diyopter diyesim geliyor ama, nerde düştüyse dilime :)) bildiğim kadarı ile müsabakalarda kullanıyorlar genelde
valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
bana özel sakallı bişey hazırlarmısın hocam

-
ah Cihan ahh..

-
vortex te böyle olmuştu 1 seneyi geçmişti galiba piyasaya çıkması, İzmir'in yollarından herhalde , uzun sürüyor işte

-
Kesin olmamakla beraber pazar gelmeye çalışacağım.yarın atölye biraz sıkıntılı pırlanta mıhlama yapıcam.sanırım geç çıkarım abiler.
pm yolu ile bu meslek öğrenilirse, mesaj kutumu hemen boşaltıyorum hocam aklınızda olsun

-
var mı?, yok mu? .. karar ver

-
Alyan vidalar sağ tarafa baksın.yani sportsmach amblemi dipçik tarafında olacak şekilde tak.tüfeğin dürbün Kanalı'nı bez ile iyice sil montajı öyle yap
neden böyle ? yani sağa bakmalı
-
aynen kutudaki çok güzel birşeydi..

-
Valibey merhabalar diğer peletlerde düşme fazla oluyordu HN halowpoint ile sorun çözüldü bende.
O kişi benim :), nacizane bir stüdyom var evde, kendi yağımızda kavrulur dururuz. O parçanın hikayesi derindir ancak aşık olduğum HAK'tır birde o gözle dinleyin lütfen.
Beğenmenize sevindim.
SaygılarNe kadar güzel,
hem zaten muhatab olunan aşk; en fazla aşık olunan kadar güzel olabiliyor
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.. -
merhaba; syn @laevi
5,5 da düşme daha çok oluyordur herhalde..
tüfek olur gider
o değilde bu sizmisiniz ?
öyleyse tebrik ederim diyecektim de; çok güzel çalıp söylemişsiniz..Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
çok gerilim olmuş , oysa huzur veriyor bu hobi insana

ellerinize sağlık ama güzel işler çıkartırsınız anladığım kadarı ile.. -
adım gibi eminim 5 para değil bu

-
muhtemelen.. kimbilir, asla gerçek cevabını öğrenemiyeceğimiz bir soru bu aslında ..
arz talep meselesi.. bi müddet kötüleyelim olmadı fiyatlar normale dönene kadar en azından

-
Yalnız bu ft atışlarında serbest atış da biz yastık yerine şu sandalyedenmi kullansak hani şöyle gerile gerile atsak rahat rahat serbest serbest
fazla serbest olur o zaman..
bu arada zorakinin fiyatı 475 TL olmuş,..
şu piyasa dedikleri duygusal tepkimeler yokmu; bişeyi beğendiğini görmesinler.. hemen bir bahane bulup, döviz kuru- hammadde tedariki-işçi masrafları-yol-asfalt v.b artık hangisi uygunsa onu kullanıp fiyatlara bi ayar çekmekte çok başarılılar yahu..ne diyeyim Allah gönülllerine göre versin onların,
ama çokta yüklenmek istemiyorum, zira herşey hobi için

-
geri ver olum tüfeğimi

çok keyifli olacak şu saatten sonra, hayırlı uğurlu olsun tekrar..
-
bu benim tüfengim
ölçmemiştim ama; normalde de birbirine çok yakın atışlar sergiliyordu herhangi bir basınç aralığında..ellerine sağlık Mustafa .. 100 küsur atış çok keyifli olacaktır Muhammed için ..

-
peki bu plastidip üzerine, cam cila parlak olur belki ama onun ayarında, koruyucu bir tabaka oluşturcak şeffaf vernik-cila yada benzeri bir ürün uygulanamazmı..
o kadarmı kolay deforme oluyor bu.. oysa araçların dışlarını kaplıyorlar, tazyikli su ile yıkıyorlar v.s., plastidip ile kaplama konusunda atladığımız bi yerlermi var acaba?..
-
dürbünde dampada güzel ama tüfeğimi yanlış verdiler acaba

-
o kadar geçti elimden bu x20'ler hiç bu gözle bakmamıştım, nasipsizlik işte :))
git şimdi bi x20 al baştan olacak işmi

du bakalım elime geçerse bi bakayım; x20'ye ''VBT III'' tetik yapalım..