HuseyinACR adlı kullanıcının mesajları

    hatalı yerlerini bilemicem ama kullanılmış bir tüfekte bu tür aşınmalar normal değilmidir. Onun dışında deliği yanlış yere delip tekrar başka yere delmeleri bunlar elemanların hatası bence ve her üründe olduğunu sanmıyorum... Ama tabikide ucuz ürün etin suyu kara olur 8o :thumbup:

    Bende düşünüyorum alışverişi ama düşünüyorum daha.. Bi arkadaşım aldı bu forumda var oda iki kişi hawke aldılar 6-24x50 . Şuankullanıyor dampa ile sanırım ama çin üretimi olduğu için ucuz malzemeden yapılmış dedi ama kullanıyo.Yaylıda pek tavsiye etmiyoda pcp de güzel olur dedi :thumbup: :thumbup:

    Bende düşünüyorum alışverişi ama düşünüyorum daha.. Bi arkadaşım aldı bu forumda var oda iki kişi hawke aldılar 6-24x50 . Şuankullanıyor dampa ile sanırım ama çin üretimi olduğu için ucuz malzemeden yapılmış dedi ama kullanıyo.Yaylıda pek tavsiye etmiyoda pcp de güzel olur dedi :thumbup: :thumbup:

    dizi kaç yıldır ekranlarda sinemalarda bile oynadı tonla para kaldırdılar halada kaldırıyorlar ama dediğiniz gibi seyirciyi keriz yerine koy. Tabi seyirci nereden bilecekki! Samanyolunda mıydı neydi şevkat tepe vardı onların kullandıkları silahlarda sahteydi ama en azından gerçeğiyle aynı orantıdaydı makinalısı hepsi vardı. Koskoca yapımcı bulamamışmı adam gibi bi tüfek bari crosman silahlarından falan kullansalardı :)

    Hiç şaşırmadım, bir bölümde figürana gerçekten araba çarpıyor, çekimi kesmeyip devam ediyorlar, sonra zahmet edip ilgileniyorlar...


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    bukadar olur yani... Okadar aradım heryerde video var ama arabanın çarptığı kişi ile ilgili bilgi yok ... :him:s :him:s

    Ebay ve seben.com üzerinden yapilacak olan alisverisler icin Paypal ödemelerini Kabul ediyorlarmis. Türkiye ab ülkeleri icinde olmadigi icin banka havalesiyle ödeme Kabul edilemeyeceginden bahsedilmis. Ödemenizin PayPal üzerinden yapilacagini varsayarak teknik aksaklik olusmus ise sorun cözülene Kadar bekleyeceklerini de eklemisler. Ve para Transfer aninda Euro secenegine dikkat etmeniz de gerekiyormus.

    Bilgi ve çeviri için teşekkürler .. YAni kısacası kredi kartı yok ise biraz uğraşmak gerekiyo ..

    -mesajın orjinali --


    Hello,


    Thank you very much for your message and your interest in our products!


    Unfortunately, we do not speak Turkish. We used Google translator in order to try to understand your message and hope we understood it correctly.


    We prefer Paypal payments. Please use the “Pay Now” link in the ebay listing (purchases in ebay) or your invoice (purchases on www.seben.com) to pay through Paypal. You can also go directly to www.paypal.com and choose to send a payment directly to the following email address: service@seben.com.


    If you have to wait for your registration number or experience another problem with Paypal which can be clarified soon, we can wait until you receive it or resolve it!


    "Pay in advance" means you would have to pay via bank transfer. Since you are from a non-EU country, we unfortunately can't offer you the option of a bank transfer; unless you choose to pay for the bank fees and add the fees which are always deducted on our side. Please inform yourself at your bank! Furthermore the currency of the money transfer must be Euro. Please ask us for the total in Euro. We truly recommend to register with paypal on www.paypal.com and send the payment by Paypal.


    We hope we were able to help you. Should you have any further questions, please do not hesitate to contact us again.

    Sebenden gelen msjı çevirip paylaşıorum..(Gerçi bu siteye ihtiyacım kalmadı ravenksk abimde varmış ondan alıcam...)




    Merhaba,


    İletinizin ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz !


    Ne yazık ki, Türkçe bilmiyorum . Biz mesajı anlamak için denemek için Google çevirmen kullanılır ve biz doğru anladım umarım .


    Biz Paypal ödeme tercih ederim. Paypal ile ödeme" Şimdi Öde "ebay listeleme linki ( ebay alımları ) veya fatura ( www.seben.com üzerine alımları ) kullanın . Ayrıca www.paypal.com doğrudan gitmek veaşağıdaki e-posta adresine doğrudan ödeme göndermek için seçebilirsiniz : service@seben.com .


    Eğer kayıt numarası için bekleyin ya da yakında açıklığa kavuşturulması edilebilir Paypal ile başka bir sorunla karşılaşırsanız varsa bunu almak veya çözmek kadar , biz bekleyebilir!


    " Peşin ödeme " Eğer banka havalesi yoluyla ödemek zorunda kalacak demektir . Eğer AB üyesi olmayan bir ülke olduğundan , maalesef size bir banka transferiseçeneği sunamıyoruz , sizbanka ücretleri ödemek ve her zaman bizim yanımızda düşüldüktenücretler eklemek için tercih edilmiştir. Bankanızdan kendinizi bilgilendirin ! Ayrıcahavalepara birimi Euro olmalıdır . Eurotoplam için bize danışın . Biz gerçekten www.paypal.com üzerinde paypal ile kayıt ve Paypal ileödeme göndermek öneririz.


    Biz size yardım etmek için başardık umuyoruz . Eğer başka sorularınız varsa, tekrar bizimle irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz .