valibey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Meşhur KRM pelet ve AT-44 long lw
    sıfır rüzgar
    kapalı ortam,
    9 metre mesafe

kıyas yapmak isteyenlere ;)

Ahmet arkadaşımızın bir vakit yaptığı ev iç grupman.. uzun uğraşlarım sonunda sizler için arayıp buldum :)

kumpasla ölçülü olan at-44 long lw ile atılmış KRM ULTRA DOME grupmanıdır.

The content cannot be displayed because it is no longer available.
    The content cannot be displayed because it is no longer available.

Tüfeğini geçtim ben de şunlara bayıldım;

hollandandholland.com/product/silent-pointer-woven-silk-tie/

hollandandholland.com/product/mens-tweed-shooting-jacket/

hollandandholland.com/product/unisex-royal-cape/

klasik İngiliz tasarımı :P

ceket güzelmiş ama, bi tane işlemeli huğlu en ucuzundan şöyle omzuna, birde kasketli şapka :)

Affınıza sığınarak aklıma direkt şu sahne geldi :)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Allah iyiliğini versin emi Mehmet hocam.. :)

saygılar..

birde Kral'dan güzel bir alttan kurmalı yaylı hayalini kuruyorum,.. bekliyorum, haberleri ola ;)

Ancak şu bugünkü testte kullanılan pelet, Krm çok başarısız bir pelet olmasına rağmen mesafe yakın gibi olsada bence çok güzel sonuçlar çıkmış..
    Ki anladığım kadarı ile atıcı hatalarından tamamen izole edilmiş bir atışda değildi..

Yine videodan anladığım kadarı ile, valf,yay,regülatör konusu birbiri ile kullanıcıyı memnun edecek şekilde uyumlu..

Sonra o çok kullandığımız pcp deki atış esnasındaki rahatsız edici o mekanik ses yoktu galiba, sizler daha yakından duydunuz gördünüz, kıyaslarsak nasıl aralarındaki fark..

Birde bu gün yakından inceleme fırsatı bulan arkadaşlar şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğiniz şeyler varmıydı bu yeni üründe..

Yani lafı dolandırmadan sorarsam sizlere;

Bu yeni tüfeği alırsak memnun olurmuyuz. Forumdan biri olarak ne dersiniz bu konuda..Alalım mı, bekleyelimmi..

Beklersek daha iyi ama daha pahalı bir ürünle karşılaşırmıyız,
    yoksa Kral'ın satış bandındaki fiyatı her zaman bu seviyelerde mi olur acaba ?

Ne dersiniz, neler söylersiniz bize bu konuda ..

Bence bu hobinin aradığı enerji KRAL'da var..

Daha ne olsun, regülatör parasını düş (300TL), üstelik dışarıdan ayarlanabilir bir regülatör..
    geriye kalan para değil.. kundağamı sayarız, namluyamı, blok grubunamı belli değil.

Bence şuan Kral Arms tarafından müşteri lehine muazzam başarılı bir hareket var..

video konusunda da var bir bildikleri bence,

Öylesine basit bir video olsun istemedim demişti arkadaş, demekki daha canlı yorumların ve paylaşımların olduğu, hatta sizlerin olduğu bir ortamı tercih ederim gibi birşeyler demişti..

Daha önce bir arkadaşın dediği gibi, sanki diğer yerli malımız her ürününe bir videomu hazırladı da onlara bakıp aldık :)

Tenezzül bile etmediler..

Bence güzel olacak, belki bu üründe kusurlar olabilir.. iyileştirilmesi gereken yerler olabilir..

Ki daha dün airarms konusunda aa diana gibi kalite diye övüp övüp bitiremediğimiz markalardaki düzeltilebilecek kronik sorunları umursamayan o firmaların bu halini kabullenmiş bizler, bize ait olana karşı bu denli sabırsız davranmamalıyız..

Adam ayağımıza kadar gelmiş, burdan gelecek fikir ve önerilere sonuna kadar açık, ki yarında Yakacık'ta buluşma düzenleniyor, .

Kuru bir video istemiyorum deyişindeki kasıt buydu herhalde..

Olacak bence..

azıcık empati lütfen ;)

........
    Aynı şeyi şavk pelete yaptığımız ısrarcı tavrımızdan ötürü yaşadık, bende defalarca konu altından mesaj attım mesela..
    adamların kendini geliştirmesine düşünmesine izin vermedik, sonuç ne oldu; hüsran..

Olur böyle şeyler Emir abi, muhtemelen yeni yapılanmanın telaşından senin tüfek arada kaynamıştır..
    Bence bi süre sonra Senin listeyi Kral dolduracak umrarım ;)

Kral umarım servisini düzeltir. Bir tüfeğin yayını bir aydır takamadılar. Daha öncede aynı modelden (AI002 gamo cfx kopyası) vardı yayını değiştiremeyip 4 defa arızalı göndermişlerdi sonuçta yandan mandallı sevmediğim bir modelini göndermişlerdi bende o tüfeğin isabetini beğenmediğim için bir kenara atmıştım. Kargo parası tekrar vermemek içinde geri göndermemiş sırf isabeti için aynı tüfekten tekrar almıştım oda yay arızası çıkartıp beni kabuslara soktu bir aydır fabrikada gelmedi daha eğer tekrar yandan mandallı gönderirlerse eski gönderdikleri tüfekle beraber bunuda paketleyip krala hediye edeceğim.

Servisinden kesinlikle memnun değilim

ki servisi onca methedilen firma bile yapmıştı bunu.. aylarca beklettiği olmuştu ..

