HeadHunterMurat adlı kullanıcının mesajları

    Evet abi bu silahi kullananlarin sayisi oldukca az...Black fusiondan bende kullndim ama hunter 1250 yle kiyaslarsak aralarinda cokk fark var guc isabet her yönden...Soyle soyliyeyim gomo rocketle fusionun delemedigi celik sacı hunter cokk rahat deliyo ve silahin kendine has bi havası var ben gercekten cokk memnunum silahtan.
    Durbun konusunda da ayni seyleri düşünüyorum abi :)

    Ayrica bu silah icin forumda katir gibi tepiyo denilmis...Soyle soyliyeyim silahin uzerinde kendi ayaklariyla kullandigim Leapers ugt 3-9×40 durbunle geldigi gun sifirlama yapmistim ve yaklasik 4 kutu 250 lik pellet bitirdim ayar hala ayni 30 metreden cokk rahat kesme seker vurabiliyorum... :)

    Abi 16 grn jsb pelletle olcum yapma imkani buldum 5 atisin ortalaması 890 fps ydi hatsanla mukayese edersek eger guc stabilite ve isabet olarak kat kat iyi...daha once bende diana mod 54 kullandim diana daha isbaetliydi ama guc olarak hunter bana gore 1 adim onde...;)

    Arkadaslar öncelikle selaminaleykum...2 gun once siparişini verdigin GAMO HUNTER 1250 5.5 mm tufegimi bugun elime aldım cok şükür. Daha onceki GAMO BLACK FUSION 3 kez yay kirinca tufegi geri teslim edip hunteri siparis verdim...Tufek gercekten muthis bir guce ve magnum sinifi bir yayliya gore muazzam atış hassasiyetine sahip...Pek fazla vaktim olmadığı için fazla atis imkani bulamadim..Yinede bi grupman demesi yapalim dedik..Silah daha yeni oldugu için cedizel etkisininde payı oldugu icin durbunle pek atis yapmak istemedim açıkçası ama yinede dayanamayip Leapers 3_9×40 ki bu durbune asigim cokk kaliteli ve saglam bir durbun fiyatina bakılırsa ve 22.cal yaylilar icin özel imalat olduğunu okumuştum...Kendi ayaklariyla black fusionda yaklasik 250 pellet atmama ragmen en ufak bi ayar bozulmasi yapmadı ki black fusion hunterin yaninda cokk sakinn bi tufek ama yinede hunterdaki isabet hassasiyeti yokk !! Bunuda paylaşayım ve iste 3 atislik grupman denemem ve yakisiklinin fotolari nacizane... :)

    Arkadasim öncelikle hayırlı olsun...Bende bu silahtan kullanıyorum ve cook memnunum.Ama bi sorum olcak gamo whisper fusion pro yla bu silah aynimi yoksa varmı bi farklılık 33mm silindir çapı varmış bu dogrumu? Simdiden Teşekkürler kazasiz belasiz boll eğlenceli atışlar :)