Tatar adlı kullanıcının mesajları

    Herkese merhabalar yakın zamanda elimde bulunan walther cp88 model havalı tabancanın double action atış kabiliyetini yitirmesinden ve sadece single action ateş edebilmesinden dolayı silahı söküp tamire çalıştım. Daha evvelde silahta horoz emniyetiyle ilgili parçanın yerinden çıkmasından dolayı arızalanmış, söküp tamir etmiştim. Silahı söktüğümde tetik yayının kırıldığını bu yüzden her atışta tetiği tekrar kurmadığını gördüm. Ufak bir sıkıntı da olsa kafama takıldı bu ufak yayı tekrar nerede yaptırabilirim. Hangi sektörden bunu yaptırabilirim. Aklıma sadece saat tamircileri geldi başka çözüm önerisi olan varsa yardımlarınızdan minnet duyarım.

    yalnız tabanca çok ses yapar eğer apartmandaysanız o iş yaş moderatör şart moderatör takılabilen bi tabanca edinin yoksa rahat atış olmaz

    teşekkürler ben genelde aniden söküyordum öğrendiğim iyi oldu geçenlerde silahın emniyet kısmındaki bir parça yerinde çıkıp silahın içinde oynamaya başlamıştı komple söküp toplamak çok zahmetli bir iş o günden beri daha itinalı davranmaya çalışıyorum.

    Merhabalar. Co2 tabancalarda tüpün kullanımı ile ilgili bir sorum olacak. Kullandığım umarex tüplerle yaklaşık 40-50 atış yaptıktan sonra haliyle randımanı düşüyor haliyle yeni tüpü takıyorum. Ama içerisinde bir miktar daha hava kaldığı için tüpü söktüğümde kalan havanın bir anda boşalması contaya zarar verir mi yani tüpü sonuna kadar kullanmak gereklimidir?