Bence bu hobinin aradığı enerji KRAL'da var..

• Daha ne, regülatör parasını düş (300TL), üstelik dışarıdan ayarlanabilir bir regülatör..

geriye kalan para değil.. kundağamı sayarız, namluyamı, blok grubunamı belli değil.

Bence şuan Kral Arms tarafından müşteri lehine muazzam başarılı bir hareket var..

eyvallah abi.
    o zaman bu metod uygulanabilir bir metod, deneyeceğim.

Genelde insan güçlü olsa da, kaslarını farklı pozisyonlarda kullanınca o güne kadar hiç faketmediği kaslarının olduğun anlıyor .. daha az yada hiç gelişmeyen kaslar, bağlar..

Mesela bir dönem vücut geliştirme sporu le uğraşanların hantal olduğundan bahsederlermiş..
    Almanya da özellikle odun kütüklerini kaldırıp atma gibi yarışmalarda o kadar kasa rağmen vücudun-kasların alışık olmadığı pozisyonda kullanılmasından ötürü herhalde,
    halen daha gelişmeyen yada eksik-güçsüz kalan kas gruplarının olduğunu farketmişler ve onlara göre daha az kaslı olan diğer sıradan insanlara göre çok daha başarısız performans sergiledikleri kalmış hatırımda..

nerde okuduysam.

;d;
    Hiç duymamıştım, çok sıradışı ve faydalı bir bilgi oldu benim için.
    saygılar abi..

enim dikkatimi çeken kısım dampanın ayar vidalarını sıktığınızdan bahsetmişsiniz. Bu kauçuk kısmın işlevini yerine getirmesini engellemiş olabilir. Çünkü (yanlışım varsa düzeltin) bu vidalar fabrikada belirli bir torkla sıkılır ve kurcalanmaz ! Bir diğer husus namludan çıkan duman. Bu dizel etkisini anımsatıyor. Bu tip olumsuzların silahın hız degerlerinde anormal farklar yapmasıda normal.

kızağa bağlanan yandaki civataları kastetmiş olabilir hocam..

mesela bu;

'Kraliyet' Royal Çifte Namlulu Tüfek

:) hediyesi

£113,500

Kalibrelerde .240 H&H: 7 mm & 8mm .577 ve da 600
    300'lük H&H: 9,3 mm .700 H&H
    .375 H&H: 500 3” NE
    Varil & Chambers "- 26" (66 cm 56 cm) helikopter yumru, geleneksel askı döngü ile.22 Bir katlama yaprak ile v-rearsight geniş, ay-koruyucu kombine öngörü.
    Eylem Geri eylem ve takviye, el-sökülebilir sidelock tasarım.
    Güvenlik Tetikler Ve Korumaları Çift Tetik Manuel ya da Otomatik Emniyet
    Stok Seçilen, Lüks veya Sergi Sınıf ceviz Kabza. Cheekpiece
    Geri tepme pad veya topuk plakası İnce damalı
    Altın Oval başlangıç veya arması işlemeli
    Gravür Kayar ve sınırları Holland & Holland ‘altın adı’ kakma
    Renk sertleştirilmiş veya parlak bitirmek

[Resim Engellendi: http://hollandandholland.com/wp-content/uploads/2014/08/Double-Rifle-Gallery-4-195x195.jpg][Resim Engellendi: http://hollandandholland.com/wp-content/uploads/2014/08/Gallery-1-195x195.jpg][Resim Engellendi: http://hollandandholland.com/wp-content/uploads/2014/08/Double-Rifle-Gallery-2-195x195.jpg][Resim Engellendi: http://hollandandholland.com/wp-content/uploads/2014/08/Double-Rifle-Gallery-1-195x195.jpg][Resim Engellendi: http://hollandandholland.com/wp-content/uploads/2014/08/Double-Rifle-Gallery-3-195x195.jpg][Resim Engellendi: http://hollandandholland.com/wp-content/uploads/2014/08/Double-Rifle-Gallery-6-195x195.jpg]

1800 lü yıllarda üretime başlamış, anlaşılan işlerini muazzam derecede seviyorlar ;)

[Resim Engellendi: http://hollandandholland.com/wp-content/uploads/2014/11/Our-Factory.jpg]

Klasik bir film tadında, ulaşmak imkansızlık derecelerinde olsada izlemesi bile keyifli..

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

gez arpacığı 15 metre destekli denesem olur mu? yoksa daha uzağa mı deneyeyim ferhat abi...

korktuğum başıma geliyor sanki... var bundada bir hayır...bakacağız göreceğiz..

eğer dürbünle 15 metrede de bariz bir şekilde dağıtıyorsa yeterli bence..

ama daha uzağı olursa gez-arpacık atmandan dolayı senden kaynaklanan kusurlarda karışacak işin içine, ve seni aldatacak..

Dürbünün dağıttığını gördüğün en yakın mesafeden dene..

Vardır elbette bir hayır, ama bilinmez işte.. sabredip göreceğiz ;)

Bence dürbün sağlam..
    vortex piston içinde bir sıkıntı var.. istikrarsız bir atış sergiliyor.. atış hızını ölçebilseydin anlayacaktın vortex pistondaki problemi.. ve ne demek istediğimi.. geçmiş olsun kardeşim..

............

şimdi bunu okuyunca umarım dürbünüm bozulmuştur diyeceksin ve hatta dürbünün bozulmuşsa sevineceksin :) , keyfin yerine gelecek ;)

gez arpacığı dene bakalım dedikleri gibi, farklı peletleri v.s nasıl çıkacak sonuç.