Nekadar güzel . Kim istemezki böyle her çeşit hayvandan beslemek. Hobilikten çıktı demişsiniz normaldir resmen fabrika kurmuşsunuz. Harika..

-
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Tüfeğinde hayırlı olsun kazasız belasız atışlar. Bu hobiye bulaştıysan bırakamazsın
bugün mod 75 yarın pcp:-) . -
hayırlı olsun abim kazasız belasız kullanman dileğiyle.

-
Kendi konumu hortlattım
Konuyu 2013 ün 9 ayınca açmıştım ve vortex merak konusuydu. Sonunda merak konusu olan piston sahalarda .
-
Hele şükür piyasaya sürüldü. Biraz geç oldu ama neyse.
Bakalım kullananlarında fikrii almak gerek yakında kullanım izlenimleini görürüz buralarda. Piyasada da bir oynama olacaktır muhtemelen.
Bu arada sanırım elimizdeki tüfeğimizede taktırabiliyoruz . Uygun modellere yani. -
hayırlı olsun metehan allah nazarlardan sakınsın bu ne güzellik
Kazasız belasız kullan inş.
Bombayı fena patlattın yine
-
Hava kaçırmayla ilgili birşey söyleyemeyeceğim ama setuskurun atış esnasında oynayabileceğini duymustum. Bunu önlemek içinde alt kısımdaki pim deliğine bir parça takıp dönmesini engelleyebilirsiniz.
-
At44 long ; daha güçlü
Lw namlu; daha isabetli

-
abi ben pcp de yeniyim bildiginiz üzere bu pompa evet zor ama gülü seven dikenine katlanır ben sevdim pompa ile doldurmayı hergün atış yapma imkanım olsa spor salonuna gerek kalmaz..

Tüfeğinin şuanki ayarı ile 50 kadar atış yapıyosundur büyük ihtimal. Bu şekilde pompa ile doldurmak herkezin canını sıkmayabilir tabiki. Bnm demk istediğim ayarı açtığın zaman 50 atışta dolduruyosan 20. 25 atışta bitiyor ve dolum gayet zor olur.
tüfeğimi alalı 1ay kadar oldu 2el aldım ve setuskur ayarı ile hiç oynamadım aldığım kişi ise fabrika ayarları ile duruyor dedi atış sayımın fazla olmasının nedeni acaba 15graın kullanmam mıdır setuskur ayarını düşürsem galiba bi 75-80atışa çıkar diye düşünüyorum:-) ama ne kadar doğru olur denemeden bilemem.

Aynen ayarı kapatırsan atış sayın yükselir. Tabiki atış mesafeside düşecek. Uzak mesafe atmam güzel grupman yapayım diyosan gücü düşürebilirsin.
-
60 atış gayet güzel bir rakama tabiki ama 200 bar ile 90 bardaki atışlar çok farklı olunca insanın sinirleri bozuluyor
Setuskuru açınca bu atış sayısı bayağı bir düşüyor. Scuba tüp olmasa iki günde tüfekten soğutur yani

-
5.52 için birşey diyemiycem ama yaylıda ince mehmet tavsiye etmem 30gram ise hic tavsiye etmem tüfek sniper olsa bile.