Bnde 125 sniper kullandim şuan rafta. Bitane dürbün yedi. Sonrada kndi başını yedi
yayı çok sert yumuşamadı birtürlü. Sanırım şuan yay kırık .
HuseyinACR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba hobidaşlar.
Havaların sıcak olması sebebiyle tüfekleri bir çoğumuz rafa kaldırdık. Bu sebepten kendimi zıpkınla balık avına verdim tekrardan. Bir yıl boyunca acemi olarak çokta derinlere dalamadan nemrod marka 45 zıpkınımı kullandım. Artık yenisini alıp kendimi geliştirmek istiyorum.
Biraz araştırdım ve bir çok sitede apnea powerpoint önerildiğni gördüm. Birde siz hobidaşlarıma danışmak istedim. Şuan 75lik olanı var aklımda ama 90 lıkta öneriler içersinde. Powerpoint modeli hakknda tecrübesi olan veya önerebileceğiniz ugun fiyatlı( max 200tl) zıpkın varmıdır.
Düşündüğüm zıpkın şu. -
Baya uzun zaman oldu piyasaya sürülsede kullansak ..
-
bt 65 ve at44 arasında kalındığı zaman genel olarak at44 long kazanmıştı
-
Bu mevsimlerde kullanıcam balıkta deniz kenarında faln. Cok fazla pahalı olmasına gerek yok . Decathlonda fiyatlar hep degerinin ustunde oluyo deniyodu ama yinede bi ugrayacagim tesekkurler.
-
Merhaba hobidaşlar ben bir çadır almayı düşünüyorum en fazla iki kişi kalırız ama rahatlık açısından 4 veya 6 kişilik olmasını istiyorum. Sitelerde binbir türlü her fiyata var ama insan görmeden güvenemiyor işte. Almadan önce siz hobidaşlarada danışmak sormak istedim. Bna önerebileceğiniz 4 veya 6 kişilik kullandığınız ve kalitesi iyi olan çadır veya marka varmıdır acaba. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.
(Konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim) -
Bildiğim kadarıyla namlu farkı var sadece.
Havalı silah kullanıpta zoraki edinmeyen yok diyebiliriz.
-
Ferhat abi valla elinden hersey geliyo maşşallah. Ellerine sağlık .
-
15 m. Için doğal sonuçlar. Tüfeğine iyice alıştıktan sonra aynı güzellikleri atışları daha uzun mesafelerden de yapabilirsin. At44 buna elverişli.
Bu arada tüfeğin hayırlı olsun. -
ŞAVK çok bekletti bizi
Geç olsun güç olmasın. Allah utandırmasın. -
Hiç alakası yok arkadaşım, bizim takım sadece keyif hobi ve güzel paylaşımı amaçlıyor, yarışmalarımızda birinci olanı değil sonuncu olanı tebrik ediyoruz,
Tüfeğinizin markası modeli ve sizin deneyiminiz hiç önemli değil,
takım kurallarını okursanız sadece mütevazi ve düzgün adam olmak yeterli, odun ateşinde sucuk pişirmeyi bilmeseniz de olur biz Cem le hallediyoruz nasılsa
Her zaman dostlarımızı ve dost olabileceğimiz hobidaşları bekliyoruz...Tabikide samimiyetinizden şüphem yok ve hepinizin nasl iyi insanlar olduğunu az çok buradan biliyorum. Ama sizin kadar iyi atışcı ve tecrubeli oldugumu düşünmediğim için ister istemez bir çekingenlik oluyor. Ama inş ilk toplanmada bende aranıza katılmayı plalıyorum

-
Cok güzel bir gün olmuş eğlenmişsiniz bukadar atış alanına bukadar yakın olmama rağmen birtürlü nasip olmadı katılmak. Gerçi aranıza gelip rezil olmakta var

-
yayın başladı
-
Norica ban kadar dandik pellet görmedim. Ha birde yerli malı rocket :\
-
Bu raylar kolay bulunuyor yapması kolay olur sanırım ama nasl monte ettiniz onuda bi öğrenelimde

-
Pompa kalp krizi geçirebilir
Buna çok güldüm

-
Buda çok güzel görünüyor abi. Bu ve ürettiğiniz pelletlerin stoğunu fazlaca tutmanız gerekiyor bence. Zira yetiştiremeyebilirsiniz satışta

-
Bende o siliklik yüzünden sıkışıyo sanmıştm ilk başta.
-
Bende ikinci pelleti namluya sürmedim yani bilinçli biri öyle birşeyi yapmaz zaten:) namluyu sökmemistim hiç o yüzden tahliye deliğinden falan haberim yoktu. Sonra olmayınca söktüm namluyu ve ozaman gördüm deliği:) bu olay sayesinde öğrenmiş oldum tüfeği. Tetik mekanızmasıhariç tabi.
-
Ozamn bu bnim tüfeğimde sorun var değilde standart yok mu demeliyiz. Üstelik bnmki tamamen kapalı bile değildi . Hatta boşta attığımda hiç pellet sıkışmasına yol açacak bir güç gibi hissettrimiyordu. Ama basıncın şiddeti yeterli gelmedi.