Evet tüfek ruhsatı ayrı bir olay av belgesi ayrı.Av tüfeğini aldıktan sonra ister çıkartırsın ister çıkartmazsın avlanma belgesini. Ama avlanacaksan çıkartmalısın yakalandığın zaman cezası büyük.
HuseyinACR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Avlanma belgesi ayrı. Bunlar tüfek satın alma ve bulundurma için.
-
Herkeze merhabalar 2015 yılı tüfek ruhsatı için gereken belgeleri paylaşacağım bu bulunduğunuz yere göre değişirmi bilemiyorum ama benden istenilen belgeler şunlar...
Umarım düşünenlere fikir olur....Kırmızı daire içinde olanlar benden istenen belgeler.
-
Ah şu arkadaşlar yokmu . Bende bi kaç defa verdim ama özellikle on kere yapmamaıs gerekenleri tekrar ederek

-
Bukadar mükemmel bir işcilik ancak cnc tezgahtar çıkar ama siz eldeki aletlerinizle yapmışsınız buda nekadar usta olduğunuzu gösterir.
Elcik kısmınndaki bütürlü yerine kadar tüm ayrıntıları süper.
Elinize sağlık. -
Abi bilya pelleti mundar etmiş

-
Hadi bakalım abi resimleride at ama

benim aklımda da pelletin ucuna mantar yapıştırmak var. Denk gelirse alıp denemeyi düşünüyorum:) Bennimki tahribattan çok şatafatlı olsun
-
Aslında yapılması kolay görünüyor.
-
Değişik bir şey olmuş ferhat abi ama ağırlık noktası arka taraf olmuş sanki. Buda demek oluyorki pellet hedefe kıçıyla vuracak
Tabi bi düşünce
-
Ferhat abi bak bu çok iyiymiş mesela.
90 dolara dürbün alıştım bunu neden almayayımki dimi
-
Malesef öyle bir şey mümkün değil
Durumları iyiyse uygun fiyata sat biraz daha koy yeni bir dürbün al. -

bence direk bitane 6-24x50 dürbün al böyle şeylerle uğraşma 
-
Onceliklen herkese saygılar forumda yenibir sayfa açmamak için affiniza sığınarak konuyla pekte alakası olmayan birşey sormak istiyorum yurt dışından mesafe ölçer alinabinirmi ? Gümrükte herhangibir bir sıkıntı olusurmu.
Alabilirisn sıkıntı yaşayacaüğını sanmıyorum dürbün geirtebildiğimze göre oda gelir elbette. -
Bende at44 kullanıyorum ve ince mehmetin 27 ve 30 gramlık pelletlerinden kullanıyorum süreki ama sıkıntı yaşamadım hiç. Aksine uzun mesafe atışlarında solid çok iyi iş çıkartıyor. İsabet olarak pek iyi olmasada. Ha bir kez sıkışma yaptı onun sebebide tüfeğin güç ayarını bayağı bir kapamıştım atamadı
namluda kalmıştı. -
Ferhat abi tekerlekli metre projesi ne durumda bak hobidaşlar madur

-
Google Earth var ama onunla ölçmek için ya pc yi yanında taşımalısın yada atıştan sonra ölçebilirisn
Ha param var dersen bitane mesafe ölçer alırsan rahat edersin
[Resim Engellendi: http://www.avfoni.com/dosya/2014_09/k_566015643417904.jpg] -
Bt65 kullanmadım o yüzden kıoyaslama yapmam yanlış olur. Ama at44 ünüz var sanırım yani güç için bt65 almaya gerek yok bence
ayarı yükseltip istediğiniz güce getirin. Ha illa tüfeği değiştiricem diyorsanız hatsan dışında güzel pcpler var 
-
at44 için bunlar kolay şeyler
Tebrkler güzel atış -
Setuskur ayarını kaç tur açtınız ? Hemen hemen BT65 Gücünü yakalamışsınız sanırm?
Yanlış hatırlamıyorsam komple 9 tur açtım ve 2 veya 3 tur kapadım. Aşırı derecede hava harcıyor ama mesafe inanılmaz

-
Bu pcp mi oluyor şimdi
O değilde zaten roque 357. ye bakıp bakıp iç çekiyorum birde bu çıktı
Büyük ihtimalle türkiyeye buda giremez heralde.