Kkaya adlı kullanıcının mesajları

    peki Emir Bey At44 ayarını en son derece açsak ne kadar güçlenir tecrubelerinize dayanarak...?kaç şarjör atar bu durumda? birde 7 tur 8 tur gücü acabildiğimiz kadar açsak o çevirdiğimiz vida cıkar bişeyler boşa çıkar mı yoksa biryerde sona gelir durur mu? biraz karışık sordum ama:) teşekkürler.

    Ertuğrul Bey Valibey in tarif ettiği aletin nerdeyse aynısı burda var. Bakarsanız hersey tam olarak netleşir kafanızda. Kolaygelsin.

    Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Mesela zamanının gaddareleri de cok güzel. Fena mı olurdu büyük büyük dedelerden kalma bir gaddaremiz olsaydı. Hemen konuyla da bağlayalım; cocuğa toruna bir opinel bıçak yada benzeri hatıralar bırakmak herzaman düşüncemde. Evladiyelik sözcüğü kulağıma hep güzel gelmiştir.

    Evet Ferhat Bey o filimde vardı:))
    Tabi o filim ama geçenlerde bir belgesel izledim Japon geleneksel kılıclarını yapıyorlardı kılıclarında bir ismi vardı hatırlamıyorum... Çeliği ayrı usta dövüyordu keskinleten usta ayrı sapı yapan ayrı böyle bir gelenekselik bir törensellik üretimin her aşamasında...
    Selamlar.

    Ne yazıkki ambulans kazaları sıkça oluyor. benimde nöbette geçirdiğim maddi hsarlı kazalar var Allah herkesi korusun. kaza yapan sürücülerin hepsinin acemi olduğu fikrine kapılmayın kaza herkesin başına gelebiliyor. il müdürlükleri tüm ambulans sürücülerine düzenli aralıklarla ileri sürüş teknikleri dersleri veriyorlar. yanlış bilinen bir nokta da ambulansın kırmızı ışıkta kontrollü olrak geçiş üstünlüğü var fakat kazaya sebep olursa kırmızı ışıkta geçmenin ve kazaya sebep olmanın kusuru sürücüye ait burda bir üstünlük yok. Selamlar.

    Vidaların sağa dönük olması gerektiğini bilmiyordum. Sola dönük takmisim. Mod 125 sniperimde hiç sorun olmadan kendi x44 dürbünüyle oldukça da isabetli kullanıyorum. Taktığımdan bu yana ne dürbün nede ayarı bozulmadı. Selamlar.

    Bence kısa mesafede bile cok düşme yapıyor. Mod 125 bunu atarken zorlanıyor bence ve diger pelletlere göre atışta daha belirgin tepiyor. Isabetli olmadıgını da düşünüyorum. Diger pelletlere göre çarptığı metal alanlarda daha fazla iz bıraksada deli iliği daha az.

    Hayırlı olsun güle güle kullan. 4x20 bir dürbün alırsan 20 lira filandır, seni dampa alana kadar idare eder. 50mt ye kadar şişe filan vurabilirsin. Azcikta olsa dürbunle atış istegini tatmin eder. Ben öyle yapmıştım. Dampa alana kadar kendi dürbününü hiç takip kullanmadım

    İsa bey bende mod 125 sniper aldıktan kısa bir süre sonra sizinkiyle benzer bir sorun yasadım. Fabrikaya gitti geldi şimdi çok çok memnunum. Zaman geçtikçe alıştıkça vurdukça daha çok seviyorsunuz. İlk önce basit bir 4*20 bir dürbünle kullandım. 50 metreye kadar isabetli keyifli atışlar yaptım. Sonra dampayla kendi dürbününü kullanmaya başladım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Grupman hiç denemedim ama iyi bişeyler çıkartır diye düşünüyorum. Fazla konuşmadan yapabildiklerini video ve resimlerle desteklemek lazım yoksa söylenenler havada kalacaktır. İyi günlerde kullanın. Tüm arkadaşlara selamlar.